Vad göra nu?

Flera bra nätter bakom oss o en liten E som är tillbaka till sitt glada solskenshumör. Sover förmiddagslur gör han som bäst o jag sitter o funderar vad jag ska ta mig an härnäst, diskberget eller packandet inför villaavslutning. Eller möjligen min 700g lösgodispåse? (blev lite mycket när vi gick lös i affären igår..).
 
Bara lilleman vaknar ska vi i alla fall traska iväg på jakt efter alkoholfri cider, kom på att det kanske vore trevligt att drick annat än mjölk/vatten till kräftorna imorgon ;)
 
 

Snabb update

Sen senast..
  • Besökt Juthbackamarknaden och kämpat på bland alla andra miljoner människor i trängsel. Som tur är tog vi vårt förnuft till fånga och valde Manducan framför vagnen. Inköp sammanlagt: 4 - Tupperwareburk, godisremmar, korv o en body åt E.
  • Kräftskiva på tu man hand (och en sovande baby).
  • Första Rotavaccinet i måndags vilket resulterat i magknip måndagkväll o igår - finfin mjölkstockning åt mor i huset på köpet. Som tur är redde vi upp det tillsammans kl. 05 imorse ;)
  • Efter lite missöden med tillbakadragen affär blev det inköp av vinterhalare åt E. En aning stor ännu men innan vintern så blir den nog bra!
Idag blir det mamma-barnträff, första sedan våra stora magar försvunnit. Ska bli spännande :) Sen har jag en hel hög med äpplen som ska skalas - skivas - frysas. Kan man frysa äppelrasp utan att det blir geggamoja när man tar upp det igen?
 

Vad ska vi öva på?

Inte det lättaste när vi är oense nu igen.. Jag tänker att Edward ska öva på att bli starkare i nacken (om man nu kan bli det.. (så som hand lyfte redan på BB) . Herrn själv tycker däremot vi ska öva på att svänga, två sekunder på mage o så har man kantrat!
 

Turboproof

Den nya "Turboproof" roskisen som vi fått från IKEA är toppen tycker Eddi. Det prasslar ju när man rör den! Och vacker färg har prasslet också ;)
 

Snälla lilla vän

Eftersom det gick så bra med Manducan igår så gjorde vi om det idag. Blev ca 3½ timme på stan med mamma o brorsan, Eddi sov så gott som hela tiden. Han har varit så otroligt snäll o nöjd nu i två dagar, eller jaa, snäll har han alltid varit men inget magknipsbus har han haft de senaste dagarna. Undrar om det är tarmen som mognat eller om det har att göra med att vi bytte ut Devisol + Reladrops till Reladrops berikat med D-vitamin.
 
Imorgon ska vi en sväng o söka sockor åt mig, men då tar vi nog vagnen :)

Hej händer

Funderade förra tisdagen när vi skulle gå ut o gå om Eddi hittat sina händer då han låg med ena handen i luften o stirrade. Ikväll var det dock ingen tvekan om saken; Hej händer!
 

Två premiärer

 
 
 
Idag har Edward gjort två premiärer och båda verkade gillas till mammas förtjusning. Första premiären var att gå på loppis. Först var det väldigt spännande med alla intressanta saker o färger att titta på, men efter en stund blev det för mycket så herrn somna. Andra premiären var invigningen av Manducan. Väl godkänt då man vid båda loppisen somna gott!
 
Han ser lite lidande ut men det blåste ju så mycket o var så ljust!
 
Tror vi får börja använda Manducan även här hemma om jag ska få nånting gjort för de senaste dagarna är det bara famnen som gällt.
 
 
 

Längesen sist

 
 
Tack för alla fina kommentarer om Eddi :)
 
Vi har spenderat hela veckan hos mina föräldrar. J började jobbet i måndags med en arbetsresa till Kina, så för att inte Turbo skulle bli allt för lidande i promenadväg så bestämde vi oss för att fly stan.
 
Vi har hunnit med både det ena o det andra. Bl.a har Edward vait på "friarstråt" till Närpes. Har två vänner med tjejer som är 4 månader äldre o 1 månad yngre. Riktigt roligt att få träffa nån med barn i samma ålder :)
 
Har även hunnit en sväng till jobbet med tackkort o visat upp lillkillen. Han tyckte dock inte det var så kul sist o slutligen, blev alldeles för varmt!
 
Nu har vi varit en sväng på stan o framför oss har vi förhoppningsvis en lugn o skön helg.
 
 
Fotot är från förra torsdagen när vi var en sväng på stan i samband med Konstens Natt.

Edward

Ett av fotona från fotosessionen vi hade i söndags.

Beställde även tackkort i samma veva då ifolor hade sänkt pris.
 

Så var han "dopad"

I lördags var det dags för dop hemma hos mamma o pappa. Vädret var super och efter ett smärre missöde med kakan så blev dagen riktigt lyckad. Eddi sov sig igenom halva dopet och låg o tittade på träden andra halvan. Många fina presenter fick han också, både sånt han har nytta av nu och lite senare.
Passade även på att ta både familjefoto och generationsfoto när vi ändå var "oppstreka" allihopa :)
 
 
 

Samma kläder en månad senare

Förskräckligt så dom ändras på bara en månad! Till vänster då vi for hem från BB, till höger två dagar innan han blev 1 månad gammal.RSS 2.0