Buzzador: Yoogaia

 Jag har fått chansen att testa på Yoogaia gratis i en månad. Det är en nättjänst utvecklad i Finland som erbjuder träning i form av yoga, core, pilates, djuptöjning- och kettlebellklasser samt ryggträning via nätet. Vid första anblick verkar sidan bra, det finns flera timmar att välja på varje dag. Språken är finska samt engelska och instruktörerna finns i Finalnd samt London och Hong Kong. Svårighetsgraderna varierar och det står beskrivning under varje timme vad den går ut på samt vem den passar för. Dessutom kan man antingen kan hänga på timmen då den går eller så i efterhand när man själv har tid.
 
Om det verkar intressant så kan vem som helst få testa gratis i två veckor med koden "YOOGAIATRIAL2015". Koden är giltig till 1.4.2015.
 
 
Som Buzzador har du möjlighet att prova nya produkter och tjänster. Allt du behöver göra är att berätta om dem för dina vänner, öga mot öga och/eller via sociala medier. Att vara Buzzador är gratis och innebär många spännande möten mellan dig, dina vänner och nya produkter eller tjänster. Jag tycker Buzzador är ett superbra sätt att få prova på nya saker. Om du också vill bli medlem kan du registrera dig här!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback