Lägenheten

Lägenheten var som så wow! Hoppas, hoppas, hoppas att den blir vår.

Morgonmål och hälsoläsande

God morgon då ungefär. Äta nu och läsa som en dåre sedan så jag hinner läsa 100 blankt innan vi ska och se på lägenheten klockan 16. Hoppas den är fin, den är i alla fall jävligt bra placerad!

Woohoo, wiihoo

Såå bra låt, man blir på så bra humör :D Dessutom börjar man tänk på bussrean ner till ABI-kryssningen.

WOOHOO
WIIHOO


Älskar Dig

Love is beautiful
Love is true
Love is forever
Love is how I feel for Youälskar

Resultat och läsning

Prepkursen var inte speciellt givande, skulle lika bra ha kunnat stanna hemma och läsa istället. Men men gjort är gjort nu har man 93 sidor framför sig som borde läsas idag. Helst innan 16.15 då bussen till stan kommer som jag ska med.
Fick se resultaten av textkompetensen och engelska hörförståelsen idag, nog duger väl kom men jag är lite missnöjd med öppna frågorna. Fick 6 poäng, när vi övat har jag fått 9-10 poäng, men tar igen det sedan på textförståelsen. Hoppas bara att jag ska kunna skrapa ihop till M eftersom jag fick det i senaste övningspaketet.

Gonatt

dags att ta natt nu då bara sötisen borstat klart tänderna. Väckning redan 8 imorgon, göra sig klar och sedan iväg mot gymnsiet och ha prepkurs. Länge sedan man varit dit nu, i alla fall om man jämför med att man var dit varje dag förr. Men nu hoppa sig i säng med sötbollen <3

en fluga + en fluga = tre flugor ?

Tog lite läspaus (20 sidor kvar) och började kolla genom foton jag har på datorn. Hittade ett skojigt och lite snuskigt (?) foto på två flugor som antagligen ansåg att vi hade för lite flugor som flög omkring här inne i somras. Svårt att fota så små saker så det är aningen suddigt, men nog har dom sex alltid! (Jag vill också, ikväll?) Flög dessutom omkring på det där viset också.

Flugor

På onsda, på onsda

På onsdag ska vi och titta på lägenhet :D *längtar*

Måndag morgon (?)

Smurfat runt på nätet en lite stund, nu dags för nya tag? Var alldeles för slö i hälgen med läsandet så det är fortfarande 30 sidor i psykkaboken. Men sedan får jag äntligen lämna det  för en stund och övergå till hälsokunskapen.
Vi har hittat en lägenhet, ska ringa och kolla idag/imorgon när vi kan komma och titta på den. Om en månad (och 3 dagar) flyttar vi förhoppningsvis :D

Saknar min söt som tar jobbvecka istället för sportlov.

Söndag

Vinet var ingen höjdare enligt Jonas men jag tyckte nog det var helt okej. Men han tyckte i alla fall att det var tanken som räknades, sötisen <3

Idag har vi varit ut och gått två gånger, ganska skönt bortsett från att man höll på att frysa rumpan av sig. Sedan tv/mys, tv/mys och tv/mys. Nu mys!

Vin

27 underbara månader

2 år och 3 underbara månader tillsammans med sötisen idag. Snart gå och äta morgonmål, sedan fara in till Vasa på marknad och se lite. Ikväll blir det pizza och vin (hittade ett vin på båten som passar till pizza), firar väl lite på samma gång i form av att skåla :)

Älskar dig till livets slut

Nu krypa ner i den varma sängen intill den underbara människan som jag älskar över allt annat <3

<3
               Love

Finally

Äääntligen! Fy vad det tog länge att läsa, dessutom har man suttit och läst bort 45 minuters mysande. Men nu förstöra lite hjärnceller med tv. Bara sitta nära sötisen och njuuta!

Pliiz...

seeextiiiiiåååååttaaaaa siiiidooooor kvaaaaar zzzz.... Orkar inte läsa mera, vill göra annat. Spela, läsa tidningar, se på tv, vara utomhus... vad som helst bara inte läsa! Och om 2 timmar och 15 minuter kommer sötisen hem och då hade jag tänkt vara klar. Men så lär det ju inte bli...

