Turdag?


Måste ha varit min turdag igår, köpte två skraplotter och vann på båda. Sammanlagt gick jag 5€ på plus :) Sen såg jag nyss att jag även hade vunnit på Viking lotto, hela 5,40€. Kanske man borde ha shoppat loss i lotter igår ;)

Imorgon nyår, ska firas lugnt då man hamnat i jobb kl. 07:00 på nyårsdagen...


Lussekatter?

Skulle baka lussekatter igår men mamma har lyckats förlägga mappen innehållande det vinnande receptet. Så det blir bara till att googla nu då...

Hur låter detta?

Deg
Margarin 200 g (80% fett)
1 / 2 G saffran
5 dl lättmjölk
50 g jäst
1 dl socker
1 / 2 tsk salt
1 st ägg
17 dl vetemjöl

Smörjning
1 st ägg

Dekoration
1 kopp russin

Kul motion

Fick en fix idé om att städa och baka lussekatter idag :) Satt o glufsade i mig brorsans sista lussekatter senaste veckan när jag var bosatt hos mamma o pappa ;)

Men men.. nu ska jag fortsätta vara aktiv! För städning borde väl också vara en slags motionsform? Om inte annat blir det nåt Wii-pass senare idag också, har redan asont i armarna/skulderbladen av allt spelande :D


Lyckad dag!

Vilken fantastisk dag det har varit! Den började med att jag var lite (läs MYCKET) trögstartad på morgonen. En rätt vanlig arbetsdag var fortsättningen. Men sen, sen blev det bara bättre o bättre!
  • Jag kom underfund med hur man skulle ställa timern på elstolpen vid jobbet för att få igång det i passlig tid.
  • Jag fick upp mina ursnygga (och skitdyra) gardiner som mommo varit så snäll o sytt!
  • Jag fick min Wii (och min klänning som var ful och för stor..).
  • Idolfinal
  • Hittade "mommos kött" i frysen, nu blir det kalasmiddag!

Det gör inte ens nåt att det fortfarande är två arbetsdagar kvar och sambon spenderar fredagen på julfest! Nu ska jag se om jag dessutom vunnit högsta vinsten på Keno ;)

Bara att hålla tummarna

Klickade hem en dimissionsklänning för en liten stund sen. Får bara hoppas att den kommer fram i tid (och passar!). Sist jag beställde från Ellos var 13.11, paketet sände de iväg 24.11, men sen gick det snabbt... Dock tog jag expressleverans denna gång (om det gör nån skillnad).

Sen råkade jag klicka hem något som tycks bli en julklapp till mig själv (då ingen verkar ställa upp på betalningen). Den har en rätt enkel stavning.. Wiiiiiiiiiiiiiiii :D Black såklart, och många tillhörande spel kommer med också. Tyckte det var för bra deal för att låta bli ;)

Last - november 30


Day 30: One last moment


Det var många moments här..

Kanske när jag fick studenten, det var verkligen ett ögonblick i sig. Som jag hade längtat och kämpat för den där mössan!
Sorry mamma, men jag gilla den här bilden ;)RSS 2.0