Voddler

Filmens motsvarighet till Spotify säger Vasabladet.
jag var väldigt kritisk till Spotify men föll, precis som med crocsen, för grupptrycket till sist och skaffade tjänsten. Vilket jag inte ångrar en sekund idag! Kanske borde man testa Voddler också?!

Voddler erbjuder tre olika tjänster:
  • Gratis filmer. Klassiker och filmer som det är 2-3 månader sedan de kommit på dvd.
  • Premiärer. Kostar ungefär som att hyra. Släpps samtidigt som köp-dvd. Om filmen släpps samtidigt som biopremiären kostar den ungefär som ett par biobiljetter.
  • Prenumeration. Betaltjänst där man kan prenumerera på olika paket.

Kanske får jag äntligen chansen att se A beautiful Mind nu!


Ska ni prova Voddler? Eller kanske någon redan testat!

Nina-dagen!

Grattis till mig på Nina-dagen :D

Nina, Amanda, Ninni

4 år 11 månader

Det slog mig just att det är den 24:e idag, vilket betyder att vi firar 5 år tillsammans om exakt en månad! Måste hitta på något speciellt att göra då också förutom den traditionella glasskakan och pepparbiffarna. Eller kanske man tar Gran Canaria-resan som ett försenat firande :) Undrar om Min J planerar någon spännande överraskning, vore inte så illa!

Mässa

Nu bär det strax av på byggmässa, får se hur många hundra broschyrer vi kommer hem med ;)
Annars hade jag väl inte så mycket att säga?! Sjuk nacke har jag och Min J älskar jag!

Fram med bikinin!

Klickade nyss iväg vår resebokning till underbara Gran Canaria - Puerto Rico. 10.12 bär det av en hel skön vecka i värmen :)
Inte så illa heller att få flyg + mat och hotell för två för ynka 1024€! Nu är det bara att räkna ner till kärlekssemestern <3Senaste nytt

Jaha.. här är det flitiga uppdateringar ;) Dag 8/12 och 14h x2 avklarad, mycket jobbigt.. Men snart snart.. På onsdag blir det dessutom belöning när jag kommer hem, vi har bestämt att sticka till varmare breddgrader i en vecka före jul. Vart berättar jag sen när resan är bokad. Kommer bli så underbart, finns inget bättre än att få resa med Min underbara J!

Love..

En hälsning till A


Nytt bling

Efter lite våld och envishet lyckades jag även få loss den blå kulan så nu har jag en röd, fin blingblingkula istället :)


Tragus & glitter
Har jag sagt att jag la nålen i örat sista gången i slutet av september?! Resultatet blev en tragus :)
Och igår damp piercingsmyckena som jag, J, A och V hade betställt :) Desvärre hände ett litet missöde när jag tänkte försöka mig på att byta kula, den bakre kulan lossande istället! Lite panik, speciellt när piercaren inte skulle vara på jobb förrän i november.. Som tur var lyckades Min J få tillbaka kulan. However får jag väl leva med den blå kulan ett tag till då..

Äntligen!

Första praktikveckan i HSV avklarad! Ska väl nog kunna överleva fyra veckor till. Imorgon blir det labben eftersom handledaren är ledig! Men jag som är lite sadistisk av mig har absolut inget emot att sitta o sticka nålar i folk ;)

Ikväll bär det av på PartyLiteförevisning hos M och sen får jag äntligen träffa min J, sa bli så underbart att pussa på honom igen! Har inte setts sen i tisdagsmorgon, men jag kan inte börja köra 60 km fram o tillbaka varje dag så nu blev vi tyvärr lidande istället...

Ninas undergång!

Höll på att gå upp i limningarna här för en liten stund sen, Spotify fick för sig att behöva uppdateras och ville inte alls låta mig logga in.. Som tur var kom de på bättre humör så nu kan jag njuta av min nya favorit Kristiina Brask - Kuivilla susta ^^ Avd. 7 är ett mycket bra ställe att vara på, förutom väldigt trevliga arbetskamrater så kan man läsa alla dagstidningar i regionen och hitta nya favoritlåtar. För att inte tala om de många skönsjungande patienter som finns där ^^

Kom annars till insikt idag, jag hatar inte finska språket längre! Först på gruppromenaden började jag prata med en av patienterna på eget bevåg, på finska! På eftermiddagen var jag på promenad med en finsk patient, denne hade dock fått för sig att vilja lära sig svenska så patienten pratade svenska men jag, JAG som aldrig talar finska om jag inte måste, svarade och berättade på finska så gott jag kunde! *stolt*

Nu slappa med Kristiina lite till innan det är dags för sängdags och förbetedande av sista praktikkvällen på Roparnäs, kommer sakna stället!RSS 2.0