Försov mig

Sov för länge, hade planerat att stiga upp 10 varje dag. Men dum som man var så lade man ingen väckning. Nåja, är bara 155 sidor idag om jag inte minns fel. Men nu ska det ätas så jag kan börja på någon gång.

Helkroppsmassage?

Ah, fick nyss lite underbar axelmassage av min sötunge <3 Men han gick ner för att ta något ätbart nu. Men sen ska jag tigga om helkroppsmassage. Hans underbara händer är obeskrivliga när han rör mig, man blir helt galen!

Du och Jag mot världen

HottisenDet blev Du och Jag den 24 / 11 – o4. Det var den bästa dagen i mitt liv. Inget kunde bli bättre. Du var allt jag önskat mig sen jag var liten, då man drömde om sin prins. Jag har i alla fall hittat min nu. Älskling, Du och jag har tillbringat dygn, timmar, minuter och sekunder tillsammans. Skapat våra egna underbara minnen. Där vi har skrattat och gråtit tillsammans. Alla har sina svåra stunder men vi har klarat oss igenom allt! Vi är starka tillsammans. När man väl har börjat binda sig vid en person är det svårt att tänka sig ett liv utan den. Den tanken finns inte ens hos mig. Du är mitt allt älskling. Min luft, min kraft, min glädje, min sorg. Du är min ängel sänd och jag tog dig intill mig i mina tomma armar med glädje,  Jag älskar dig Jonas!

Nya bilder på kommande

Äntligen har jag fått läst det som skulle läsas, blev väl runt 180 sidor tror jag. Skulle vara skönt med en promenad nu och få lite frisk luft. Tyvärr har inte Jonas sluppit hem ännu och vill att han kommer med, är mycket roligare med lite sällskap. Fast å andra sida är det askallt ute nu också, min näsa skulle nog inte digga att jag går ut. Tror jag ska leta upp ett Sudoku och lösa det istället, kanske städa rummet om jag hinner innan sötbollen kommer hem. Ska förresten lägga upp ABI-fotona på pixbox också, tror jag börjar med det...

Koncentrationen tryter

Måste ta nån minuts paus nu, tycker koncentrationen börjar ge med sig en aning. Men det är bara 24 sidor kvar nu så snart är det klart för idag. Bara två dagar kvar då så har man psykkan genomläst, känns bra det så får jag börja med hälsokunskapen och matten som är obligatoriskt. Snart är man student juh :D

Plugg, plugg, plugg

70 sidor läst nu... lite på 90 kvar för idag och klockan är bara 12.30 ännu. Idag går det bra, fast det är otroligt tråkig bok nu, handlar om neuropsykologi alltså om människans hjärna. Suck, bara en massa historia än så länge hur allting troligtvis har uppkommit... jag som hatar historia. Men åter till läsandet, har siktat in mig på att sötisen slutar runt 15-16 så tills det ska jag försöka ha allt färdigläst.

God morgon

Morgon igen, och mera läsande på schemat. Men först lite morgonmål och pussar från Jonas innan har far.

Love is in my bed

Härligt att sitta och glo tv med sötisen i 2 timmar efter en lång dags läsande. Men nu krypa ner i sängen med mitt pussattackerande monster <3 <3 Tror han vill jag kommer nu av någon anledning ;)

16-årig TopModel

Han kom hem strax efter att jag skrivit inlägget *wihi* Och nu har jag avklarat dom sista 40 sidorna för idag. Snart bär det av hemåt, sötisen ska bara laga klart nå papper först. Sen  ut i det alldeles för kalla vädret, iväg mot den varma sköna tv-soffan och sängen. Kommer det något sebart på tv ikväll?

Jag fick just konsaterat att man bara behöver vara 16 för att komma med i TopModel. Hur sjutton kan dom ha det så? En 16-åring är ju bara barnet ännu. Det jag sett av TopModel är inget som jag skulle vilja att mitt 16-åringa barn sysslade med (om jag skulle haft något). Jag menar nyligen hade dom ju nakenfotografering, är ju pedofili att fota en 16-åring naken? Dagens modellvärld är sjuk, hoppa av lskolan/vara där extremt lite och bli modell när man är <16 och när du sedan är 25+ är du utan jobb p.g.a. att du hoppat av skolan och är för gammal för att fortsätta modelandet. Sjukt!

