Turbo -

Snölycka


Julen 2008

Utöver det som jag tidigare skrev om att Turbo får i julklapp har han även fått ett matunderlägg, leksakshund, tennisbollben och massor med småben/hundgodis. Så jag tror det blev en riktigt bra första jul för vår Tub-Tub, åtminstone var han helt slut när vi kom hem igår. Om inte annat så för att det varit full rulle med mobrors border collie i ca 26-27 timmar i sträck, men oj vad de har haft det roligt :)


Julafton den 23:e

Var en sväng på stan idag och kikade in i djuraffären mest för skojs skull. Såg att de hade fått in Hurttaselar så det var nog bara att taska upp till morföräldrarna där Turbo var medan jag gick på stan.
När vi hade betalat för selen konstaterades det att stämpelkortet var fullt så jag skulle få något värt 6€. Och istället för att krångla till det och dra av från den redan betalade selen så tog jag även ett nytt halsband, för det har behövt ett bra tag redan. I väntan på att karln bakom kassan skulle knappa in och säga det slutgiltiga priset sa jag åt Turbo att det blev rena rama julafton för honom nu. Vilket osökt fick han i kassan (som råkade vara ägaren) att tänka på att Turbo kunde få en julklapp från dem också. Så när vi kom ut ur affären var vi även lite hungodis rikare (nån sorts stång av komage). Och det hörs tydligt vilken av sakerna som blev herrns personliga favorit ;)

245 nya

Det blev så många som 245 foton tagna idag när Turbo lekte i snön hos föräldrarna, mycket att gå igenom. Vldigt många är av usel kvalité p.g.a att han är ganska snabb i vändningarna ;) Men nog ska det dyka upp ett och annat bra foto här också.

Här kommer dessutom foton på Turbo + favorithuden vi fick med från uppfödaren, eller ska jag säga före detta? Välj själv!God Jul!


Mattes tjockis

Naaw, Turbo börjar bli en liten tjockis :) "lillen" väger hela 5,5 kg numera.


RSS 2.0