Mitt ABC

Lång dag idag, kom i säng alldeles för sent och telefon pipade alldeles för tidigt. Hittade inte busskortet, dit for 3? till busshelvetet, skulle väl inte göra så mycket om det inte var för att jag har över 20 resor kvar på det där kortet som btw slutar funka i sommar. Annars då? Fattade faktiskt matten idag! Ingen Jonas här eller på msn ännu på länge. Imorgon ABI-möte, dit for min shoppingdag. Och hur sjutton ska jag komma mig in till stan? Får väl bli kvällens problem det. 

Kan bara inte hålla mig borta från dessa förbannade listor.

A is for age: 19
B is for booze of choice: Massor
C is for career: Ingenjör kanske
D is for your dad's name: Krister
E is for essential items to bring to a party: Gott humör
F is for favourite song at the moment: Bleak feat Ana Johnsson - Fate
G is for favourite game: HOMM
H is for home town: Malax
I is for instruments you play: Inget
J is for jam or jelly you like: Jordgubbssylt
K is for kids: En liten söt pojke
L is for living arrangements: Hemma, men inte länge till
M is for mother's name: Helena
O is for overnight hospital stays: Inga
P is for phobias: Ormar är inte trevliga, men inte skulle jag kalla det fobi
Q is for quotes you like: ?
R is for relationship that lasted the longest: Nuvarande 2 år, 2 månader, 8 dagar... och räknar ännu
S is for sartorial style: Det som ligger framme, eller nå ditåt
T is for time you wake up: Oftast 11
U is for underwear: H&M
V is for vegetables you love: Morot
W is for weekend plans: Mys, krog, mys
X is for x-rays you've had: 2? på tänderna
Y is for yummy food you make: Potatismos med tillbehör
Z is for zodiac sign: Stenbock
Å är åt dem du vill skicka listan vidare till: Den som vill och orkar
Ä är för älsklingstrend: Den var bra...
Ö är för en önskan just nu: Att det är april

Tisdag

Men härregud att det kan vara tråkigt på internet! Hungrig är jag också, borde väl gå ner och göra gröt snart. Varför kan ni inte skriva något intressant så jag får läsa, förbannade människor.
Läsa på engelska borde väl också vara på sin plats, liksom städa klart rummet. Men det får bli någon annan dag, för idag ska jag fara till min sötis! Längtar så otroligt mycket till kvällen så jag får krama och pussa och gosa med honom. Iofs bara i några timmar, men far väl igen på Torsdagen så det är ingen som helst panik.


We were left in this world for each other


Nu sitter man här då och väntar på att sötisen ska komma hem. En stycken kissemiss hittade i varje fall just hem och börjar väl snart pipa om att han vill ha mat. Men det får folket i huset sköta om, orkar inte engagera mig i Ludde just nu (så hetter katten). Är redan sur över att matten inte vill vara vän med mig. Har inte fattat något på timmarna nu på typ 2 veckor, blir bara fel fel fel...

Nu kom nån hem! Hoppas det var sötisen och inte svärmor.

Varför bloggar man?

Varför bloggar man? egentligen alltså. Är det för att man vill få uppmärksamhet och bekräftelse av andra genom  kommentarer. Eller vill man bara berätta om sin dag, vad man gjort och kanske känslor man haft under dagens lopp. Men vad får en i sådana fall att tro att andra vill läsa om ens vardag? eller kanske dom verkligen vill det, få se hur andra har det. Eller kanske se om andra har det bättre eller sämre, få en lösning på sitt crashade förhållande eller bara bekräftat att man har det bättre än andra. Eller någor helt annat kanske?

