Turbo -

Liten blir stor


Halsband

Behöver du precis som jag ett nytt halsband åt din vovve?

Är med och tävlar om detta halsband hos The Pet Shop.Skulle vara så bra att vinna eftersom Turbos nuvarande halsband inte kommer hålla så värst länge till. Och så är det ett tunt/smalt valphalsband Dessutom en jättefin present åt honom då han blir 6 månader på fredag :)

Turbo & Lucky

Höstvovve

  
På tillbakaväg

Turbo är mycket piggare nu, står på bena och maten slukade han i ett nafs. Dock ligger han nedanför mina fötter nu och sover, och visst är han mycket tamare än normalt. Men ont borde han inte ha i alla fall enligt vad veterinären sa. Och han verkar inteha det heller, var nog taggad för en dragkamp för en stund sen men fanns sist och slutligen inte så mycket krafter över för det.

Men imorgon borde han vara samma vanliga Turbis igen. Kommer bli skönt, inte skulle nån av oss vilja att han alltid är såhär tam och tyst.

Tandläkaren

Nu är vi hemma från veterinären och Turbo sussar sött i korgen brevid mig. Matte var säkert hundra gånger mer nervös när vi satt i väntrummet, Turbo o sin sida hade bara kul med alla andra hundar som satt där och väntade. Ingreppet gick bra, blev att ge lite extra narkos eftersom han var för vaken i början. Så nu har han inte längre dubbel uppsättning hörntänder. Återstår att vänta tills han vaknar nu då och se till så han inte irrar in i nån vägg..

Läs mattes blogg för närmare åsikter för hennes del.

Vår ängel


Imorgon bär det av till tandläkaren, de övre hörntänderna sitter som sten trots att de nya redan kommit en bra bit påvägen. Så imorgon blir det väl att dra ut tänderna då.
Från en trist till en kul, ibland kan Turbo vara en riktigt ängel. Jag har bildbevis ;)

Turbo kan själv

  < |µ -<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<                                                                                                       c                                                     vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
vvvvvvvvvb                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        m<

Lek med äpple

Turbo hittade ett äpple som hade fallit på golvet och det var otroligt roligt att leka med. Vet inte om han kanske ätit upp det nu, försvunnit har det i alla fall.Mattes godis

Nu har Turbo hittat sin stora favorit, den slår allt vad kött heter och inte ens grynost och fil slår mattes hemlagade äppelkaka. Tänk att det kan finnas något så gudomligt gott. Synd bara att matte inte låter mig smaka mera, fast hur snällt jag lägger huvudet på hennes ben så ne-ee, det går inte att lura till sig mera. Nu ska det protesteras resten av dagen!

Lite på femSå söt man kan vara och så fint man kan sitta. Husse & Matte älskar dig Turbis!

RSS 2.0