Strip-tease och ofrivillig(?) utekväll

Blev lite grövre festande igår än vad jag hade tänkt. Först var det bara meningen att A och D skulle komma hit och se på lägenheten, men sedan ringer K och vill göra något. S hakade också på och de skulle komma hit och grunda. Jag hade då verkligen inte tänkt dricka något och ännu mindre fara ut. Men så blev icke fallet, ut bar det till Royal. Riktigt kul, gör om det ikväll (kanske) på Fontana. "Traditionell" erotikska kvällen som de kallade det, strip-tease, sexshop stånd, karaoke och vad de hade hittat på. Låter som något man borde kolla in.

Finna annars lite bilder från gårdagen på bilddagboken.

Klimatsmart?

Hade på tv4 igår, satt och sittade lite halvt med ett öga. Var ett jädra tjatter om klimatet och det där klimattestet på deras hemsida. Till sist kunde jag bara inte hålla mig längre så jag surfade in och tog det Genomsnittet ligger på 3.4 planeter och jag fick 2.95 så kom väl fram till att jag var rätt så klimatsmart. Fast det fanns sånt som spelade roll, t.ex. om man har husdjur eller inte. Men säkert får man lov att vara nöjd :)

Så hopplöst...

Folk överallt bara klagar att de inte orkar fara till jobbet, skolan, praktiken. Varsågod och byt med mig! Skulle mer än gärna sticka iväg på lite praktik, vem vet man kanske får sommarjobb där sedan. Eller jobba, oj lyckos den som får jobba säger jag bara. Jag skulle t.o.m. kunna fara tillbaka till skolan bara för att nu ha nånting att göra.
Ingen har hört av sig ännu angående något jobb, varken positivt eller negativt svar. Börjar verkligen kännas hopplöst det här nu. De delas ut till höger och vänster åt alla andra känns det som, min kusin har två... Jag har inget...

Nytillskott i familjen

Idag har man lyssnat på massor med eldravel, J hade B och A här halva dagen och räknade nå uppgifter och vad de nu gjorde. Själv har man varit typiskt hemmafru-aktig och läst Året Runt/löst korsord. Så har jag bakat en blåbärspaj också, blev riktigt bra men elvispen gillade inte riktigt att vispa innan jag hade lagt dit smöret. Nu se på Men in trees (thank God for mtv3). Sen kanske ta sig en titt på nytillskottet i familjen, se om den duger till något...

Min (vår) maskin

Mihi, imorgon har vi en tvättmaskin :D Verkligen på tiden, tvättkorgen har redan svämmat över för några dar sedan. Dyr var den egentligen, nånting på 500.. 549 kanske eller nåt sånt. Men vi fick den för 440, inkluderat hemleverans. I och för sig var det allra sista så den hade stått ute i affären. Men nog lär den ändå fungera så inte mig emot. Var annars så bra så, hade allt vad man kunde tänkas behöva. Ett (två) plus i kanten var också att den hade display och softopening, d.v.s. luckorna smäller inte upp sådär hårt utan sakta och försiktigt.  Blir väl att sortera tvätt imorgon då! Borde sticka och köpa lite tvätt- och sköjlmedel också men det hinner man väl, de kommer med den först efter 16 nån gång. Men men, ta itu med lite andra sysslor nu då...

Hur länge kan det uppmärksammas?

Underbart med sovmorgon med sötisen mitt i veckan :) Att det skulle vara idag till på köpet är stort plus. Får säga Grattis åt sötisen redan från morgonen då vi har 2 år och 5 månader tillsammmans och 11 månader som förlovade.  Lite dumt kanske vissa tycker att fortfarande uppmärksamma "ojämna", men inte vi. Snart 1 år :) då ska vi högst antagligen fara ut och äta gott!

Hur länge tycker ni att man kan uppmärksamma månadsdagar?

Var är mina pengar?!

