Vi lever!

Länge sen sist nu igen. Finns roligare saker att göra än att skriva blogg nuförtiden! E växer och utvecklas i en riktigt racerfart! Skrattar fortfarande mest hela tiden och sover så gott som hela natten fortfarande (med några undantag). Svängde sig från rygg till mage första gången på 4 månadersdagen men föredrar fortfarande att snurra från sida till sida och runt som en klocka.
 
Smakportioner har vi börjat med för nån vecka sen, banan och päron var först ut varav det sistnämnda var bättre men inte riktigt gott. Sedan förra torsdagen har vi försökt oss på schemat som vi fick från rådgivningen så nu blir det potatis eller morot vid lunch och frukt/puré till middag o däremellan mjölk. För tillfället kör vi på hallon/äpple som är supergott, speciellt om man jämför med potatis ;)
 
Idag invigde vi även haklappen, lite stor kanske då den täcker nästan halva pojken! Han ahr även hunnit prova att sitta i sin matstol men ännu är det nog babysittern som är bättre när man ska äta.

Kommentarer
Postat av: Stefanie

Åh jag tänkte på dig häromdagen faktiskt och undrar hur ni har det!
Kul att höra att det verkar gå bra för er, och spännande med smakportioner. Jag har tänkt att börja med dessa till Alice om 2-3 veckor, ska bli riktigt kul att se hur hon reagerar. :)
Hoppas allt är bra med er!

Svar: Jo, det är väldigt intressant att se de olika reaktionerna och att se att redan första gången man smakar på nåt så gillar man det mer eller mindre :) Samtidigt är det ju även lite skrämmande, kanske inte nu när vi bara ger puré, men sen när vi ska börja med kött, rasp och små bitar. Våra bebisar börjar inte vara så små längre!
Niini

2013-10-31 @ 22:48:14
URL: http://www.dottir.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback