Turbo -

2 år!

2010-03-26 @ 09:14:21

Och födelsedagen till ära blev det en ny trasselsudd, en flamingo (?) och lite hundgodis :)

 


Skären 21 mars 2010

2010-03-22 @ 20:27:46

Jag är inte bortskämd..

2009-11-15 @ 18:28:29


Shut up!

2009-11-14 @ 22:29:59
Turbo planerar bli coolast i kvarteret och för att inte bli så fort smutsig och våt på sina tuffa promenader så hoppas han vinna denna t-tröja hos spoil me.


Ny leksak?

2009-08-21 @ 20:20:25


Fanzia.se har en tävling där du kan vinna ovanstående saker.
Turbo är självklart mer än gärna med och tävlar om en ny leksak :)

Vad är ert djurs största skräck?

2009-06-26 @ 10:08:37
Som rubriken lyder, vad fasar ert djur för allra mest?
Är det något ur vardagens sysslor som dammsugaren, att bli badad eller få klorna klippta eller är det något mer udda som i Turbos fall. Han hoppar upp i famnen och skakar av skräck när han hör en fasan :D

Hundgodis

2009-06-13 @ 23:07:10
Turbo tycket det skulle sitta riktigt fint med lite extra godsaker såhär till sommaren. Därför..Abby & Emma lottar ut det inringade hundgodiset!
För att vara med i tävlingen;
Du får en lott: När du skriver jag är med i tävlingen
Du får en extra lott: Om du besöker http://www.lustjakt.se/
Du får 4 lotter: När du skriver om tävlingen och länkar till inlägget
Du får 5 lotter: Per sida du blir medlem på via mig GratisMakeup , GratisKlader , GratisSkor, Gratistvspel , Freefood , Gratisrefill , Supergratis , GratisNöje

Född till agilityhund

2009-05-16 @ 17:04:21
Kanske borde uppdatera oss lite här också!

Sommaren är påväg och Turbo är mitt uppe i sista trotset just nu, könsmogen på riktigt och alla tikar är mycket intressantare än matte. Speciellt en viss Frida på agilityträningarna intresserar, stackarn blir helt olycklig när matte inte låter honom nosa henne i rumpan hela tiden.

Som sagt, agilityträning! Det är vad matte och turbo sysslar med numera några torsdagar framåt. har varit på två träningar nu och precis som jag misstänkt är Turbo född till agilityhund. Han älskar det! Matte hinner kanppt instruera honom innan han är över portarna och muren och A-hindret tog han an på direkten! Ända vi inet riktigt fått kläm på är slalompinnarna, men jag tror det blir att konstruera en bana hos föräldrarna i sommar och öva lite :)

Debuten avklarad

2009-04-25 @ 13:05:36
"Maskulin hane, bra pälskvalitét. Trevligt temperament. Kraftigt nosparti, bra bett och käkar. Fallande skalle, lågt placerade öron. Allt för tunn helt igenom med knappa vinklar fram och bak vilket ger honom inte tillräcklig steglängd. Utmärkt placerad svans." Blått band

Matte är väldigt nöjd om än det är mitt fel att vinklarna var "dåliga". Bekant med ringfunktionären som sa att jag "hängde" honom när vi gick vilket tog bort alla vinklar. Men jag var så otroligt nervös att jag knappt minns vad som hände från att jag steg in i ringen till att jag kom ut :P Minns bara att han stod väldigt fint :)Så nervös!

2009-04-25 @ 06:36:33
Idag är då den stora dagen när både jag och Turbo gör utställningsdebut! Han är lyckligt ovetande och morrar åt brevbäraren som vanligt, medan matte sitter på nålar och är obeskrivligt nervös. Turbo tror jag nog ska kunna uppföra sig riktigt bra, jag är mest rädd för att jag ska glömma eller missa något viktigt. Återkommer väl senare idag med resultat och bedömningen :)

Andra showen - underbart!

2009-04-19 @ 13:59:38
Vi blev medvetna om en Match Show här i Vasa under morgonen och  med tanke på Turbos senaste prestation så var han definitivt i behov av mer träning. Så strax efter 10 bar det av från föräldrarna och hem via efter koppel, korv och vaccinationskort och sen iväg till CM-grottan. Iskall väntan med några kisspauser för att värma oss i solen utanför. 38 små hundar anmälda. Denna gång gav mitt lilla busfrö dock valuta för pengarna, underbart uppförande i ringen. Blev rött band och sen palcerade vi oss bland de 8 bästa i röda gruppen trots att Turbo började bli aningen uttråkad. Matte är nöjd och hoppas på samma uppförande nästa helg när det gäller!

Första för i år - en flopp

2009-04-13 @ 18:21:13
Årets första Match Show idag, mest som träning inför den internationella utställningen i slutet på april. Med om Turbo uppför sig som han gjorde idag när vi är där så kommer 38€ vara kastade helt i sjön. Han drog i utställningskopplet, han nosa på allt annat, han vägra lyssna, han tog inte belöning eller lät sig lockas av det. Var endast 30 underbara sekunder när vi gick rakt bort och tillbaka till domaren som jag såg en glimt av den vanliga, villiga Turbo. Hjälpte såklart inte heller att vi stod mot Ressu som är riktigt duktig.
Men det värsta är nog när vi kommer hem, han står perfekt, han går så fint brevid med höga tassar, och allt utan koppel. Dessutom, han tar mer än gärna emot belöning, samma korv som erbjöds på showen! Varför hade vi inte med den hunden som tycks lämnat hemma?! I varje fall som helst gör 5€ hit eller dit inte så mycket, men jag hoppas verkligen på ett fint beteende och bra lydnad sen när det är dags på riktigt.

Grattis!

2009-03-26 @ 17:26:00
Idag fyller Turbo hela ett år, tänkt att tiden går så fort! Känns som det var alldeles nyligen vi hämtade hem den lilla luddbollen. Och han är påväg att bli en riktigt fin och duktig hund, även om det är lite bus nu som då.

Dagen till ära har matte klippt ihop en liten film från dagens händelser..


Första födelsedagspresenten

2009-03-09 @ 17:02:10
Jag glömde helt att säga att Turbo vann leksaken från Spoiled Dog. Den kom idag och matte ser redan att det kommer bli en väldigt omtyckt leksak :)

Ute på isen

2009-03-04 @ 20:22:06


Tagen med mobilen när vi var till villan i fredags. Så underbart foto enligt mig själv, synd bara att jag inte kunde ta den med kameran eftersom batteriet tog slut.


Namn: Golden Rose Arctic Storm, "Turbo"
Född: 26 mars 2008
Färg: Skuggad sobel
Mor: Golden Rose Last Dream
Far: Grandables a Showy Fellow
Uppfödare: Eila Pöysä, Nastola


Dagar tills Turbo blir 1 år!
Turbos utställninsgdebut!
BlogRankers.com
RSS 2.0