Vad ska man skriva om i sin blogg då?
Dagen som gått eller sina innersta hemligheter. Kanske hur kärlekslivet är, skryt om hur bra man har det eller klagomål över hur dåligt ens liv är. Många unga skriver om hur underbara deras andra hälft är eller hur häftig en fest har varit. För att nästa dag berätta om hur hela deras liv gick itu på en kväll. Lite äldre skriver om sina familjer, jobb och  allmänt vad som hänt på sistone. Är det sånt vi vill läsa? Läste nyligen på expressen om hur sexbloggar blivit allt mer populära, men vill vi verkligen läsa om andras sexliv? deras ställningar, problem och allt annat som en sexblogg kan tänkas handla om.

Är människan bara ute efter bekräftelse åt sig själv, och en massa smaskiga detaljer och stora hemligheter hos andra? Vad får oss att blotta oss på det här viset och skriva om hela, eller åtminstone halva, vårt privatliv?

__________
http://expressen.se/index.jsp?a=851780

En helt vanlig måndag

Usch, kallt där ute och kallt här inne. Tråkigt är det också, finns inga fler ställen att surfa på nu. Kanske man skulle logga in på resesidor och drömma sig bort till södern. Ska kolla in telefoner nu iaf, skulle så vilja ha en ny men det kostar. Precis som skorna jag vill ha, men dom är "bara" 40€ så lite måste man väl få pigga upp sig och köpa då.

I lördags bar det av ut och cruisa till stan, var in en sväng till Challa också... men var inte speciellt kul där så vi stack tillbaka ut. Drack lite kaffe vid ABC och åt lite pizza vid Sarajevo. Riktigt skoj var det, måste göra om det nån gång! Igår var det mys till 100% som gällde, lite tv och lite HOMM där emellan också, men mest mys i soffan och sängen. Och lite annat, underbart och hett...

Snart slutar väl Petra, förhoppningsvis, så får man fara hem då och äta. Minior ikväll också, ensam. Men är ju bara en bunt med småungar så nog ska det väl gå att få pli på dem.

Balen 07

Igår kväll var det bal då, blev jättelyckat enligt mej. Jonas och jag dansa massor <3 Blev t.o.m. filmade där på slutet tror jag. Synd att det var sista balen för min del, skulle nog kunna fara fler gånger nu när Jonas insett att det är kul att dansa.
Enormt beröm till Adam och co. för låtarna, verkligen bra! Sen framförde några lärare en dans, kul att också lärare kan bjuda på sig själva ibland:D Smörgåstårtan som det bjöds på var inte riktigt någon höjdare, men har aldrig riktigt gillat sånt heller. Och Bill släppte inte loss i år, var ju lite synd men inte kan man få allt här i världen...

Det finns fler bilder från balen på pixbox. (länk på sidan)

Balen 07

Fredag i datasalen

Varför måste det finnas ljud på alla spel? för tillfället skulle jag bara vilja ha tystnad, men icke, dom ska ha på full volym när dom spelar. *plink* *plink* *plink* Så jävla störande ljud dessutom.

Ikväll vinterbal, samma klänning som ifjol blir det fast i år bär jag upp den med ett års mer erfarenhet, hahaa! Så kommer sötisen också, som tur är så e han inte sjuk detta år:) Efter så blir det paj vid Sara, hur man nu ska orka med det, är jätte mega trött. Fast vi är säkert två om det, Jonas stack iväg till jobbet till 7 så han lär väl också vara ganska trött ikväll.

Jonas - forever you and me <3

Förlovningsfoto

Jag är din sessa och du min prins, tillsammans ska vi köpa ett slott att bo i,
och vi ska leva lyckliga tillsammans i all evighet.


Förlovningsfoto

Svävar på moln sen jag träffade dig <3 Älskar dig otroligt mycket min prins.

