Stöd från alla håll

Kompressionsstrumpor o stödbälte, här stöds det från alla håll nu ;) Kompressionsstrumporna har jag använt lääänge i jobbet men började inse efter den lediga helgen att det nog hade varit skönt att ha strumporna på även om jag inte sprungit upp o ner i korridorerna. Insåg också att man verkligen inte kommer så långt med ett par kompressionsstrumpor o ett par stödstrumpor (de senare som f.ö. inte har tillräckligt bra tryck), så jag införskaffade två par till :)
 
Har ju rätt länge haft som en kniv som huggit till i högra skinkan/ryggslutet, oftast har jag börjat känna av det efter att ha lyft mycket i jobbet. Idag däremot kände jag av det redan innan jag ens började arbeta. Har funderat både själv o med andra vad det kan vara. Barnmorskan på rådg. gissade på nån nerv, i värsta fall ischias, men föreslog att jag skulle köpa ett stödbälte o prova om det hjälpte. Tycker dock det verkar dumt att köpa något som kanske inte ens hjälper, så jag tog saken i egna händer och gick till fysikalen i hemkommunen (där jag jobbar) o lånade ett bälte gratis. Bra att bo i en kommun men jobba i en annan ;)
 
Nu ska jag kasta upp fötterna på soffan, vänta på maten o kanske äta min fastlagsbulle som lämnat från igår!
 Lördagens mage, 23+0

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Det är inte foglossning? Jag hade det mer eller mindre nästan hela graviditeten och det kändes som att en nerv skulle varit iklämm eller nåt. Vi misstänkte ischias i början. Som värst var då jag inte slapp upp ur soffan en kväll, det gick bara inte för det gjorde så ont. Sen andra dagar kändes det inte alls. :)

Svar: De va nog mera de som hon på fysikalen sku ha tippa på då jag försöka förklar åt henne. Hon hade själv haft foglossning med båda barnen. Hoppas nu att bälte kommer att hjälp nu annars e de nog inte länge kvar på jobbet.. :/
Niini

2013-02-11 @ 20:39:35
URL: http://alexandrablomqvist.com
Postat av: A.

magen <3 å fina hela du :)

2013-02-11 @ 21:02:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback