Bästa sättet att bota dåligt humör

Bästa sättet att åtgärda en ledsen Eddi är att ta ett bad. Vem blir inte på bra humör av det?!

En månad

 
 
Igår blev lilleman en månad, har gått himla fort måste jag säga! I den här farten har vi snart en motsträvig tonåring ;) Det är mycket som hänt också. Nattsömnen är ungefär som tidigare med ett länge pass först o sen några kortare. Dagtid är det länge vakna pass o fullt upp med att titta omkring sig har han. Första leendet kom natten till tisdagen, fast då var jag osäker om det bara var jag som inbillade mig halvt i sömnen. De senaste dagarna har det dock kommit fler o igår var det flera smile på kvällen. Fick ett megaleende inatt också. Sen har han även börjat "prata" mer o mer och mobilen ovanför skötbordet är numera jätteintressant!
 
Borde börja ta o fylla i boken jag köpte åt honom också innan jag glömmer allt!
 

En bra dag

 
 
Är en riktigt bra dag idag (än så länge). Lillkillen körde ett femtimmars sovpass från början av natten o sen de vanliga tvåtimmarspassen fram till kl. 9. Förmiddagen har vi spenderat med att hänga över mammas axel o tittat ut, vilket tär på krafterna så nu gäller en skön middagslur.
 
Ett namn har han ju även numera, var egentligen klart redan för flera månader sedan men nu har vi testat det o kommit fram till att han definitivt är en liten Edward. Beställde en förpackning namnnappar i lördags o idag kom dom! Dessutom damp senaste numret av Se & Hör ner i brevinkastet som ännu en bonus.
 
 

Lilleman

Den 19 juni kl. 04.05 föddes äntligen vår lillkille :) Och nu börjar jag äntligen vara "back on track" efter förlossningen, hade ordentligt ont hela första veckan p.g.a. stygnen. Nu är det endast konditionen som borde jobbas upp. När vi begav oss ut på första vagnturen till affären efter knappt en vecka var jag totalt slut innan vi var hemma. Är väl ungefär 500m till butiken så jaa.. Igår kom vi oss däremot ända in till torget och hem igen (ca 2 km allt som allt) så det tar sig!
 
Idag har vi även tagit första badet, något som lilleman verkligen diggade. Vi riktigt såg hur han njöt!
 
 RSS 2.0