Lycka


Kom på för nån dag sedan, att idag har J och jag varit tillsammans i 1000 dagar. Och på fredag är det 2 år och 9 månader sedan vi blev tillsammans. Grattis till oss :)

Ska väl fara ut och äta på torsdagen, fira att jag har studieplats och varför inte också fira att det gått ännu en underbar månad tillsammans.


Jag hoppas det blir många tusen till <3

16:e augusti - en månad sen sist

Pissigt väder, och vad gör man åt det då? Ja, säg det. Städat är gjort redan och inte orkar man sitta här hela dagen heller. Nån som har nåt förslag? Nej, knappast.

Hunnit med en hel del sedan senast. Är trots allt evigheter sedan jag skrev ett vettigt inlägg här. När jag tar mig en närmare titt, exakt en månad sedan. Nån baslås till bilen är ännu inte införskaffad, har inte funnits tid till att fara och köpa en. Vi har varit på en kortare roadtrip/shoppingresa till Tuuri. Konstens natt har varit och farit, blev kort eftersom båda skulle upp i jobb. Jepp, jag har jobbat. Tack vare fasters hjälp fick jag jobb i kantin på sjukhuset lite nu som då den senaste månaden när de hade personalbrist. Har varit på två inträdesprov, elektroteknik och vårdarbete. Väntar för tillfället på svar vart jag slapp. Ja, det var väl det mest väsentliga av vad som hänt den senaste månaden.


We're still going strong, this will last a long time.


Ta en titt på mina bilder, här.RSS 2.0