Älskade J

Annars har vi hunnit ha den 24:e denna månad också, vilket betyder 51 månader tillsammans och 33 månader som förlovade. Tiden går så snabbt, känns som det var nyligen vi firade 33 månader tillsammans och nu har vi plötsligt varit förlovade så länge. Snart tre år med ringarna, fortfarande minns jag den blåsiga majkvällen 2006 när vi lovade att dela våra liv tillsammans.
Underbara, underbara du!

Dagen

Kvällsskifte idag då, skulle faktikst inte riktigt orka. Hade varit mycket skönare med en bastukväll och mys tillsammans med Min J! Men men, lite extra pengar skadar aldrig heller.. Och så får jag sova lite längre imorgon bitti är jag har väldigt kort morgonskift (7-11) eftersom jag lyckades övertala Min J att komma till Malax och sova med mig :)

Idag blir också liten hela 11 månader! Känns som det var nyss vi hämtade den lilla hårbollen från Nastola och nu är han en ståtlig unghund på snart 1 år.

Sportlovet so far

Första jobbdagen på sportlovet då. Lättare att komma tillbaka än jag trodde, har inte jobbat på ca sex månader men eftersom det inte var så många klienter så blev det en bra mjukstart. Morgonskifte imorgon så det blir att sova hos föräldrarna inatt så hinner man sova lite längre och spara lite bensin. Dock är det inte kul att sova utan Min J, mycket skönare att kunna gosa in sig nära honom när man ska somna <3 Så med andra ord längtar jag massor tills imorgon så jag får krama och pussa på honom.

Nu rota lite i kylen och se om det finns nånting ätbart och sen börja leta sig mot soffan och sova..

300


Klicka på bilder för att hitta till tävlingen.

Personligen vet jag inte i vilken ända jag skulle börja för att få hem allt jag skulle vilja ha! Men en naughty knot skulle inte sitta fel att överraska Min J med varje gång det är dags att ge en present, han säger ändå alltid att han vill ha mig när jag frågar vad han vill ha i present.

Tamron SP AF 90mm F/2.8 Di

Här kommer lite smakprov på det nya objektivet!


Ny update

Tänkte bara kika in lite och meddela att bloggen kan verka ganska oaktiv ett bra tag framöver tyvärr. Sängarna flyttades till Smedsby i helgen så numera bor vi där tills rörrenoveringen är över. Internet kommer vi inte flytta eftersom det kostar och flytten bara handlar om ett par månader, kommer lägga nätet "på hatthyllan" i tre månader istället.
Men jag hoppas jag har kvar alla underbara läsare ändå! Ska försöka uppdatera så ofta jag bara kan i skolan, hos svärmor, föräldrarna och så.

Nu dags att stressa vidare med att flytta lite grejer, öppna ett nytt bankkonto för Partylite-betalningarna, laga mat och göra mig klar inför porrsitzen. Hoppas det kommer bli en riktigt lyckad kväll!
Om inte annat så längtar jag tills imorgon när min kameraväska utökas med ett SP AF 90mm F/2.8 Di-macroobjektiv (om jag inte minns fel namn). Kommer svida som tusan i plånboken men ack så värt det kommer vara!

Foton

Här kommer lite foton från promenaden med A och Turbo i lördags. Blev helt förälskad i bron som vi gick över, den var å fin när dimman låg runtom.


Promenad

Nu promenad i kölden och solen med A och Turbo medan Min J är och städar. Kanske blir det några fina foton om kameran hinner ladda klart :)

Tre dagar i sträck

Var så otroligt trött igår så jag orkade knappt se filmen vi skulle se, vi stupade i säng redan vi 22:30-tiden..

