Konstens natt - detta gjorde vi

Först irrade vi omkring ovetandes om allt efter att ha insett att ingen av oss lyckats få med uppslaget ur Vasabladet. Som tur var mommo hemma så vi traskade upp o hämtade hennes tidning. Med varsin sida gick vi glada iväg för o se vad som väntade. Startade med Loftet, o hittade deras gudomligt goda chokladkaka i caféet.


Insåg att vi missat Vickans första show så vi njöt en stund till o kollade vidare på programmet. Funderade på vinprovningen@Panorama men 20€ för lite vin var aningen dyrt. En till vända på stan, prata lite med Axi som stod vi LL-tältet. Sen blev det dags för Vickan att göra entré.


Efteråt var det dags att börja vänta på sambatåget. Ganska kort tåg i år så vi bestämde oss för att haka på (mest i misstag). Gick efter polisbilen men det gick så sakta framåt så plötsligt var vi framför den o gick mitt i tåget..
Behöver jag berätta att det blev bråttom därifrån ;)


Sen kvällens höjdpukt (i alla fall om man får tro min make), Gubbrockarna! Tog ett tag innan de började. Försenat som så mycket annat under kvällen. Lyssnade på några låtar o såg på mer o mindre intressant folk omkring oss innan det började bli för kallt o mörkt för oss.


Något som förvånade mig i år var hur lite känt folk man stötte på! Var höll ni hus?!

Kommentarer
Postat av: Anka

Men nästa år sku vi ju va me i tåget ;) ... så kanske vi sku måst böri nån danskurs nu då snart så vi hinner lär åss :D

2011-08-12 @ 10:42:05
URL: http://aanxi.papper.fi
Postat av: Josefin - 20 år, fru, mamma & gravid

Vi orkade inte ta oss in till stan:p Kul att få se bilder på vad man missade i alla fall:D

2011-08-12 @ 12:29:55
URL: http://junimamma.blogspot.com
Postat av: A.

Jag var dit me S mellan kvart över nie och kvart före tie.. var ovetandes om någo program så de va rätt tråkigt :/ Allt program hade väl endå vari redan tidigare under kvällen så de va inge kvar för oss som kom senare.

2011-08-13 @ 18:18:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback