Buzzador: Nestlé Shredded Wheat

 
 
Jag har i en månads tid haft chansen att testa Nestlés frukostflingor Shredded Wheat via Buzzador. Vid första anblicken blev vi inte speciellt inponerade av förpackningen. Den svensk texten hade flera grammatik- och stavfel, hur det ligger till med övriga språk (danska, finska, norska) kan jag inte uttala mig om.
Flingorna som bestod av "kuddar" fyllda med fruktpuré såg rätt torra ut och rakt upp och ner var de ingen smaksensation direkt. Inte äter jag andra flingor heller rakt upp och ner så det var inte direkt negativt men jag måste ju testa allt om de ska recenseras. Tillsatte man mjölk blev de helt okej och purén som bestod av hallon, tranbär och jordgubb var precis vad som behövdes för att de inte skulle bli trista. Bäst var de när de blivit lite halvmjuka men inte helt kladdiga. Helt okej flingor som känns lite som ett mellanting mellan gröt och vanliga frukostflingor.
Andra kombinationer som jag tror skulle kunna vara gott är att blanda dem med yoghurt eller kvarg.
 
 
 
Som Buzzador har du möjlighet att prova nya produkter och tjänster. Allt du behöver göra är att berätta om dem för dina vänner, öga mot öga och/eller via sociala medier. Att vara Buzzador är gratis och innebär många spännande möten mellan dig, dina vänner och nya produkter eller tjänster. Jag tycker Buzzador är ett superbra sätt att få prova på nya saker. Om du också vill bli medlem kan du registrera dig här!

Kommentarer
Postat av: Angus

Tack för din fina o peppande kommentar!! :) de såg ju faktiskt goda ut tillslut :)

2014-06-18 @ 10:36:15
URL: http://angusfoto.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback