Vart tar tiden vägen?!

Idag är det 10 år sedan maken o jag blev tillsammans, 10 år?! Kan inte förstå vart tiden tagit vägen. Överraska kan han också fortfarande. När jag kom hem från Piloxingpasset ikväll så väntade han med blommor och prinsesstårta. Nu ska vi parkera E i säng o sen hugga in på tårtan!

Sätt stilen!

Ikväll har jag varit på en riktigt bra och inspirerande föreläsning med stilexperten Katarina Althin (ni vet hon som stylar om folk i Go´Kväll på SVT). Vi fick börja med att göra ett test för att se vilken stil man har, det blev många skratt när vi kände igen oss på de mest tokiga saker. Som att vilja ha ett plagg no matter what, att inte ha något som passar till kvittar -jag har mer än ett sånt plagg-.
Vi fick lära oss om de olika kroppsformerna vilket var en riktig aha-upplevelse. Hur många tester har man inte gjort där man först tyckt man varit ett päron för att strax efter läsa om timglasformen och inse att nog passar man ju in där också.. Jag har då aldrig varit ett timglas, det är en sak som är säker och det är såklart den formen jag helst skulle velat vara för den ska vara så lätt att klä. Tricket var att kolla; var är axeln och var är bredaste punkten vid höften - var ligger midjan i relation till dem. Tog en titt i spegel när jag kom hem, kan nån gissa vad jag kom fram till? Timglas! Sen fick vi också tips om hur man framhäver och döljer, vad som förminskar och förstorar.
 
Vi fick också lära oss att göra upp "tårtor" för att se var vi ska hejda oss och var vi kan köpa på oss mer när det gäller garderoben. Jag vet att i den där festkategorin räcker det gott och väl medan jag kanske skulle kunna ta och satsa lite mer på accessoarer. Dessutom ska jag ta itu med att se över basplaggen - som egentligen är något helt annat än vad jag läst. Ni vet den lilla svarta? En vit skjorta? Svarta pumps? Not so nödvändigt för en småbarnsmamma och alltså inga passande basplagg för min del.
 
Nu ska jag inspireras lite mer av Katarina på hennes blogg!
 
 

Kliar i loppisfingrarna

 
Hur najs är inte det här?! Röda Korsets loppis flyttar nästan granne med oss. Inte mitt favoritloppis men ändå, ett loppis nära oss! Synd att vi flyttar bort on nån månad ;)

Bloggutmaning: Jag idag!

Christina slängde ut en liten utmaning på sin blogg tidigare idag. Jag har försökt fota, raderat.. Försökt igen. Testade att inflika sonen på ett hörn. For och bestämde oss för en öppen spis, tog offert och ska ännu fundera lite. Försökte mig på ett sista foto. Kom fram till att nej.. Ser lika grå ut som vädret. Så det fick va!
 
Men hej, du fick mig iaf att skriva några rader Christina ;)

#hittahunden

 

Buzzador: Purina One

Har de senaste veckorna haft chansen att testa Purina One torrfoder. Det sattes verkligen under stor press då Bella är den mest kräsna katt jag nånsin träffat. Endast en sorts torrfoder har hittills varit gott nog åt henne, nämligen Royal Canin för steriliserade katter. Inte direkt billig smak med andra ord...
Vi testade Purina, både enskilt och tillsammans med Royal Canin. I samtliga fall valde hon Purina One i första hand. Måste betyda ett gott betyg! Föräldrarna tror jag också var ganska nöjda, de gick från 18,90€/kg till 7,80€/kg för numera är det nog Purina One som gäller.
Som Buzzador har du möjlighet att prova nya produkter och tjänster. Allt du behöver göra är att berätta om dem för dina vänner, öga mot öga och/eller via sociala medier. Att vara Buzzador är gratis och innebär många spännande möten mellan dig, dina vänner och nya produkter eller tjänster. Jag tycker Buzzador är ett superbra sätt att få prova på nya saker. Om du också vill bli medlem kan du registrera dig här!

Anspråkslös räddning

 
Denna anspråkslösa gamla ICA-plastkasse blev vår räddning igår när sista underlakanet hamnade i tvätten. Den innehåller nämligen ett antal gamla lakan, varav en halva av ett lakan blev ett nytt, mjukt o skönt (och giftfritt) lakan åt sonen.RSS 2.0