Vad gör man uppe såhär tidigt igen, usch och fy och blä. Om man ändå hade förstånd att sova. Tänk bara på den gamla goda tiden då man lätt sov till 12 om mornarna. Numera är man glad om man lyckas sova till 10. Jaja, finns säkert att göra idag så man får tiden att gå till J kommer hem. Ska en sväng runt 14-tiden på koll i undersökningen jag är med i. Ska trycka upp kontoutdragen i ansiktet på dem så du får se med egna ögon att jag fan inte fått några reseersättningspengar. De borde ha kommit i juli 2006, är ett år sedan det snart! I och för sig så blev det ett fel i kontonumret mitt, men felet gjorde att det inte ens var ett kontonummer längre. Men nu sitter finnarna i Tampere på sina feta rövar och inte kan erkänna att de inte rett upp det och betalat igen, till rätt kontonummer. Neej, neej, vi har nog betalat. Konstigt då att inga pengar har kommit på mitt konto, börjar vara nog så trött på det här nu, handlar om ca 80? så jag skulle väldigt gärna få dem, tack!

Nåja, ta ett varv domino nu och sedan ska vi se vad man hittar på att fördriva dagen med...

Det var det

Huhhu, det där var nog lite av en pärs, det blev helsikes varm att ha alla här. Men nu var det gjort, fick lite mer i växtväg d.v.s. 2 krukväxter och en golvblomma. Sedan fick vi lite mer kökssaker och 220?, bra början till vår efterlängtade tvättmaskin. Nu slappa en stund och sedan iväg till J:s gudföräldrar på födelsedagskaffe.

Skinande rent!

Nu var det städat och skinande rent. Ska bli skönt att ta en dusch nu efteråt också, blir varmt av allt fejande. Sedan bara ligga på soffan med J och mysa resten av kvällen, se en film eller två.

När ska man lära sig?

Uusch vad det blåser idag, inte gilla alls. Fast snäppet bättre än igår är det nog, regnade inte idag i alla fall. Tur att vi hittade en skjorta åt J snabbt i alla fall. Men men, bara moder Teresa skulle fatta att ge oss sommarvärmen nu så man hinner få nån bränna till studenten. Hälften kommer väl att se ut som spöken brevid de som varit till Bulgarien. Fin ABI-grupp, 50/50 pepparkakor och spöken.

Tror nån jag städat ännu då? Nope, har jag såklart inte. Sätter sig i skiter är vad man gör. Bara gör det jobbigare för sig själv, att man aldrig lär sig att inte skjuta upp saker och ting. Igår satt jag bara och spelade, sedan var vi ut och cruisade på kvällen. Idag har vi ett helt bombnedslag att a itu med. Tur att vi blev bortbjudna på mat så spar man lite tid då man inte behöver tänka på att laga nån mat idag. Men nu ta ett varv domino och sedan städa ffs!

*suck*

Känns så jävla hopplöst och omöjligt att få ett sommarjobb. Jag måste ha ett, känns så fel att J ska betala allt. Jag hatar finska språket. Alla säger man lär sig snabbt bara man hör det varje dag en längre tid och är tvungen att tala. Men fattar ni fan inte?! Det är inte så jävla lätt som ni får det att låta!

...

Nu äta, sen städa. Inflyttningskaffe på söndag blir det. P kommer någon gång nästa vecka och hälsar på. Jag har med andra ord många orsaker till att städa...

What looks good on me?

The only thing I want
The only thing I need
The only thing I choose
The only thing that looks good on me...
is YOU!

Ingen? :/

Ingen vill spela domino med mig :/

Borde väl städa lite här innan E kommer. Ska på stan och ta oss en smarties med McFlurry, kanske irra lite i affärer. Men inte köpa något! nix, nix, köpte redan en tröja igår som jag egentligen inte behövde så idag ska det sparas pengar.
Snart borde sötisen komma hem och duschar, kanske man skulle hoppa med? Skulle vara ganska skönt...

Min studentklänning då...

image43


Min fina klänning <3

Nu har jag varit efter min studentklänning :D hoppas den passar nu då, har inte hunnit prova den ännu men sedan ska jag nog prova med skorna. Fattas bara att man skulle ha mössan nu också så skulle man få prova hela munderingen på en gång :D Kommer nog en bild lite senare som jag lovat...

Hemskt, rosa nagellack

Nu känner jag mig duktig som diskat, var inte lite duísk heller. Vi borde börja diska lite oftare tror jag för som det är nu är det bara jobbigt. Fast å andra sidan så håller det mig sysselsatt och så får jag rena (och skrynkliga) händer. Nu ta bort det hemska rosa nagellacket...

image42

Ressjuk

Vill ut och resa med sötisen :/ Om man ändå skulle vinna på lotto så man får pengar till en tvåveckors semester i södern nånstans...

Vad är detta?

Man skrivet ett meningslöst inlägg till ett forum i all tråkighet, i detta fall "orka städa bombnedslaget till lägenhet". Visst förstår man att det kommer att kika in folk på ens sida och se vad man är för en prick. Men det lustiga är att av de 7 personer som kikade in mig, så var 6 stycken 30+ män som antingen inte hade någon bild eller text på presentationen eller så hade de perversa skämt eller dylikt. oj, oj, oj med dagens människor :P Sen den sista så kollade antagligen bara för att få spamma en länk om någon wannabetävling i min gästbok. Jaja, fick ju lite att göra nu i alla fall. Men nu städa *suck*.

Gonatt alla

Nu kryper vi ner i sängen så vi orkar stiga upp imorgon. Gonatt!

Fräch efter klippningen

Känns bra att börja dagen med en uppdatering i form av att bli klippt, man känner sig riktigt ny och fräch. Har riktigt lust att gå på stan idag och bara njuta av vädret och uppfräschningen. Synd att dånt brukar sluta med impulsköp så egentligen borde man låta bli. Men men får se, först ska jag fixa till lite mat åt mig. Arbete ikväll också, usch att orka med de där små jobbiga ungarna. Men snart är det slut och till nästa höst får de nog lov att hitta någon annan, börjar vara så led på det nu. Dessutom går lönen nästan jämnt ut med vad bensinen kostar att fara dit.
image40

Dags att snart krypa ner i sängen och gosa lite. Sen sova.

image39

Det har varit en solig dag idag, det var underbart att få dela den med dig.

--

Nu se Talang 2007, sedan börja knåpa ihop ny bild på toppen av bloggen (samt skriva på skivorna vad det finns för bilder på dem).

Skänk mig ett arbete från ovan

Vad göra idag?

Fortfarande igen som vill ha mig som arbetarsslav, bådar inte gott inför sommaren det här :/ Hoppas att nån kommer med något positivt besked kommande vecka annars går jag i taket p.g.a. brist på något att göra. Har suttit en månad och rullat tummarna. Jag behöver ett arbete!

Sötisen jobbar på sin presentation, sedan ska han läsa på prov i veckan och kommande hälg, stackaren :/ Men sedan är han klar och slipper skolan. Om man hade sån tur att man skulle vara klar nu, istället sitter man (nästan) som på nålar i väntan på resultat från alla håll. Resultat från studennämnden, resultat från jobbsökandet och resultat från skolsökandet. Borde väl börja läsa på inträdesförhören också...

Dags att knåpa ihop lite morgonmål nu kanske. Magen börjar kurra och ha sig, sedan duscha och så småningom kanske ta oss en liten promenad.