Jag saknar dig

Saknar hans varma underbara famn och hans otroligt härliga pussar. Vill att han kommer hem nu, hatar när han har kvällslektioner så man inte kan krypa upp i hans famn och mysa. Varje timme, minut och sekund känns som evigheter när han inte är hos mig. När han är här går alltid tiden för snabbt, det tar alltid slut för fort. Vi har så gott som flyttat ihop nu, men han är ju ändå inte här hos mig hela tiden. Just nu skulle jag nästan kunna göra vad som helst för att få vara i hans famn och se hans underbara leénde.

                      Pussar

38 kvar men nu snurrar det

Ah, 38 sidor kvar nu så har jag läst det som var inplanerat idag. Äntligen! Men måste bara ta en liten paus nu, känns som man ska börja se i kors nä som helst och all information bara snurrar runt och gör en yr. Mitt huvud är inte gjort för att ta in såhär mycket info på så kort tid. Men, men, nu vara lite nörd och kolla in berusad.org, x3m.fi och annat skräp.

Läs ffs!

Idag går verkligen läsandet slött, har suttit och löst korsord nu i 45 minuter ungefär. Är ju "bara" 158 sidor, jag menar jag klarade av 172 sidor igår utan några större problem. Hur sjutton ska man orka och klara av 2½ vecka av läsande när orken och motivationen redan börjar lysa med sin frånvaro. Måste väl försöka trösta mig med att det är onsdag idag, bara två dagar kvar så får jag ta hälg. Borde ju läsa i förväg nu också så jag slipper de 50 sidorna som är inplanerade på lördag. Nu tar du ett djuuupt andetag och läser Nina! Blir så arg på mig själv ju!

Borde inte göra så

Plugg, plugg, plugg... och nu gjorde jag det förbjudna och satte mig hit, aja baja Nina! Tänkte egentligen gå och äta, har läst ett kapitel och i väntan på att sötsen skulle fara till skolan så skulle jag kolla om H&M fått iväg mitt paket. Men hit lämnade jag. Boken ligger på sängen och  hånflinar åt mig känns det som.
Men nu ska jag verkligen ta mig i nackskinnet och gå och fixa ihop lite ätbart, sen tillbaka till pluggandets värld.

Utan dig är jag inte hel.

Min kärlek till dig

Kollade runt lite på vad jag har för bilder på pixbox och konstarerade hur kul vi har haft under dom här snart två och ett halvt åren. Hur underbart söt, sexig och härlig min sötis är. Älskar honom så otroligt mycket, fattar inte att  jag har en så underbar person som står vid min sida. Som kommer att vara min föralltid, precis som vi lovat varandra. Känns som jag svävar på rosa moln och lever i mitt eget paradis med min prins!

   Vintern -04
Andra dagen vi var tillsammans, vintern -04

  Puss
På Fontana sommaren -06

  Sötisen i vattnet
Prinsen sommaren -06

  Vi <3
Vintern -05

  Sötisen, hösten 06
Hösten -06

Nytt och fräscht

Har hänt mycket här nu sedan igår kväll. Men är fortfarande lite kvar som måste göras när jag kommer hem till min dator så jag får mina bilder. Ska försöka fixa någon annan bild dit upp och så ska jag laga en större presentationsbild. Men sedan ska jag väl vara nöjd (för ett tag i alla fall).

172 sidor i psykka idag, hade ett tag några tankar om att börja på bok nr. 3 också idag men mina ögon känns trötta så det får jag nog ta och skippa. Har ju trots allt läst mera på de här två dagarna än vad jag har gjort på hela trean. Imorgon blir det 158 sidor, såvida jag inte läser ännu mera. Skönast skulle nog vara att läsa i förväg så man slipper lördagsläsningen som just nu ligger på 50 sidor. Men hittills har jag läst det som var inplanerat, nästan lite stolt över mig själv just nu.

