Löpprogram

Kom in på ämnet löpning och kondition idag på kaffepausen. Påpekade att jag gärna skulle springa men kondisitonen än på en 80-årings nivå för mig och då blir ju motivationen stor också när man knappt orkar springa 300 m utan att börja flåsa.. En arbetskamrat berättade att hon använt sig av ett program hon hade sett i en IForm-tidning som hon tyckte fungerade superbra. Så sagt o gjort, google är min vän! Hittade programmet o tänker testa, tar trots allt endast 15 min av min tid (i början).
 
Här är Vecka 1 med början idag?! Eller möjligen på måndag..
Dag 1 (t ex måndag)

5 min. rask gång

1 min. joggning

5 min. rask gång

1 min. joggning

3 min. rask gång

15 minuter totalt

 
Dag 2 (t ex onsdag)

5 min. rask gång

1 min. joggning

5 min. rask gång

1 min. joggning

3 min. rask gång

15 minuter totalt

 
Dag 3 (t ex lördag)

5 min. rask gång

2 min. joggning

4 min. rask gång

1 min. joggning

2 min. rask gång

14 minuter totalt

 

Ibland har man tur

Tur att maken lämnade världens godaste köttfärssås efter sig innan han for på resa

Mottages: Foton från bröllopet!

Tänkte efter många om och men att jag skulle fixa ihop en fotobok från vårt bröllop när jag får semester nästa vecka. Så om nån känner på sig att de har foton från vårt bröllop så vore vi tacksamma om ni tog kontakt så kan vi på ett eller annat sätt fixar så vi får dem.

Bröllop I

Var på bröllop nr. 1 a'la 2012 igår. Jag låter helt enkelt fotona tala för sig själva.
 

Konstens Natt 2012

Året då vi inte var speciellt kulturella. Strosade runt lite i väntan på vårt sällskap, utöver det blev det en vid Strampen o sedan mat vid Rosso. Gubbrockarna som vi i huvudsak hade planerat att se missade vi helt. En mycket trevlig kväll blev det ändå!

Kisse


Konsten att njuta

Ibland inser jag att Turbo kan verkligen konsten att njuta av sommaren.
Midsommaren 2012

Bellamoj

 
Här har ni vilddjuret som skapade kaos igårkväll då Turbo plötsligt blev enögd. Vad vi trodde var en ögoninflammation visade sig efter att vi besökt veterinären idag vara en lite rispa på hornhinnan. Antagligen orsakad av nån av deras vilda lekar igår.

En dag i bilen

Blir en riktig bildag idag - är som bäst påväg till Raumo på en kulturdag. Som bäst befinner vi oss 90 km från Pori..RSS 2.0