Solig promenad

Min ängel gör maten idag :) bra det så slipper man det en dag åtmistone. Har varit ut på promenad till stranden i det vackra vädret också, riktigt skönt när man hittade ett ställe i lä att sitta på. Fotade lite på samma gång, fick äntligen en bild av en nässelfjäril. Dock inte världens bästa men så det duger med tanke på kameratyp (ixus 50).
På tal om dessa två trojaner (och en del andra) vi hittade så hade de kommit från ett annat virus som tankar ner från nätet mer och mer och mer... Lite komiskt också varifrån det viruset kommit, från Norton 2007 när vi installerade det. Tack virusprogram för att du ger oss virus.. eeh.. Men men, börjar lukta mat nu så kanske ta sig en sväng till köket...

Lycka till med skosökandet Sara ;D

Ouch, mina stackars fötter :/

Jag är slut, så otroligt slut i fötterna. Sprang på stan med moder från 14-17.30 ungefär i (halvbekväma) högklackat. Ouch! Nåja, men vad skulle jag veta att vi skulle yra kring halva stan, trodde vi bara skulle till H&M. Fick i alla fall studentskor köpta, dom är så underbara. Har tryckt upp en bild på dem i bilddagboken. Så nu är det bara mössan kvar så borde outfiten vara fixad. Frissan också förståss, men det fixar jag på måndag när jag far och klipper mig. Ska fundera med henne om jag möjligen skulle laga slingor i en eller två nyanser ljusare än själva hårfärgen. Men men...

Dumförklarad

Klockan är 12.30 ungefär och jag har redan hunnit göra bort mig idag. Vi har fått vårt internet så nu ska det banne mig vara slut på trojaner och oinbjudna inloggare.
Jonas ringde och väckte mig när jag äntligen hade fått tag i sömnen igen (konstaterat att det är ganska svårt att somna om på morgonkvisten men alla bilar som kör). Nåja, han sa att Netikkagubben skulle komma och göra vad han nu skulle göra, kolla något. Steg upp och väntade på att han skulle komma. När han sedan kom hade jag inte riktigt piggnat i ännu, så när han frågade om vi hade (eller var vi hade) en sändare så hörde jag bara nånting om sänd så jag antog att han ville veta var vi hade adsl-modemet. Visade var det var, "det här brukar vi kalla adsl-modem" kommer det ur honom. Jahapp, var det inte det du frågade efter då? tänkte att whatever, inte orkar jag börja säga att jag vet och förklara att jag inte hörde vad han sa. Fick en rätt lång, välbeskrivande förklaring om vad det var och hur och till vad man använder det. Där var man dumförklarad! Han pluggade in nån grej som ringde om det fanns sändning, sedan gick han ner i källaren och kollade samma sak där för det var något som fattades på hans papper angående sändningen. Nåja, han kom upp tillbaka och konstaterade att det var perfekt för hastigheten vi hade valt. Packade ihop sina saker och frågade om Jonas skulle komma hem snart. När jag sa ja tyckte han "bra, då kan ju han kolla om internet fungerar. Ibland kan det ju bara fel på modemet också och i sådana fall så har han ju min mobilnummer så det är bara att ringa." Just så, dum, dummare, Nina? Kändes nästan som det eftersom han uppenbarligen inte trodde jag ens kunde kolla om nätet fungerade. Nästa gång tror jag nog att jag säger sanningen, jag var asigt trött och hörde inte vad sjutton du frågade efter...

Annars var människan riktigt trevlig, pratade på om ditt och datt. Påminde lite om min forna bilskollärare :P

Trojaner

Usch, känner mig stressad av att sitta på nätet nu. Norton har hunnit varna för/stoppa två trojaner på två dagar redan. Kan ju inte vara speciellt hälsosamt för vår stackars dator precis :/

Affären ringde idag, inte en enda röd 34 i hela europa. Däremot en brun hade de fått så jag for dit och testade den, alldeles för brunt blev det på mig dock. Så slutade med att deras sömmerska ska ta upp 36:an i axlarna och lite i sidan. Så får jag min klänning i alla fall :) blir bara 20? extra också så det är inte så farligt jämfört med om man skulle fört den till en separat sömmerska. Och Anka, den var från Dopp...