Kom på för någon timme sedan att jag borde fota våra ringar (sådär nästan ett år i efterskott). Men som med allt annat så blir det försenat. Förlovningsbilderna blev tagna lite sent också, men det blir väl så när man är så lycklig så allt det praktiska glöms bort.


Livet är underbart med dig!


Totalrenovering

Kände att det är dags för en totalrenovering av bloggen (Antagligen bara för att jag egentligen har mycket annnat att göra med studetläsandet). I alla fall så har jag börjat sådär smått med att lägga in en klocka efter några misslyckanden och lite hjälp. Kommer väl sakta men säkert att bli fler förändringar, fast det blir väl bara på kvällarna jag kommer att har tid med det.

Nu ska jag klä av mig och krypa ner i sängen med min sötis <3 Imorgon är det väckning klockan 10 igen för att läsa psykkabok nr. 2, 170+ sidor... (142 idag).

Sötisen som bebis?

Visst sött?! Men jag kan intyga om att han var ännu sötare egentligen som bebis <3

Testa själv hur du skulle se ut som bebis, afro, manga....

http://www-old.cs.st-andrews.ac.uk/~morph/Transformer/

Sötisen som bebis?

Hatar denna blogg för tillfället

Fan vad jag bara hatar denna blogg just nu, inget går som jag vill. Får inte ens insatt en jävla klocka. Varför just nu? Orkar inte med att allt bara ska jävlas nu då jag plågat mig genom en hel psykkabok och har en kärring som bara står och gnäller. Ge mig ett bloggproffs, tack!

Annars har väl hälgen förflutit smärtfritt, myste så gott som hela tiden med sötisen. Idag har jag gjort upp diverse läsplaner för psykkan. Konstaterade att jag har mer tid på mig än jag trodde, men den ska jag väl nog få till användning också. Fem böcker på fem dagar är det tänkt här nu, om det lyckas borde jag hinna genom dem två gånger. Sedan ta itu med hälsokunskapen och matten, modde och engelska anser jag att det inte direkt går att läsa på så det tar vi på talang.

Blah, man kanske skulle börja läsa lite på morgondagens bok nu i väntan på någon som kan tänkas ge några tips om hur jag ska få in min klocka. Det är ju också ännu 30 minuter innan sötisen hittar hem.

Snart flyttar vi, och jag har läslov så vi kan vara tillsammans varje dag ända fram till det också.


Från och med idag börjar vårt nya liv tillsammans <3

ABI-kryssning och studentläsande

Den efterlängtade uppdateringen kommer här nu då.

ABI-dagen gick som sagt riktigt bra, kryssningen sedan var inte riktigt vad jag had tänkt mig. Bussresan ner ägde allt, skämtande, talande, härjande och såklart ABI-sången och sprit. Ronny hade ordnat en trevlig överraskning som höjde stämningen ännu en aning, Champagne! Och vilket härligt gäng vi var sedan, bara det gjorde ju resan skoj. När vi väl kom till båten så var det bara att konstatera - vi, åbo, närpes och massor med finnar. 90% var väl finnar där, vår efterlängtade karaoke blev det inte heller något av, bara finnkaraoke som regerade där. Gick till hytten runt 1 för att sova, fanns inte så mycket annat att göra. Hur mycket man sov då sedan, vi hade betalat lite dyrare för att inte få hytter under bildäck. Men det fick vi såklart i alla fall och inte nog med det, dessutom fick vi lääängst fram, allra närmast nosen på båten. Ni kan ju tänka er hur kul det var när vi började bryta oss genom isen på morgonen. Shoppade godis och sprit för 60€, oops kan man väl bara säga. Hemresan var välkommen eftersom man hade en sötis som man saknat hela tiden. Så höjdpunkten på resan var nog återföreningen med Jonas på fredagen <3

Snart bär det av till Böle med alla 5 psykkaböckerna som ska försöka vara utlästa innan torsdag. Hur man ska orka det när man är såhär föryld som jag är nu det jag inte med det löser väl sig, borde snart bli frisk tycker jag efter 4 dagars snorande. Men först ska vi se ett program så i väntan på det ska jag gå och lägga 1000-bitars pussel men sötis.Camilla
Camilla, allas vår humörhöjare på kryssningen!
BRUKAR DU :

