Kärleksastro


Lycka!

Ljuvligt, så ljuvligt väder så det är inte klokt. Och vår balkong, shit vad jag älskar vår balkong! Den är helt enkelt perfekt, inte en vindpust och alldeles perfekt tid för solen att vara på plats. Vi har verkligen gjort ett bra köp när vi skaffade lägenheten. Och ännu bättre blir det efter rörrememonten då vi får måla och fixa precis som vi vill ha det. Och min underbara sambo och vår vovve, min egna lilla familj helt enkelt. Och kärleksresan till Paris om mindre än två veckor med min underbara prins. Jobb hela sommaren med pengar som rullar in. I love my life!

Shopping i Paris

Har försökt goola lite för att få på klart någon sorts shopping i Paris (men humana prisen d.v.s.). Tycker dock inte att jag blir ett dugg klokare, plus att det kommer en del porrsidor och skit också. Någon som varit i Paris, eller annars kan tipsa lite?!
Har förståss C som bor där och säkert visar något, men skulle vara kul att ha lite föraningar också vad jag skulle vilja besöka. VIlket inte är så lätt om man inte har en aning om vad som erbjuds.

Äntligen, äntligen..


Äntligen, äntligen, äntligen! Var och hälsade på kusin C och hennes H i deras lägenhet här i stan. Fick mitt armband, åh som jag har längtat! Har inte haft möjlighet att hämta det tidigare, vi har båda haft fullt upp i skola. Hon har skrivit gradu och som sagt flyttat. Men nu har jag det äntligen!
Gissa logon70%

Bra med tanke på att jag aldrig sett vissa av logona...

Bloggberoende?

How Addicted to Blogging Are You?

64%

OnePlusYou Quizzes and Widgets


Var hör du hemma?

You Belong in Rome

You're a big city soul with a small town heart
Which is why you're attracted to the romance of Rome
Strolling down picture perfect streets, cappuccino in hand
And gorgeous Italian people - could life get any better?
What City Do You Belong In?

En lyckad dag


I två år

Så har man varit förlovad i två år då. Fortfarande lika underbart att få vara hans <3

Förlovningen
Vår historia
Förlovningsfoton

Och dessutom är det också vår 3½-årsdag. Mycket kärlek i lägenheten och vi ska bara mysa hela dagen. Äta den traditionella pepparbiffen och klasskakan, precis som den underbara onsdagen för två år sedan.

Jonas, jag älskar dig mer och mer för varje dag. Tack! för att du finns vid min sida i med- och motgång.

Hon & Han


Ny header

Sommaren är här, åtminstone enligt kalendern sen kan det diskuteras om det är sommar vädermässigt. Hur som helst så ska det bli en liten renovering i form av ny header. Så håll ut :)

Officiellt

Sista tenten skriven, det inte hur det gick men omtent först 4.9 så är ett tag dit. De andra två tenterna borde vara godkända, eller en vet jag är godkänd och den andra tyckte jag nog jag hade så på klart så godkänd borde jag nog vara. Så inga omtenter då före 4 september och detta betyder att mitt en vecka långa sommarlov officiellt har börjat. Jobb 2 juni men tills dess ska jag bara njuta av det mulna vädret och vår lilla bebis. Samt såklart fira en underbar förlovningsdag men min älskling på lördag <3

Vad är ditt liv värt?

Your Life Is Worth...
$800,500
How Much Is Your Life Worth?

Vuxen?

Din ålder borde vara 41.2 enligt Sveriges Vuxenpoängsstyrelse.

Jasså, inte tänker jag då vara mer än 20 för det. Och snabbt går det hela också, 9 maj 2007 var jag "bara" 33 år.

Hemma

Nytt inlägg hos vår Turbo som äntligen kommit hem.

Publikationsproblem på bloggen

Nån annan än jag som aldrig får inläggen publicerade sen man bytte plattform? Tar ofta evigheter från att jag publicerat ett inlägg till att det faktiskt börjar synas på bloggen...

Pissig dagFan vilken pissig dag det var igår! Först sket sig tenten, sen några små incindenter och till på köpet får word något fel så när jag väl skrivit klart arbetet (början 21, slutade 00) och sparat, stänger jag det för att öppna ett annat. Och tror ni det är sparat? nä! så jaa... upp klockan 6 och börja skriva idag bara... Är klar nu och det är sprat på tre olika ställen för tillfället plus mejlen.

Här är annars tunikan jag köpte igår.
Välförtjänt tröst

Tenten gick sådär, sen en runda på stan med M och A. Hittade ett par skor som jag sedan köpte, hittade också en tunika som jag velat ha men den har varit slut i webshopen. Snart kalas hos kusin, hela 22 år blir den gamla ragatan ;) Ska laga mig klar nu så vi kommer iväg nån gång!


Glöm inte att röst på min blogg i "So you think you can blogg".

Två dagar kvar...

So you think you can blog

Jaa.. läraren hade som tur en tandläkartid så jag fick chansen att pusta ut lite här mellan nu. Ska fixa lite på sista pararbetet medan jag väntar på att få fara till jobbet.

Och som jag redan nämnde är jag med i "So you think you can blog" och imorgon kommer min blogg vara en av finalisterna hos Karsten så om ni är snälla skulle ni väldigt gärna få rösta på mig ;) Bloggarna kommer upp kl. 00:00 inatt. Här finns tävlingsreglerna och här finns lite om vad som är en giltig röst.

