En liten

Senaste tillskottet i bokhyllan!

Allt ska man se..

Dagens höjdpunkt: Egoboost med att lyckas lägga min första i.v-kanyl!

Dagens värsta: Telefonsvararen efter 15 signaler till nödnumret..

Min privata

Jess, äntligen har min kalender kommit! Eller jaa.. den kom redan för ca 2 veckor sen men då var färgerna på pärmen helt fel så jag reklamerade. Inte är färgerna hundra nu heller men tillräckligt nära för att jag ska vara nöjd :)

kan verkligen rekomendera Personlig almanacka för dem som inte hittar nån i stan. Men beställ lite tidigare än i mellandagarna som jag gjorde ;)

Hur tusan ska jag välja smartphone?!

Har funderat flera månader nu på en smartphone: Mina främsta kriterier är väl att ljudet ska vara bra när man talar o det ska gå bra att surfa (inte 90-talshastighet dvs). Sen andra kriterier den gärna får ha är en bra kamera. Funderar även hur det är med 4G, hur viktigt är det att ha det?

De jag senast tafsade på vid Gigantti var HTC Desire S, Samsung Galaxy S plus, Samsung Omnia W samt Nokia Lumia. Allt postivt o negativt tas emot som ni vet om nån av dessa. Förslag på andra är inte helt omöjligt. Iphone kan ni dock strunta i att föreslå, alldeles för dyr enligt mig..

Canon EOS 650D?

Fick en del pengar i födelsedagspresent tidigare i veckan. Tanken var att jag skulle få köpa den nya Canonkameran när den släpps i februari, dock finns det inte ett ord nånstans på Canons hemsida nu om att det ska komma nån 650D.. Så då är väl frågan, ska jag hålla tummarna att det kommer att komma en ny kamera inom en snar framtid eller ska jag bara traska iväg o köpa 600D istället?

Angry for president

Även om jag är helt slut i huvudet efter en hektisk dag kan jag lite låta bli att le åt följande presentation av våra presidentkandidater.

Hipp hurra!


Hipp hurra till mig som fyller 24 år idag! Eller var det 20 för femte gången?

Måndagslycka!

Har ända sedan lördagskvällen haft så grymt sjuka o oroliga ben. Riktigt rastlösa vader, kunde knappt somna på lördagskvällen. Rotade igenom hela badrummet för o hitta salvan mamma gett mig mot dessa problem men utan resultat.
Hittade den brevid soffan (?) i datarummet nyss när jag lekte med Turbo. Snacka om lycka. Ikväll ska det smörjas!
(Trodde nästan det var onsdag idag o tänkte faktiskt skriva onsdagslycka först, eftersom jag ändå jobbat tre dagar nu..)

Kan man verkligen få nog av glass?

Jag har då aldrig trott att jag kan få nog av glass. Efter en redig lunch gick det bara inte att få ner detta lass av choklad-, jordgubb- och vaniljglass, marsmallows, vispgrädde, chokladkex, jordgubbs- och kinuskisås. Men jag lämnade faktiskt bara 1/5!

Borde väl ha fattat då glassen kostade nästan 8€..

Nyåret i bild


Nyår i korta drag. Systemkameran stod på vardagsrumsbordet hela kvällen, därav även värdelösa foton från 12-slaget då endast mobilkameran fanns att tillgå. Skumppan var precis lika hemsk som foton säger. Var även såå 2005 o hade glitterspray i håret som inte syns ett dugg på bild..RSS 2.0