I torsdags var det då Partylite hos mamma, slutade med att jag gick och blev konsulent :) Så nu ska jag fixa sex visningar åt mig inom ca tre månader. En eller möjligen två har jag redan på gång och kanske finns det nån fler där ute i Vasatrakten som skulle vara intresserad?
På vägen hem blev jag inkallad till en busshållsplats och hamnade att göra blåstest, äntligen! Tre år med körkort och  först nu blev jag stannad ;) Ha klagade även lite på att jag hade på dimmljuset ännu, men tur var det annars kanse han skulle sett att varken sidorutor eller bakrutan var skrapad *a*

Igår var sista dagen på praktiken, lite ledsamt nog att sluta. Var en intressant avdelning jag varit på nu senast, och en jättebra handledare! Jag känner att jag lärt mig mycket där, inte minst lite mer finska. Efter dagens slut så stack jag och C in till centrum och for på jakt efter lite porrsitzkläder, lev det asigt snygga korsettn från H&M för min del som jag reda sett på tidigare. Och C köpte en väldigt urringad klänning som det nog får tejpas lite på om inte hela härligheten ska kika fram under kvällen ;)

Idag är det bojkotta alla hjärtans dag, föredrar att visa att jag bryr mig om mina nära och kära alla de andra 364 dagarna. Och Min J visar jag min kärlek varje dag, lite extra på årsdagarna och varför inte köpa något fint nån helt vanlig vardag istället. Mycket mer uppskattat än idag när det är väntat och nästan ett måste.
Ikväll ska vi väl på en cider eller två med D som hittat upp från Hesa. Och innan det ska Min J med svärmor och städa det sista i den andra lägenheten så vi kan börja flytta oh slipper höra på allt oljud från renoveringen...

Skoj!

 


Vad kan det vara?


The look


Norsk brytning

Huhhu, varit skoldag idag. Nästan lite jobbig föreläsare som talade rikssvenska med norsk brytning, men intressant ämne. Fick en verkligen att känna igen sig o tänka till angående vården av dementa.

Imorgon ledig och fira mammas födelsedag med världens bästa present. Tror hon kommer bli så otroligt glad, kan knappt vänta tills jag får se hennes min :)

Nu fortsätta fixa Ammis design till bloggen och sen titta lite tv men Min J innan vi gosar ner oss i sängen <3

Uttråkad hund?


Här kommer ett litet och snabbt recept på hur man kan råda bot på en uttråkad hund.


Detta behövs:

 • En uttråkad hund
 • En äggkartong
 • Något riktigt gott


Gör såhär:

 1. Sätt in det goda i äggkartongen, desto mer desto längre nöje.
 2. Stäng äggkartongen.
 3. Sätt den på golvet och kalla på hunden.
 4. Njut av nöjet!
Innan flytten

Idag ska det banne mig städas, för hela veckan kommer vara fullspäckad av praktik och diverse annat. Och nästa helg flyttar vi! Jag börjar inte orka med allt borrande och bankande som rörremonten för med sig, även om de varit riktigt tyst idag. Nästan så jag börjar fundera om de helst jobbar idag..
Hur som helst, för att få något gjort så ska jag göra en lista (bästa sättet att få tummen ur röven).

 • Ha i minst 3 tvättmasiner
 • Få köket skinande rent
 • Dammsuga hela lägenheten
 • Reda upp i datarummet
 • Städa ur centralgarderoben
Nej gott folk, nu tar jag mig nog vatten över huvudet om jag ska hinna med allt. Tror det får bli en skilld lista på högra sidan av bloggen istället och så ska jag ha allt gjort innan nästan helg (14-15 februari).

Mitt stetoskopTill skolan idag på praktikseminarium, nästan så det var skönt att få komma tillbaka. Sen var det självklart jätteroligt att se alla klasskamrater igen :) Försökte få lite av mina styrelseuppgifter gjorda också, men allt lämnade ändå på hälft till slut. Hämtade ut mitt stetoskop, underbart fint är det <3 Nu ska jag börja springa omkring och lyssna på allt och alla ;) Eller bara på Min J:s hjärta som sägs slå bara för mig *sötnos* <3

Två lediga dagar franför mig, ska se om jag börjar trycka på mina tröjor. Köpte en Huppari (vad det nu sen heter på svenska) som jag också tänkte lägga nåt sorts tryck på.

Utmaning

Fick en utmaning av en tjej som hittade mig via en pingsajt. Så jag ska väl ta och göra utmaningen då :)

Ta fram bild nummer sex som ligger i mapp sex på din dator.
Lägg den på din blogg och utmana sedan sex andra bloggare.Jag utmanar:
Ammi
Anka
Emmi
Pia
Tanja
Malin T.RSS 2.0