Buzzador: Organix Finger Foods

Vi har de senaste veckorna fått chansen att testa sk. "finger food" från Organix via buzzador. Både storebror (3 år) och lillebror (7 månader) testade alla smaker. Organix produkter är ekologiska och utan extra tillsatser. De har ett brett sortiment med produkter för barn från 4 månader och uppåt. Det finns fem olika smaker av majspuffarna, varav vi fick testa tre. De vi testat är majs, morot och paprika
 
Puffarna är i olika former beroende på smak vilket jag tyckte gjorde det lite roligare än de vanliga majskrokarna. De är överdragna med pulver i den smak som de representerar. Pulvret smular något förskräckligt och lämnade fula fläckar på kläderna då man borstade bort det.. Det var också något som A inte gillade på paprika och morotspuffarna, utan jag behövde borsta bort det före. Storebror däremot gillade dem väldigt mycket så åt större barn passar de prima som snacks.

Pulvret till tots gav även jag puffarna väl godkänt. Konsistensen är väldigt bra, det kommer inga stora bitar som kan fastna i halsen på babyn. De blir inte lika kletiga som majskrokarna vi tidigare haft som blir som snor o fastnar överallt där A tar i..  De smälter bra i munnen men håler ändå ihop, så de passar bra att ta med sig när man ska ut (så till vida att man borstat bort pulvret före man går).

Så.. Vi ger majspuffarna 4 av 5 nappar!
 
Som Buzzador har du möjlighet att prova nya produkter och tjänster. Allt du behöver göra är att berätta om dem för dina vänner, öga mot öga och/eller via sociala medier. Att vara Buzzador är gratis och innebär många spännande möten mellan dig, dina vänner och nya produkter eller tjänster. Jag tycker Buzzador är ett superbra sätt att få prova på nya saker. Om du också vill bli medlem kan du registrera dig här!

Kommentarer
Postat av: Amandahans - Exlusiv skönhetsblogg

Vad roligt att få testa!

Svar: Absolut!
Niini

2016-12-06 @ 13:13:45
URL: http://www.amandahans.se
Postat av: EVELINA

Här har vi gillat dem med morotssmak och majsringarna, vår Adde gillar också de med paprikasmak, men jag tycker själv att just de känns ganska hårda. Det är synd att pulvret lämnar så hemska fläckar, men annars gillar jag dem också. Kul att du fick prova på olika varianter! :)

2017-10-31 @ 06:56:26
URL: http://evelinawilson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback