Turbo -

Nytt halsbandTurbo och matte håller alla tummar och tassar för att det är vi som vinner ikväll när tävlingen avslutas.

Malax

Vi (jag och turbo) är en sväng till Malax idag så han ska få springa fritt lite. Roligt somsjutton tycker han, får se om jag får hem honom eller om han lämnar hit ;) Ni får nöja er med en bild tills vidare, känner att jag inte alls ser bildkvalité eller något på denna dator.


Skön känsla att få andras lantluft!

Kloklipp för X gången

Gjorde nytt kloklippningsförsök idag efter nästan 2 veckors uppehåll sen senast då det blev till att hålla i tills han lugnat sig. Men det ser ut att ha hjälpt för idag satt han så snällt i mattes famn medan jag klippte. Det blev ändå bara två klor, tänkte det är bäst att ta det lugnt nu när han äntligen tycks acceptera att jag klipper. Men skönt att inte behöva ha sån ångest som jag haft de senaste gångerna.

Match show II

Vår andra match show idag, gick mycket bättre än senast. Kanske berodde det på korven som belöning istället för det vanliga "pripplorna". Hur som helst gick han jättefint och stod mycket bra också. Slutade med rött band, tyvärr ingen placering men han var en av de sista att bli utgallrade. Matte är jättestolt! Lite mer träning att se på tänderna och hålla fokus lite längre så blir det nog riktigt bra detta :)Höstkollage


Julklapp

Köpte Turbos första julklapp idag, en handdocka. Men han ville inte riktigt att vi skulle stoppa bort den när han hade fått prova lite. Blir säkert fler innan julen är här, men man ska börja i tid ;)


Tröttsamt

Det är väldigt tröttsamt att vara på Match Show ska ni veta. Efter att ha sprungit klart sitt rabiesrace (som varade ca 30 sekunder) har han legat vid våra fötter och sovit. Grymtat lite vid tilltal och när man klappar honom. Vår lilla sötgris :)

Match Show - resultat

Match Showen gick väl sådär, tror inte jag haft så dålig kontakt med Turbo på 2-3 månader. Han var inte alls närvarande, joo.. föruton sådär 30 sekunder när vi gick runt. Sen ville han inte heller låta domaren titta på tänderna. Däremot stod han riktigt fint så det är jag åtminstone stolt över honom för.
Det blev blått band och sen åkte vi ut, men första ronden hade vi hårt motstånd också. En såndär stor hund som går fint av sig själv (hör till sättet). Men men, lite besviken matte nog för jag vet att han kan mycket bättre än vad han presterade idag. Turbo brydde sig mest om alla potentiella lekkamratet, och fick värsta rabiesracet nu när vi kom hem. Nya tag nästa helg!

Match Show

Idag är det dags för Turbos allra första Match Show, får se vad domaren tycker om honom. Jag är mest nervös för hur sjutton han ska hållas i utställningskopplet..

RSS 2.0