Titta på dig själv i spegeln: Jo
Gnälla:  Måste man väl få göra nån gång
Sova: Definitivt
Ha ångest: Njää
Skada dig själv med flit: Nope, men rätt så ofta i misstag
Ta mediciner du inte borde ta: Nix
Vilja dö: Nepp, såvida den här förbannade förkylningen skulle gå över
Drömma mardrömmar:

Drömma sexdrömmar: Nej, hela mitt liv är en enda underbar sexdröm ;)
Klä dig i svart: Bra basfärg
Gå till kyrkan: Om jag måste
Gå i skolan: Inte mera på ett tag :D
Röka: Absolut inte!
Ha sex: Självklart!
Ljuga: Vita lögner brukar inte skada
Hata folk: Beror på, vissa är nog kroniskt hatade
Lita på folk: Jo

VEM :

Saknar du: Ingen, min sötis kommer att börja finnas vid min sida nu <3
Vill du döda: Dom kroniskt hatade ?
Rörde dig sist: Jonas <3
Vill du slå:  Ingen just nu
Kysste dig sist: Jonas
Vill du kittla: Jonas kanske :D
Kramade du sist: Jonas
Vill du prata med: Pratar erdan med den personen (Jonas)
Skrek du på sist: Morsan säkert
Vill du vara som: Mig själv
Sårade dig sist: Hmm... säkert Jonas som sa nå jag överreagera på
Vill du bli galet full med: Har inget behov av att bli galet full
Gjorde dig riktigt glad senast: Jonas, Jonas, Jonas
Fick du sms från senast: Jonas
Ringde dig senast: Janica
Är vackrast på jorden:  Jonas såklart <3

HAR DU :

För många vänner: Kan man ha det också?
Förföljelsemani: Nix
Tvångstankar:
Någon annan psykisk sjukdom: Inte vad jag vet
Någon fysisk sjukdom: Förkyld nu men inte annars
Någon skada: Nej
Färgat håret: Tonat :P
Brutit några ben: Nepp
Några piercings: Bara i öronen
Egen dator: Så gott som :P
Bra självförtroende: Duger väl
Kysst någon: Jo
Haft sex: Jo
Köpt kondomer: Indirekt, Jonas har köpt jag har joinat
Tagit nakenbilder: Sådär halvt, men tro inte att du får nån
Sagt jag älskar dig till någon idag: Jo
Bjudit ut någon: Njää
Varit kär: Varit ? ÄR!
Dumpat någon: Jepp
Blivit dumpad: Never
Velat vara otrogen: Aldrig!
Varit otrogen: Aldrig!
Stulit någonting: Pennor nu som då
Lämnat landet: Jo
Rymt hemifrån: Nix
Tuttat eld på nått: Papper och diverse annat skit
Gjort något olagligt: I trafiken nu som då

HUR :

Svarar du i telefonen: Hej (älskling) eller hallå
Fördriver du tiden: datorn, mys, tv/film
Mycket pengar har du: Alldeles för lite
Tjänar du pengar: Miniorledare, sommarjobb
Ofta Bäddar du sängen: Så gott som aldrig
Ofta diskar du: Sällan
Ofta städar du: Sällan
Många stör du dig på: Många
Ofta träffar du din familj: Varje dag
 

    TROR DU :

Att du kommer bli något: Säkert nog
På rymdvarelser: Nix
Att folk tycker om dig: Åtminstone en
På ett liv efter detta:
Att fiskar kan tänka: Nå sorts
Att du kommer leva länge: Förhoppningsvis

VÄLJ :

Katt eller hund: Hund
Vit eller svart: Svartvit?
Varmt eller kallt: Varmt
Vatten eller land: Land
Sex eller kyssar: Kyssar nästan nog
Telefon eller internet: Telefon
Musik eller tystnad: Tystnad
Bok eller film: Film
Leva eller dö: Leva!

ABI -07

Just just, så har penkkis varit och farit. Tror nog alla tyckte det blev riktigt lyckat, t.o.m. ettorna och tvåorna. Men fy att stiga upp strax före 5 imorse, direkt man satte sig i bilen nu och skulle hem så kände man hur trött man egentligen var. Fattar inte hur jag ska orka fara på kryssning och festa hela natten. Men det får väl lov att gå, har man tur lyckas man somna en stund i bussen.
Men nu skulle jag verkligen behöva gå och packa klart vad som ska med. Inte för att jag riktigt vet vad man kan tänkas ta med men det ordnar väl sig. Klockan 14 far bussen och 18 ska vi vara på båten. Spännande!

Kommer att sakna dig älskling <3

ABI -07
Hela ABI-gruppen!

Valentines day

valentine

Idag är det 14.2 då, alltså alla hjärtans dag. Men den ska jag och Jonas bojkotta! Dagen har blivit mer till en alla affärers dag, det har bara blivit ett komersiellt dravel. Vem vill egentligen ha något av sin käresta på en dag då det är ett "måste"? Jag åtminstone föredrar att få något på en "vanlig" dag, eller på någon av årsdagarna, det blir så mycket mer speciellt då och mer av en överraskning. Och dom man älskar ska man väl ändå bry sig om och visa det 365 dagar om året och inte bara en enda dag i februari. Nog kan man skicka ett litet kort till sina vänner om man så känner, samvetet tar väl lite överhand också om dom ger ett kort men man ger inget tillbaka. Men jag menar att man ska bojkotta sådant som att köpa nallar, hjärtchoklad och annat typiskt för alla hjärtans dag.

Ha e glad alla hjärtans dag nu iaf, men kom ihåg att visa er kärlek varje dag och inte bara idag.


Hörförståelse

Hörde knappt när telefonen pipade imorse, kan inte minnas när jag sist var såhär trött. Kändes otroligt tungt att stiga upp, trodde aldrig att jag skulle orka koncentrera mig påhörförståelsen. Och ingen mat blev det heller då kylskåpet var så gott som tomt. Men hörförståelsen gick väl nog helt bra, hittills när vi diskuterat har jag bara haft ett fel... skrev 50 miljoner vatten istället för 15, tvekade vilket det var och så blev det fel. Fan! Men nåja, nog blir det väl helt ok resultat i alla fall. Underkänd borde väl man ändå inte bli, det är ju trots allt engelska så.

Kanske borde ringa och försöka väcka Jonas ännu en gång, dummern har på ljudlös. Men hemtelefon *muha*

Forever you and me
That's how it should be
Jonas <3

Utmaning

10 favoriter:
Färg: Svart, vit
Mat: Det Jonas gör
Band: Oj, svårt...
Film: LOTR
Bok: Den hungriga prinsessan
Sport: Hockey
Årstid: Sommar
Veckodag: Lördag
Glassmak: Choklad
Tid på dygnet: Kväll

9 för tillfället:
Humör: Slö
Smak: Fisk
Kläder: Mjukisbyxor och tröja x2
Bakgrund: Läsordningen för period 4
Nagellack: Blått, men det ska så bort snart
Tid: 22:09
Omgivning: Blått och vitt
Irritationsobjekt: Hon


8 första: (första alltså...inte nu)
Bästa vän: Sarah
Screen name: Hum..?
Husdjur: Hund
Piercing: None
Förälskelse: Min bästis på dagis, var väl typ 4-5 år
Musik: ABBA
Bil: Mina två Honda <3
Kyss: Av Jonas, dom före det har jag förträngt *host*

7 senaste:
Cigarett
: Men snälla, inte ska man röka
Mat: Gröt
Dryck: Mjölk
Biltur: Imorse
Kyss: För 6 timmar sedan
Spelad låt: Bleak feat Ana Johsson - Fate
TV-program: Outsiders

6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner: Nej
Brutit mot lagen: Ja
Blivit arresterad: Nej
Badat naken: Ja
Varit med på TV: Ja
Kysst någon du inte känner: Ja

5 nej tack:
Kläder: Syltsockor (sockor som sakta men säkert glider av foten och korvar sig)
Mat: icke-god-mat
Musik: Står ut med det mesta
Dryck: Öl
Personlighetsdrag: Kort stubin

4 saker:
Du gjorde igår kväll: Myste med prinsen
Du kan höra just nu: Tv:n
Du inte kan leva utan: Min prins, familjen
Du gör när du har tråkigt: Bloggar, surfar

3 personer:
Du kan berätta allt för: Söt <3
Du tycker om: Vännerna
Du inte gillar: Hon

2 val:
Kaffe eller te: Kaffe
Vår eller höst: Vår

1 önskan: April nu, tack!


Just one more...

temperaturen stiger inom mig när jag hör Hans namn. Hjärtat dunkar så hårt att jag tror att det ska hoppa ur. Hur ska jag beskriva den här känslan? känns det så här när man är kär? hela jag darrar som en dildo så fort Han är inom synhåll. det enda jag drömmer om är Han. Han är prinsen i mina drömmar där jag är prinsessan som får hans första kyss. Det måste vara vi! Annars vet jag inte vad jag ska ta mig till. Allting ont försvinner när Du är vid min sida. Du och jag föralltid ska det vara, både natt och dag. Livet är inte värt att leva utan Dig.
Jag äskar dig - no matter what!Nu gå och äta lite grillad fisk.

Borde ha lyssnat på magkänslan

Borde ha lyssnat på känslan jag fick imorse att jag borde ha skippat mattetimmen idag. Men icke, och nu sitter man här en timme i onödan och inte slipper hem. Ingen matte eftersom halva lärarkåren tycks vara sjuk. Sötisen sitter hemma och väntar på mej, och så slipper jag inte hem förrän om ca 40 minuter. Dessutom med buss, så är man inte hemma förrän 12.45. Ungefär 45 minuter i en jävla buss runt halva Malax. Och ingen mp3 har man heller.

Ollis i lördags blev det, äntligen kom man sig ut. Och nu har jag bestämt mig också, ska sluta fara till Fontana. Orkar inte med deras skitstil att bara släppa in när dom har lust. Annars blev kvällen helt bra nog, slutade lite sämre för min sötis men han får väl skylla sig själv då han dricker för mycket. *hehe*

Nåh, nu ska jag gå och försöka övertala rektorn att vara med i ABI-programmet vårt på torsdag.


Älskar dig Jonas!
Tillsammans är vi oslagbara <3


Halva veckan kvar nu

Ungefär halva veckan gått nu då, ABI-dagen börjar se ut som nånting så småningom nu. Mest sångerna som ska läras in kvar, resten börjar vara klart. Första moddeskrivningen på fredag, och engelska hörffen på tisdag. Nu börjas det igen. Annars finns det inte så mycket att berätta just nu, matteprovet i måndags sket sig totalt. Fick totalt black-out hur man skulle räkna. Sötisen har man fått vara med, vi gick på stan i måndags, hittade ett bälte, en t-shirt, 4 koppar och 4 fat från Indiska. Sen Partylite på kvällen och dit for 26€ som säkert skulle vara behövda nån annanstans. Speciellt efter shoppandet på dagen.

Kanske man skulle börja hoppa i duschen snart innan min hottis kommer, annars kommer väl han med och då tar allt dubbelt längre.

Bara 1 vecka kvar nu!


Mina koppar
Kopparna från Indiska, dom hade paketerat faten så bra så jag tog inte upp dem nå.


Till min prins
Fixade den här till min prins igår <3

Älskar dig

Konstens natt 06

Varje gulliga ord du viskar i mitt öra får mej på bra humör
Varje litet söta leende du ger mej får mej att skratta
Varje gång du tar min hand i din får mej att känna mej viktig
Varje puss du ger mej på kinden får mej att drömma
Varje kyss jag får på munnen får mej att känna mej betydelsefull
Varje andetag du varje gulliga ord du viskar i mitt öra får mej på bra humör
Varje litet söta leende du ger mej får mej att skratta
Varje gång du tar min hand i din får mej att känna mej viktig
Varje puss du ger mej på kinden får mej att drömma
Varje kyss jag får på munnen får mej att känna mej betydelsefull
Varje andetag du ger för mej får mej att känna mej älskad
Varje gång du ser på mej får mej att vilja ha dej nära
Varje gång du håller om mej får mej att älska dej mer och mer

Du är otroligt betydelsefull - Jonas

End of the week

Så var denna hälg slut, orkar inte skriva just nu, ska krypa ner i sängen brevid min prins så skriver imoron isället.


