Enorma bröst över en natt?

Sjuukt underbart väder! Har spenderat hela helgen på villa och t.o.m. "vinterklåddin"* blev tagen igår. Idag blev det lite solstekande innan det bar tillbaka hemåt för Turbo och mig. En sväng på stan för att åtgärda misstaget från förra veckan när jag råkade köpa en bikini vars övredel var strl 40... Så går det när man stressar och bara kollar galgen och inte lappen.

Nu bär det av till stranden med mina killar och njuta av en kall cider och lite godis medan man läser Sophie Kinsellas - En shopaholic i New York samt senaste numret av Härliga Hund.


* Första badet ute i havet för detta året.

Vad är ert djurs största skräck?

Som rubriken lyder, vad fasar ert djur för allra mest?

Är det något ur vardagens sysslor som dammsugaren, att bli badad eller få klorna klippta eller är det något mer udda som i Turbos fall. Han hoppar upp i famnen och skakar av skräck när han hör en fasan :D

Vad är ni för några?

Ibland undrar jag verkligen vad det är för filurer som besöker min blogg. I Live Traffic Feed hittar man flera som kommit rakt till min blogg från Finlands alla hörn, likaså från Sverige och väldigt ofta även från andra länder. Sen är det även rätt kul att se hur vissa hittar hit genom att söka på alla möjliga ord på Google.

Idag fortsätter värmeböljan, Michael Jackson är död och hör och häpna så ska jag jobba även idag.
Nu äta lite morgonmål och sen bege sig ut och gräva efter mask till helgens bravader* och sen försöka få lite mer färg innan jobbet kallar.


* som går ut på att bosätta sig med mommo och hennes väninna på villan och sitta på bryggan och meta mörtar.


Update på framtiden

Och värmeböljan fortsätter...
Väcktes strax efter 9 av M som ringde och undrade om jag kunde komma i jobb eftersom den andra som var i jobb inte mådde bra och behövde få fara hem. Dock blev det att tacka nej eftersom jag redan lovat att ta kvällsskifte i hemvården. Jepp, här blir man överröst med jobb så det är mer än jag klarar av. Visst har man tur när så många andra sitter jobblösa i sommar. Hur som helst var det lika bra att stiga upp när det ändå var så ljuvligt väder, tog en långpromenad med turbo och sen iväg till Malax och steka sig i solen about 2 timmar. Lite mer bränna hann man med att skaffa idag då, nu kallar strax jobbet till 21.30 sen sova för att orka hela helgen med jobb. Min J kommer ut så vi ska spendera helgen med mommo och hennes väninna på villan, eller rättare sagt J och Turbo ska spendera helgen med dem. Jag jobbar kväll fre och lö så mig ser de väl inte så mycket av. På söndag däremot är det morgonskift som gäller så då blir det att sola och grilla efter jobbet :)

Annars bestämde vi för nån dag sen att åka en dag till Särkänniemi när Min J får semester, blev ju ingen Londonweekend som vi först hade planerat eftersom jag jobbar så mycket. Kan ju även tillägga att hela juli är fulltecknad så när som på nån enstaka kväll eller morgon. Vilket sommar"lov" ;)

<< Nu jobbet!

Still countingÄnnu en månad närmare dagen D <3

Långhelg på intågande

Ja, då var det snart dags för en långhelg på villan. Ska bli så sjukt skönt att bara slappa i den friska havslufte efter 9 fullspäckade dagar med alldels för lite sömn.

Ha en trevlig midsommar alla ute i bloggvärlden!


Totally Sims 3

Har suttit hela dagen och spelat Sims 3 :D Eller jaa.. nästan hela dagen i alla fall, var en sväng till lågstadiet också och röstade efter en del övertalning av mamma och mommo. Hade egentligen inte tänkt vara en duktig finländare och rösta eftersom jag inte hade en aning om ve som i sådana fall skulle få den äran att ta emot min röst (inom SFP d.v.s.) men efter att mamma och mommo sagt vem jag skulle rösta på så visst ;) Huvudsaken att det var en SFP:are i alla fall, enda partiet man kan lita på kommer hålla hårt på svenskan i detta land!

Nu åter till Sims, skitakul spel!

En ordentlig slutkläm

Fivck en smärre chock när jag kollade Winha (sida att kolla sina vitsord) nyss, har ydligen dragit till med en riktig slutkläm i skolan. Sista inlämningsarbete som jag suttit och svurit över, kämpade mig igenom under sorg och kort sagt bara flummade ihop har resulterat i  fullpott! En hel femma blev det som vitsord! Gissa om jag är nöjd ;)RSS 2.0