Tack på förhand :)

Tre dagar

Fattade att sova lite längre idag, men vaknade ändå innan klockan ringde (en minut före). Nu är det bara tre dagar kvar innan vi hämtar hem vår älskling. Och idag är det full rulle men både jobb och skola så jag gissar att dagen kommer gå snabbt.

Fysiologi

Usch, nu är jag helt virrig av allt fysiologi. Har frågat J tre gånger sen han kom hem om han ska cykla imorgon och varje gång har jag varit säker på att det var första gången jag frågade. Nåja, men nu har jag skrivit ner det så ska försöka minnas nu att han ska cykla. Annars så hoppas jag det börjat fastna nånting, känns inte så men jag har svårt att veta om jag lärt mig något innan jag sitter där med tenten framför mig. Svår kurs men finns inte så mycket mer tid att läsa nu så bara att hoppas på det bästa.

Klänningen


Har i flera veckors tid varit inne på H&M:s hemsida och väntat.. Har nämligen en klänning på beställning men det är inte den färg jag helst skulle vilja ha. Rätta färgen har alltid varit slut eller så har den funnits men i fel storlek. Har mest börjat bli rutin att kolla sidan numera så kollade nu snabbt innan jag skulle börja med läsandet. Och gissa vad?! Klänningen fanns äntligen i rätt storlek och färg, så nu är den beställd precis så som jag ville ha från början!


Stress?

Vet inte vad jag fått för fel, varit uppe före sju två mornar i rad nu. Fast med tanke på allt som ska göras är det kanske lika bra. Sista dagen att läsa på fysiologitenten idag då för imorgon är det jobb hela kvällen. Och nu ska jag fixa lite grupparbete för här ska inte slösas någon tid.

Ni kan passa på att kika in till Turbos parallellblogg är ni ändå är här.

Tung veckaSnart iväg till skolan, har en lång och rätt tung vecka framför mig. 9-16 nästan varje dag, en tent och några seminarier plus jobb på onsdag 15-21.30..Eget

Nu har Turbo fått en egen parallellblogg. Fortfarande under konstruktion så håll till godo. Ska fortsätta imorgon nån gång när jag inte orkar med tentläsandet längre..

Tävlingstent

Hmm... deltar i "So you think you can blog?!" och läste nyss att det ska vara minst ett inlägg per dag från och med att tävlingen börjar på måndag annars blir man utröstad. Borde bli lite knepigt för mig eftersom de två kommande veckorna går i tenternas tecken. Men vi får se, jag brukar inte ha väldens bästa disciplin och inläggen brukar bli ovanligt många under såna här veckor. Fast å andra sidan så är jag tvungen att klara den ena tenten på första försöket och den andra på allra senast andra försöket. För sen är jag i Paris och därifrån tänker jag inte komma för att skriva tent. Den tredje och sista tenten är det inte ens inlagt mer än ett tillfälle så den blir det som det blir med...

Snart..
Plugg

Idag blir det bara pluggande, som så många dagar framöver. Har tre arbeten som vi ska få klara idag och efter det väntar läsande på tre tenter. Varav två jag ungefär måste klara på första försöket eftersom vi sticker till Paris sen. Men men, nu duscha och sen vänta på att C kommer så vi kan börja på...

Guess what!

Jaa... gissa vad.. Jag kan ge lite ledtrådar;
- Jag är supermega lycklig
- J är nog också rätt så glad
- Något vi trodde skitit sig

Äh! skit samma i gissandet, kommer ändå inte kunna hålla tyst till ni gissat xD

får hämtas!

Dock kommer vi antagligen hämta honom först 17.5 om det passar för uppfödaren eftersom jag har diverse tenter och skit hela veckan. Men ändå, vi får honom :D


Golden Rose Arctic Storm "Turbo"
Från Golden Rose Kennel

Par

Sådär, nu är snart ännu ett pararbete klart. Bara inledningen och slutsatsen kvar. Så då är det hmm... två (?) arbeten kvar, plus tre tenter som kommer alldeles för snart. Sen äntligen sommarlov, ska njuta av min enda vecka innan jobbet kallar. Men nu mat och sen skola...

Nytt

Wihii, nu är även min blogg på den nya plattformen :)

Förlovningspresent

Nu har jag varit in till stan och köpt en liten förlovningspresent åt min älskling :) Är bara en gång man firar två år som förlovade och dessutom var den så fin och min J är värd att få lite presenter ibland så mycket som han köper och ställer upp för mig. Ni ska få se bild sedan när jag gett den (kan inte riskera att han ser den ifall han läser bloggen). Hoppas ni kan hålla er 21 dagar.

Kärleken. Oförklarlig. Och underbar.

Närhet

En lugn valborg med film och snabbvisit av två vänner jag inte sett på ett bra tag. Idag första maj-middag med släkt och sen mjöd och struvor (fast det blev mjöd och irish coffe) hos morbror. Senare ikväll blev det också en kort promenad. Lugnt och bra tillsammans med J, precis som jag gillar det :) Och jag fick äntligen sätta på mig studentmössan igen!

Nu krypa ner brevid min prins och njuta av lite närhet <3RSS 2.0