Tacksamt

Väldigt tacksamt med sånt här när man har matkassar som också ska upp för två våningar. Duktig var han också som orkade ända upp (och gärna hade fortsatt en våning till).
 

Vägbygget

Nånstans här började det kännas som att det började hända något. Efter många turer fram och tillbaka med kommun om att det inte fanns några pengar till en väg så fick de äntligen tummen ur och den 18 oktober 2013 såg det ut såhär.
 

Vilken dag!

 
Vilken härlig dag det varit! Förutom att solen för ovanlighetens skull tittat fram och inget regn har visat sig (peppar peppar) så har vi haft fullspäckat program. Har länge varit påväg till öppet dagis men vi har aldrig kommit oss för fast tanken funnits. Idag tog jag tjuren vi hornen, trotsade att det var sovdags för E efter en timme och traskade iväg. Klockan blev 11 (då han oftast går o vila), den blev halv 12.. 12.30.. 13 tog vi mellanmål och fortfarande inga tecken på att det var dags att vila. Full fart hela tiden, fanns inte ens tid att kolla om jag var kvar. Först 13.45 begav vi oss därifrån och han somna som en slagen hjälte på mindre än 2 minuter. Mamma fick shoppa lite i lugn o ro, ta lunch, gå hem och hämta tomburkar, handla och ta en liten extra promenad innan herrn vakna till liv. Väl godkänd dag med andra ord!
 
 

En spira i öknen

Längesen sist men sommaren har kommit emot med ljuvligt väder i flera veckor och däremellan har det varit full rulle med Eddi och husbygget så bloggtorkan har varit i stil med Saharaöknen.
Jag vet inte heller riktigt vad jag ska skriva om, mitt bloggande har alltid gått i vågor vars toppar varit när jag känt att jag haft mycket att ventilera och berätta om vardagen. Sen E kom har vardagen varit otroligt händelserik (kan det vara annat med en liten bebis vars utvecklig är enorm från dag till dag) men blogginläggen har uteblivit då jag inte riktigt kan komma fram till hur mycket jag vill skriva om och visa bilder på honom. Likadant har jag inte kunnat bestämma mig gällande husbygget och fotograferingen har bara annars lämnat på släp då mitt fotograferande numera är ganska centrerat till Eddi.
 
Jag klurar ännu.. Men något ska säkert dyka upp för jag känner att med hösten och mörkret på intågande så kommer blogglusten säkert öka :)RSS 2.0