Du och jag - det är så det ska vara

Förbannade huvudvärk

Blev ju en väldigt trevlig dag igår också, studiebesöket var väl nog helt givande, som det ser ut nu lutar det åt Hanken men får se vad jag kommit fram till efter att jag varit och pratat med Pia.
Sen hela kvällen med min sötboll blev föstörd av en jävligt jobbig huvudvärk, låg ungefär och halvsov hela kvällen. Sen när han skulle fara hem så hande den börjat gå över för att jag legat och sovit i en timme. Så dit for den dagen åt pila då, tur att Jonas kommer igen imorgon men lite synd att vi ska på bal på kvällen så det blir inget mys då heller. Och på lördagen blir det väl krog eller inte krog, vet inte något alls för tillfället, men knappast hinner vi med något vidare mys då heller.
Fan vad jag längtar till våren så man får flytta ihop, då får man iaf laga mat tillsammans och har tiden före man somnar tillsammans oberoende hur stressig dagen varit. Men nu ska jag väl packa ihop och börja sticka iväg till skolan...

Firar en del saker idag

Idag är det 24:e då, vilket betyder att det firas en del här. Brorsan fyller 10, Jonas och jag firar 26 månader tillsammans och 8 månader som förlovade. Och strax kommer min sötis hit <3

Nu skulle det bara gälla att få det förbannade omslaget till dvd:n lagat, inga storlekar som går att printa ut passar ju. Förbannat.

Forever we'll be together

[x] 1 månad . . . . . . . . .[x] 7 månader
[x] 2 månader . . . . . . . [x] 8 månader
[x] 3 månader . . . . . . . [x] 9 månader
[x] 4 månader . . . . . . . [x] 10 månader
[x] 5 månader . . . . . . . [x] 11 månader
[x] 6 månader . . . . . . . [x] Ett helt år


[x] 13 månader . . . . . . [x] 19 månader
[x] 14 månader . . . . . . [x] 20 månader
[x] 15 månader . . . . . . [x] 21 månader
[x] 16 månader . . . . . . [x] 22 månader
[x] 17 månader . . . . . . [x] 23 månader
[x] 18 månader <3 . . . .[x] Två hela år


[x] 25 månader . . . . . . [x] 31 månader
[x] 26 månader . . . . . . [x] 32 månader
[x] 27 månader . . . . . . [x] 33 månader
[x] 28 månader . . . . . . [x] 34 månader
[x] 29 månader . . . . . . [x] 35 månader
[x] 30 månader . . . . . . [x] Tre hela år

[x] 37 månader . . . . . . [x] 43 månader
[x] 38 månader . . . . . . [x] 44 månader
[x] 39 månader . . . . . . [x] 45 månader
[x] 40 månader . . . . . . [x] 46 månader
[x] 41 månader . . . . . . [x] 47 månader
[x] 42 månader . . . . . . [x] Fyra hela år

[x] 49 månader . . . . . . [x] 55 månader
[x] 50 månader . . . . . . [x] 56 månader
[x] 51 månader . . . . . . [x] 57 månader
[x] 52 månader . . . . . . [x] 58 månader
[x] 53 månader . . . . . . [x] 59 månader
[x] 54 månader . . . . . . [x] Fem hela år

[x] 61 månader . . . . . . [x] 67 månader
[x] 62 månader . . . . . . [x] 68 månader
[x] 63 månader . . . . . . [x] 69 månader
[x] 64 månader . . . . . . [x] 70 månader
[x] 65 månader . . . . . . [x] 71 månader
[x] 66 månader . . . . . . [ ] Sex hela år


Om jag lovar vara aktiv, lovar ni att läsa och kommentera!

Nu ska jag banne mig börja bli aktiv här igen! Har ju ändå nästan inga lektioner alls i skolan och studenten orkar jag inte tänka på ännu på ett tag. Så om jag lovar vara aktiv, lovar ni att läsa och kommentera då?!

Imorgon bär det av in till Vasa på studiebesök, Hanken - VYH - SYH, that is!

Usch, saknar min sötunge, fast han kommer imorgon <3. Känns lite tomt sedan han for imorse, han är så underbar, min fästman. Och idag är det 23:e, vilket innebär att det är 24:e imorgon, alltså 26 månader med min sötis och förlovade i 8 månader  <3 Snart flyttar vi också:D Shit vad underbart!
RSS 2.0