Night 2/2Min J orkade hela natten, min tokstolle! Men trevligt med sällskap sen när man äntligen fick gå o sova :) Kom väl aldrig riktigt fram till hur länge han skulle hålla mig sällskap inatt, men sista budet var väl till 5-tiden.

Sen hade vi tänkt sticka iväg på en liten resa till Stockholm eller nånting nästa vecka då vi båda är lediga. Men tydligen ska man inte boka resor till grannlandet en vecka på förhand, kostade mer än att åka till Paris/Puerto Rico... Så vad vi hittar på återstår att se. jag ska väl börja med att vända tillbaka dygnet ;)Världens bästa

Visst har man världen bästa fästman, som tänker sitta uppe hela natten bara för o hålla mig sällskap på avstånd <3

Synd bara att det snart blir o dra ur, ovädret närmar sig alldeles för fort, nu hörs mullret bra o snart börjar väl blixtarna ge sig till känna även för mig..

Why, oh why?


Vaknatt 1/2 påbörjad. Hade väl främst tänkt roa mig med min vän tv:n men Min J upplyste mig nyligen om att det kan börja bli dags o dra ur allt eftersom blixtar o dunder är påväg. Varför inatt?! Hur sjutton ska jag överleva natten om det ska åska, HATAR åskan (eller jaa.. blixtarna egentligen)! Hoppas det tar en stooor omväg förbi, men just nu ser det ut att vara något jag bara kan drömma om..
Smart drag


Har såhär i efterhand förstått att det vr bland de smartaste vi kunnat göra att sticka till villan i väntan på att värsta värmeböljan skulle gå över. Tog "vinterklåddin" med besked i tisdags, simmade hela tre gånger. Men p.g.a. att vi sov så länge på onsdag blev det då bara två varv i havet. Tunnan och solstolen har även använts flitigt, för att inte tala om min bok där sidorna började flyga iväg ;)
Men visst tusan tog det emot att åka upp igår för att jobba, men de kommande dagarna väntar grillfest, bröllop och mera jobb. Sen bär det väl av igen till villan!


Fly fältet

Nu väntar två dagar jobb, ikväll och imorgon bittit. Sen bär det av till villan och där stannar vi i värmeböljan ända till torsdag då välsskiftet kallar igen.Ikväll kommer Min J hem <3 *lycka*

Uselt H&M, U-S-E-L-T!

Inte ens första gången H&M sänder helt upp åt skogen saker. Har tidigare fått en "blå piké" också.  Lappen stämmer, men som ni ser gör inte innehållet det på LÅNGA vägar... Och denna gång har jag väntat 1½ månad på att de ska få paketet sänt, och leveransveckan ar bara skjutits upp hela tiden. Tycker det går utför med H&M, i rejäl takt! Sånt här hände då aldrig förr...Bara för att..


Mensa

Om tiden kunde gå lite snabbare..


Tålamod ger vad man vill ha

Stekhett idag också, bestämde oss för en dag på villan med mommo. Behövde ändå via jobbet med ett lås så lika bra att slå två flugor i en smäll :) Dessutom fick några av de äldre se Turbo.
Tror bestämt att jag bränt mig i dag trots att jag inte låg i solen speiellt länge. Och konstigt nog knäna, jag som solade ryggen :P Turbo har bara haft fullt upp med svalorna, otroligt att han har sånt tålamod att jaga dem.. Fast o andra sidan har matte jagat sländor som en annan tok, svåra som tusan att få en bra bild på!

 

Flera foton kommer troligen när jag orkar vänta in sambons üüberslöa dator..


Änka igen

Så lämnades Turbo o jag åter ensamma. Denna gång för lite på tre dagar med destination Norge. Lämnade av Min J för en timme sen, än så länge går det väl helt bra. Men men..

En otroligt oredig lägenhet lämnade ha  efter sig så det får vi väl lov att bita i under dessa dagar. Även ett välfyllt kylskåp och lite godis lämnade han. Sen har jag första säsonge av Charmed att luta mig tillbaka med om kvällarna. Kanske, KANSKE ska vi klara oss!

Synd bara att man inte kunnat arbeta bort några av alla dessa 80 timmar.. Självklart är man ledig till lördagkväll nu.


"Vinterklåddin"

Läste gamla inlägg nyss i hopp om att ha skrivit något om när första hårddiskrn gav upp, hittade jag inte men i vilket fall som helst får man nog börja fundera om det inte är datorn som felar. Kan inte vara normalt att avverka två splitternya hårdiskar på 1 år!
Däremot hittade jag ett inlägg där jag skrivit om när jag tog första doppet i havet ifjol, närmare bestämt kring 27.6! Och året innan dess har jag för mig att det var ännu tidigare. Mn håller nog på o bli gammal när man bara drar ut på första doppet mer och mer. Fast i och för sig var jag ut till knäna redan i mitten på maj, så kanske det jämnar ut sig då?! ;)
Blir väl nog att försöka ta sig ett dopp på villan nästa vecka..RSS 2.0