100 dagar kvar


Min nya bästa vän

 
Mamma var på jakt efter en ny dammsugare här för ett tag sedan och fyndade sista exemplaret av Electrolux ergospace. Hon verkar väldigt nöjd då hon t.o.m. påstod att det blivit kul att dammsuga! Precis vad vi behöver, att dra fram det där tröskverket till dammsugare som vi i all hast (och snålhet) inhandlade 2007 då vi flyttade ihop har alltid varit en pina. Man hör inte ens vad man tänker.. När jag hittade rätt på Citymarkets hemsida, till ett bra pris dessutom, var jag inte sen att klicka hem en även åt oss. Att den dessutom är miljövänligare än andra dammsugare är ju ett stort plus det också. Gissa vad jag ska göra på min lediga måndag?! ;)

Bebismys hela dagen lång

 
 
 
Igår bar det av norrut för en dag tillsammans med barn o bebisar. Hoppade på med en vän o iväg till en annan. Var evigheter sen vi sågs så det fanns en hel del att prata om och för en stackars blivande förstagångsförälder var det verkligen full rulle med barn på 4 år, 1 år och 2 månader. Många trevliga nyheter kom under vårt besök o vi kom ganska snabbt överens om att såhär länge får det inte ta till nästa besök.
 
Blev en smula bebissjuk också av den minsta, snaart är det vår tur :)
 
 
 
 
 
 
 
 

Stöd från alla håll

Kompressionsstrumpor o stödbälte, här stöds det från alla håll nu ;) Kompressionsstrumporna har jag använt lääänge i jobbet men började inse efter den lediga helgen att det nog hade varit skönt att ha strumporna på även om jag inte sprungit upp o ner i korridorerna. Insåg också att man verkligen inte kommer så långt med ett par kompressionsstrumpor o ett par stödstrumpor (de senare som f.ö. inte har tillräckligt bra tryck), så jag införskaffade två par till :)
 
Har ju rätt länge haft som en kniv som huggit till i högra skinkan/ryggslutet, oftast har jag börjat känna av det efter att ha lyft mycket i jobbet. Idag däremot kände jag av det redan innan jag ens började arbeta. Har funderat både själv o med andra vad det kan vara. Barnmorskan på rådg. gissade på nån nerv, i värsta fall ischias, men föreslog att jag skulle köpa ett stödbälte o prova om det hjälpte. Tycker dock det verkar dumt att köpa något som kanske inte ens hjälper, så jag tog saken i egna händer och gick till fysikalen i hemkommunen (där jag jobbar) o lånade ett bälte gratis. Bra att bo i en kommun men jobba i en annan ;)
 
Nu ska jag kasta upp fötterna på soffan, vänta på maten o kanske äta min fastlagsbulle som lämnat från igår!
 Lördagens mage, 23+0

Ja ä' int bittär

Suck o stön vad man kan bli bitter. Här har vi suttit sedan slutet på november o väntat på offerter på vår planlösning (huset) från två ställen o nu kommer det fram att ingen av dem har fått vårt mejl då! Jaja, förhoppninsgvis ska det gå ganska snabbt nu då de äntligen har kommit igång så hela hushistorien kan fortsätta framåt innan Liten är 5 år.

Att vaka

Det bästa med att vaka är att jag med gott samvete tycker att jag kan ligga i sängen o surfa såhär dagen emellan. Anser även att efter en minst sagt hektisk natt ska jag inte behöva göra ett piss. För tillfället är det sämsta att jag inte vet vad jag ska slänga ihop för mat åt mig, dessutom skulle jag inte orka koka nånting (eller hämta snabbmat för den delen). Jag ska med andra ord svälta o bara lata mig tills det är dags för natt nr. 2.
 

Bra men ändå inte

Ett bra tag sen senast, men igår när jag kom hem från jobbet kom den "goda nyheten": Maken ska på arbetsresa, idag! Skönt att det bara är två dagar i Amsterdam så det är inte så stor tidsskillnad. Däremot sämsta tänkabara tidpunkten då jag precis ska börja vaka. Finns inget värre än att behöva gå ut med Turbo när jag är mitt i vak..
O andra sidan kanske lika bra för Min J att hålla sig borta, en sur o irriterad mitt-i-vaket-preggo kan inte vara kul att ha o göra med ;)

Hoppsan

Inte undra på att det känts spänt om magen den senaste veckan. har t.o.m haft växtvärk från o till.RSS 2.0