Min högsta dröm

Ja, det är väl kanske inte min högsta dröm direkt att sopa ~2 cm snö av bilen i oktober för o sen köra hem i halvt snöstorm. Inte heller att hela vägen hem lyssna på skriket som x3m bestämde sig för att spela.. Mitt i den miserabla kvällen fick jag mig i alla fall ett gott skratt när jag plötsligt mötte en bil med en båt på släp. Lättroad, javisst! Och efter halva vägen bytte jag faktiskt kanal till nrj.

Hen eller hum?

Har diskuterats en hel del i framförallt Sverige om det könsneutrala ordet 'hen'. Vad är er åsikt, för egen del har jag väldigt svårt med det där ordet o tyckte att följande insändare var klockren!
 

Namnlös svamp

Hittade väldens coolaste svamp i söndags, desvärre är den namnlös då min vän Google inte heller hittar namnet.

Kräftskiva 2012

Årets kräftskiva blev en sen variant. Vi hade faktisklt stora problem att ens hitta några kräftor, men som vanligt hade Minimani vad ingen annan har. Regn o rusk men bra blev det ändå med "rökbastu" o allt!

Grå men bra

Oktober ser ut att bli en riktigt bra månad, flera goda nyheter redan :)

Vecka 4 - flopp

Fullspäckad vecka senaste veckan, från onsdag o framåt var det full rulle. Hann faktiskt bara ut på första passet i vecka 4, vilket för övrigt var skittungt så kanske delvis därför jag aldrig kom mig iväg på de två andra. Ny vecka o nya tag helt enkelt..RSS 2.0