  Jonas - We'll be together til death do us apart <3


Dessa arma listor..

Blond eller Brunett
Gröna ögon eller Bruna ögon
Vanilj eller Choklad
Hund eller Katt
Christina Aguilera eller Britney Spears
Rosa eller Lila
Tv eller Dator
Hockey eller Fotboll
Berg-och-dalbana eller Vattenbana
Guld eller Silver
VH1 eller MTV
Sanning eller Konsekvens
Harry Potter eller Lord of the Rings
Vinter eller Sommar
Stjärnor eller Månen
Sko eller Sandal
Bad eller Dusch
Systrar eller Bröder
Svart eller Vit
Långt hår eller kort hår
Klänning eller kjol
Mobil eller telefon
Lägenhet eller hus
(förlovnigs)Ring eller halsband
Jordgubb eller hallon
Höst eller vår
Jeans eller leggings
Jul eller påsk
Afrika eller Asien
Bil eller buss
Nagellack eller läppstift
Hav eller sjö
Nyår eller Midsommar
Plugga eller arbeta
Fängelse eller döden
Löshår eller Äkta
Ipod eller Mp3
Lång eller kort
Snowboard eller skidor

Snacka om att vara ett klåp!

Just så, visst regnar det idag. Eller snöar eller vad fan det nu gör för tillfället. Äckligt väder är det i vilket fall som helst! Blir säkert slaskigt och vått snart, önskar snön skulle smälta bort över en natt om den nu ska bort ännu. Bara man skulle slippa det förbannade slasket.
Imorse klantade jag mig nog mer än nånsin. Hade varit efter en vän och skulle backa ut från gården deras, vanligtvis viker jag in på en sidoväg dom har på gården, men idag backade jag för långt för att kunna göra det. Nåja, tänkte jag, då backar jag bara direkt ut på vägen istället. Sagt och gjort, började backa men kom snett, alldeles för snett så jag fastnade in en snökarm. Försökte köra framåt ett antal gånger med resultatet att det bara slirade. Sa åt dom andra att vi sitter fast, gå ut och knuffa på. En tittade ut, konstaterade "hur sjutton ska vi slippa ut då menar du?" Snön gick sådär allmänt ända upp till bilfönstret nästan. Ett sista försök var att helt enkelt försöka backa ut bakändan d.v.s köra framändan in i snökarmen istället. Nog kom vi loss då alltid, men blev en vacker halvcirkel i snön, 20 cm  från en tall. Snacka om att klåpa sig! ;D

Jahaja, snart sticka iväg till Wärtsilä och hämta hem prinsen och sen till stan och handla. Hoppas jag hittar något, har lite köpmani känns det som. Tur att man har med nån som inte är helt blind för manin och ser om det verkligen är något att ha.Bil klantande
Kanske lite svårt att förstå om man inte sett gården, men gjorde så gott jag kunde. ( Har faktist bara 7 i teckning så att..)

En lång Torsdag

Nu har man suttit här i en och en halv timme ungefär, och vad har man fått gjort? Inte ett skit, har bara surfat runt. Snart dags att gå ner och börja fixa till lite mat och sen skolan. ABI-möte idag igen, dit for som sagt mitt shoppande. Men jag får i alla fall träffa min prins <3 Så blir det väl att gå på stan imåron då istället. I hälgen ska vi bara mysa, mysa, mysa fredag och söndag, på lördagkväll blir det väl en krogrunda för att fira att jag har fyllt (för en halv månad sedan) men vad kan man göra när man inte hade tid eller lust tidigare.

Blir en lång dag det här, skola till 15 och sedan ABI-mötet som säkert håller på till nån gång efter 17. Men sen ska jag fara till sötisen, krypa opp i hans famn och kura ihop mig där och bara myysa.


Lite omgjort  Lekte lite i photoshop

Lekte lite i photoshop igår :)RSS 2.0