Mums ikväll


Tack vare mommo som gav oss en bit rökt kassler så blir det riktigt mumsigt snacks ikväll när vi kollar House :)

Min! Kanske den blir er?

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Zumba

Andra Zumbapasset avklarat! Helt fantastisk motionsform detta, tror jag aldrig gjort nånting tidigare där jag konstaterar när det är dags för avslutande delen "Neej.. redan?!". Nu är bara frågan.. HUR ska jag klara mig över påsk när det inte dras några timmar?!

Earth Hour + 30

Så har man gjort gott för världen. Dock startade vi för Earth Hour först kl. 21 eftersom vi hade somnat efter en kort natt. I ljuset av några tända ljus spelades ett varv Cluedo, två stycken wc-besök och sen blev det en parpromenad med Turbo. Sammanlagt skrapade vi ihop hela 1½ timme totalt elfria :)

Egentligen skulle det inte vara en omöjlighet att köra Earth Hour en gång i veckan eller månaden, spela och ha det mysigt. Och tänk så mycket el man skulle spara på ett år!


Grattis vår 2-åring!

Idag blir vår lilla Tubis hela 2 år :)


2 år!

Och födelsedagen till ära blev det en ny trasselsudd, en flamingo (?) och lite hundgodis :)


Mission completed!

Soffletandet överläts till andra styrelsemedlemmar så det blev mer tid till städandet. Nu är lägenheten skinande ren och Nina helt slut. Turbo är färdigpromenerad, Nina är duschad. Nu blir det tv för hela slanten i min nya mysdress :)

Med ett avbrott för mockarutsbak såvida inte det blir drastiska förändrigar i planerna :)

Snart, snart, SNART!

Kl. 3 inatt satte sig Min J på flyget hem. Nu är det bara 17 timmar kvar så får jag äntligen se honom igen <3

Men innan dess väntar lite skola, lite soffletande till styrelseutrymmet, städande och sen ska jag försöka hinna baka mockarutor till Min J kommer hem :)

Kärlek!


Ännu en smart tanke

En svensk miljonär är ingen finsk miljonär..

-Nina-

Värt besväret!

Så värt att kolla H&M Sale varje morgon den senaste månaden.Kvällens visdomsord!

Man orkar inte riktigt börja koka då man e ensam,
men då man blir tillräckligt hungrig kokar man ändå!

- Nina -

Enorm saknad och arbete..

Det har blivit hela två samtal med min älskling idag, dom gör underverk! :) men trots det slog saknaden till ordentligt nu.. Hoppas verkligen det dröjer väääldigt länge innan han måste iväg efter detta.

Borde säkert göra nånting åt slutarbete, miniarbete, cancerarbete.. För o inte tala om hushållet!

Tick tack


Skären 21 mars 2010

Fler foton hittar ni på Turbos blogg!


Skären 21 mars 2010


En sån liten sak

ÅÅh.. plötsligt känns allt så mycket bättre. Tänk vad ett litet telefonsamtal kan göra underverk :) Var så härligt att höra hans röst om så bara för en kort stund. Bara 3½ dag och 3 nätter kvar nu <3

Nu blir det att ta tag i diverse skolarbeten, matlagning, klädtvätt och lite städning. Samt få in gårdagens foton från skärituren på datorn :)


Zumba!

Tack vare min kära svärmor har jag äntligen fått chansen att prova Zumba! Kommer nyss hem från första passet o det var sjukt kul! Det var verkligen något för mig. Fyra söndagar till, sen får jag väl fundera om det blir gymzumba eller nånting annat.

Nu ska jag hoppa i duschen o sen blir det tv + glass!

Saknad!

Jag saknar vårt badkar! Om det är nånting jag är säker på vi ska ha i vårt hus så är det ett badkar! Skulle vara så mysigt att krypa ner i ett ordentligt bubbelbad nu *drömmer*

Dagens goda gärning

Kunde inte låta bli att känna mig smått stolt igår, stackars frusna bevärignar stod lite varstans i stan med sparbössor. Innan jag traskade iväg för o möta upp Min J så bestämde jag mig för o skänka en slant eller två till en av killarna. Mest för att de samlade till krigsveterandera och jag vet hur mycket nytta de pengarna gör :)

Nu ska jag fortsätta slapplördagen, även om det kanske blir lite småstädande under dagen.

Motivationen räckte?!

Jag kämpade och kämpade, jag tror till och med att jag lyckades :) Det känns gansla bra nu efter att jag varit och skrivit, svarade på allt och förhoppningsvis behöver jag inte skriva det fler gånger. Räknedelen däremot kom det enda som jag inte hade kollat på, vilket resulterade i ett försök som blev ett svar som jag till 100% vet är helt upp åt skogs. Men men, hellre öva lite räknande än plugga teori :)

Nu ska jag börja traska iväg till mammas jobb o möta upp henne för att sedan bege oss in till centrum o belöna mig med tröjan jag lade undan igår på H&M :)

Motivationen finns inte

Motivationen för att läsa på tent är lika med noll just nu, kanske inte så konstigt när man  suttit på föreläsning 8-16.20 idag.. Dessutom har jag läst varje kväll i snart 2 veckor nu.. Räknandet känns i alla fall som det kommer gå, känns inte alls som samma hjärnsläpp som senast.

Kanske man skulle städa lite en stund? Börjar nästan bli lite oredigt nu igen. Men helst skulle jag bara få hem Min J o mysa. Saknar honom så otroligt mycket idag, önskar det var imorgon nu! Då skulle det bara vara lite på en timme kvar. Nåja, förhoppningsvis får man prata en lite stund med honom lite senare <3

Kämpar på!

Sände iväg de sista artiklarna till planframförandet åt C tidigare idag, otroligt nog hann vi på de ynka 2 veckor vi hade på oss. Om än det knappast är så fullproppat med information som det borde vara, men det är ändå nånting! Nu återstår bara praktikst prov imorgon, två trista dygn utan Min J ti-to då han är i Åbo på jobbresa och farmakologitent på fredag så är värsta veckan på länge över! Desvärre kanske det trista fortsätter då min älskade kanske måste till Korea nästa vecka.. Trist, men I guess that´s life..

Nu blir det i varje fall att krypa ner tätt intill honom och njuta så jag klarar mig två nätter!

Fotopromenad

Hann med en liten promenad idag innan solen försvann :)

 Sakta men säkert

Puh, sakta men säkert börjar ett planframförande uppenbara sig. Inte blir det någon 20 sidors sak, men med 2½ månads mindre tid på sig än resten av klassen så får lärarna nog lov att vara nöjda! Nu blir det att sammanfatta lite artiklar, läsa på tent och sen tror jag det får vara bra för idag med skolarbeten..RSS 2.0