Borta x3

Ikväll efter ett vi konstaterat att ett antal tänder är lösa konstaterade vi också att hela tre stycken redan är borta. Två uppe och en nere. Vår bebis börjar bli stor :)

På lördag blir Turbisen hela 4 månader :)

Den 24:e

Den 24: e idag, alltså ännu en månad av vårt liv tillsammans. Den 44: e i ordningen :)Utmaning

Efter en helg på villan kommer jag hem till en utmaning från Linda. Ska göra den nu innan jag börjar göra mig klar inför kusinbarnets konfirmation. Imorgon jobb 7-15:30 och sen villan igen fran till tisdagkväll.

Regler: Svara på alla frågor. Välj ut 6 personer och utmana dem i deras bloggar! Meddela personen du blev utmanad av när du genomfört detta.


Fem saker som finns på min ATT GÖRA IDAG -lista:
1. Åka på konfirmationsfest
2. Mysa med mina älsklingar
3. Åka till Malax
4. Se på tv
5. Äta

Vad gjorde du för 10 år sedan?
Oj, haha.. lekte I guess.

Ställen jag bott på?

Ö-Malax, Bergö (Malax), Vasa, Sandviken och även i Böle ca 3 månader.

Fem saker jag skulle göra om jag vore biljonär?

1. Gifta mig med J
2. Bygga hus
3. Köpa villatomt och bygga villa
4. Åka till Malta (på bröllopsresa)
5. Spara

Jag utmanar: Anna, Ammi, Malin H, Malin T, Anka, Milla

Vinnare


Wiie, när jag loggade in idag såg jag att jag hade ett väntande mail. Spam, tänkte jag för det är oftast det. Men icke, det var från Nettan. Jag var en av vinnarna hennes senaste tävling. Så nu väntar jag hem två broscher/magneter med texterna "puss" och "kärlek".

Vilohelg

Tillbaka och utvilad efter en helg på villan. For redan 15-tiden på fredagen när jag hade kort dag, rätt dåligt väder fredag/lördag men på söndag var det aningen bättre :) Tog "vinterkloddin" på lördag, finally! tror jag aldrig varit såhär sen med första badet förut. Turbo fick åka båt för första gången, han satt så snällt i sin nya flytväst. Minneskortet fullt hann det också bli på söndagen, kommer nog upp några bilder bara jag får de införda på datorn.

Nu ska jag fortsätta ta igen alla bloggar jag försummat, foruminlägg som är okommenterade och alla andra sidor som ska ses.

Torka

Ser ut att bli bra väder idag, hoppas det fortsätter så vi kan fara till villan över helgen.

Och nu skulle jag vilja fota, massor. Dock är det lite idétorka och brist på inspirationen så jag vet inte alls vad jag ska göra. Hoppas det kommer lite inspiration när vi tar en långpromenad med Turbo senare idag.

Dit for det

Min ledighet rök redan.. fr.o.m. onsdag ska jag på inskolning för hemservice. Den ordinarie föreståndarinnan har semester men sa att jag inte behöver någon inskolning eftersom jag varit så pass mycket på demensboendet redan. Men imorse ringde den vikarierande föreståndarinnan och prickade in fem dagar inskolning *suck* Där rök den ledigheten. Får se om jag ens kommer få vara ledig sedan, är menat jag ska jobba till 24.8 men får se hur det blir med den saken, de tycks ha lite svårt att bestämma sig om sakert och ting...

Hoppas vädret är någorlunda bra i helgen så vi iaf kan åka till villan fredag kväll - söndag kväll.

Onsdag 7-15:30
Torsdag 15:30-21:30
Fredag 7-13

- - -
Måndag 7-15:30
Tisdag 15:30-21:30


Problemet löst

Mysteriet med varför vissa inte ser hela min blogg är löst. Ni har fel upplösning på skärmarna, min blogg är gjord för 16:9 /10 medan era troligtvis är 4:3. Skaffa ny skärm ;)

Jobbiga tider

Ibland kan livet vara bra orättvist, jag jobbar 7-15 medan de andra jag kommer vara med idag jobbar 8-14 respektive 9-13. Men jag ska väl inte klaga när jag äntligen har morgonskift, är evigheter sedan sist. Förståss rullar pengarna in när man jobbar kväll men när mitt familjeliv blir så lidande. Känns som evigheter sedan jag fick ligga och mysa med J, ta en spontan promenad, ha en helg i lugn och ro eller vad som helst. Ska bli skönt med en veckas ledighet efter idag. Sen börjar hemservicen, väckning klockan 5:30 nästan varje dag. Som tur är blir vissa dagar endast till 12, så kanske får jag tillbaka mitt liv utanför arbetet då.

Sängdags

Har sett film, ätit jordgubbar och godis och bara haft det så mysigt ikväll. Men nu är det definitivt dags att krypa i säng, jobb imorgon klockan 7:00.

Simma i kloakvatten

Så ska vi dra den härliga storyn om när min J simmade i kloakvatten. (Observera att det mesta är vad de berättade åt mig). J sitter vid datorn i all skönan ro efter en dag på jobbet, mamma/pappa + bröderna har varit till bekanta i Smedsby och ringer för att kolla om de kan komma upp en sväng innan de ska till mommo/moffa. Det går bra tycker J. Här fattade jag inte exakt hur det var men något i stil med: J upptäcker att det är massor med vatten på hallgolvet, och öppnar wc-dörren för att se att det forstar upp vatten ur golvsilen. Grannarna på andra sidan hade samma problem och hade redan ringt sugbilen. J springer ut och haffar dem innan de hinner gå till grannen, M/P kommer samtidigt. De tar alla handdukar de bara hittar och torkar, proppar och stoppar. J ringer mig på jobbet ca 21:10 med orden "Vi har översvämmning". Mycket mer än så får jag inte veta. När jag väl kommer hem står en stor jäkla bil utanför och en stor slag instucken i vårt sovrumsfönster. När jag kommer in får jag instruktioner att dit och dit får du inte gå med skorna, här och här ska det ännu torkas. Efter ca 1h 20 min far gubbarna vidare för att hjälpa grannen och vi börjar moppa. Klara att börja ta natt när klockan närmar sig 12.

Jaa... det var den trevliga historien som utspelade sig igår kväll. Idag återstår att tvätta skit ur 70% av våra handdukar, badrumsmattan samt några av Turbos leksaker. Sen ska disponenten informeras om att nu banne får de sluta skjuta upp remonten av rören. Och dessuom ska skåpet under köksbänken rengöras. Yesterday was such a nice day! Får se vad vi får för vattenskador nu då...

Btw tror jag att jag borde stjäla hem lite rengöringsmedel och desinfektionmedel, för vet ni hur mycket bakterier vi måste ha här?!

Hmm..

Nåja, nånting ditåt :)

Happy?

Sådär! inte klart och jag är inte nöjd. Men eftersom ni är så lässugna så varsågod, läs. Fortsätter imorgon, bloggen kan bli nerstängd..

Inte bra

Blah, inte bra ännu heller. Är inte nöjd med min bloggs utseende nuförtiden :/ Blir aldrig bra fast hur jag försöker, och nu borde jag börja göra mig klar för arbetet också. Ni får lov att se på allt fult ett tag till.RSS 2.0