Undrar vad grannarna pysslar med?! Låter lite som när man var liten och sa något med öronen under vattnet när man satt i badkaret. Jaha, nu tystnade det. Jag som tänkte börja luska ut vad det var... nåja, går väl och äter lite nybakad chokladkaka istället då. Sötisen kommer typ inte få något, har nästan ätit halva redan och han kommer hem först om 1h... Men men, sucks to be him ;P

Jag nästan flög

Uj vad det blåste idag, trodde nästan man skulle flyga iväg ett tag.
Har hunnit en hel del idag redan, var till Vasa elektriska och skulle ge rätt adress med de hade tydligen redan luskat ut att det var något konstigt så de hade nog installerat rätt trots allt. Vi hade ju klantat oss och trodde att vi bodde i 46B, men det är tydligen huset brevid och egentligen så bor vi i 46A b. Men bra att det blev upprätt. Satt förresten en gubbe och diskuterade om ett elavtal, samtidigt satt han och talade med en medelålders (sur)kärring. När nästa bås blev tomt så gick vi dit, kärringen var ju ändå med gubben. Strax efteråt var gubben klar och gick, då gick kärringen fram och gnällde "jag är nog ganska säker på att jag var före dom två också". Men härregud! förlåt då för att vi antog att du var med den där gubben när ni satt och pratade. Dessutom skulle hon väl ha kunnat säga "ursäkta, men jag var nog före" eller gå fram innan vi gick. Jävla gnällkäring, hon får väl skylla sig själv ffs!
Vi har också varit och sett på mina potentiella studentklänningar. Jag vill att Jonas också ska gilla den så jag bad om hans åsikt eftersom mamma och jag hade olika favoriter. Blev nog den röda som föll honom i smaken också, så snälla, snälla, snälla se till att ni får storleken i rätt färg! Ja, så skulle vi efter ett USB-minne till Clas Ohlson också, men de hade slut på allt. Jonas har en kompis som jobbar där så han sa att de är affär nummer 43 i ordningen, vilket betyder att 42 andra affärer ska ha varor före. Så blir väl att fara till Gigantti istället, vi ska ju ändå åt det hållet idag när vi far till EM och ser på något bord att ha i hallen. Man måste passa på när de har slutförsäljningsrea :D

Äh, det kommer en massa skit som Norton klagar på när man är inloggad på det här nätet. Igår konstaterade vi också att det loggar in massvis med underligt folk via oss. Så nu blir det väl nästan inget bloggskrivande eller dylikt innan vi får vårt riktitga nät... om ungefär 2 veckor *suck*.

Update

Blah, disconnectade nätet nu då. Tur att jag hann komma så här långt så jag kan börja skriva, hoppas det kommer tillbaka nu också så jag kan publicera.

Hittade en klänning idag, tror det egentligen är onödigt att fara till Petalax och kolla imorgon för jag har bestämt mig redan! Bara den kommer i rätt storlek då också vill säga, för tillfället hade de bara 36. Om några dagar skulle det komma 34 i brun, men den här var röd. Expediten sa att hon kan försöka få en 34 i röd också så hoppas verkligen att hon lyckas. Annars blir det en blå, den var nog också vacker men den röda var nog jaa... den röda ska jag ha helt enkelt!

Och som svar på förra inlägget om vad som hände med vår ytterdörr, de hade tagit bort min papperslapp med namnet. MEN de hade lagt dit äkta bokstäver istället :D Såg lite ovant ut att det verkligen stod mitt namn på dörren men samtidigt jättehärligt. Nu känns det verkligen som vi har ett hem tillsammans, älsklingen och jag <3

Usch, fortfarande lite på 2h tills sötbollen kommer hem :/ undrar vad man ska hitta på att göra?!

*lägger solitaire tills nätet förstått att connecta igen...*

New pics

Förresten har jag slängt upp en del nya bilder också på bilddagboken, check it in! ;)

Vem knaprar på min dörr?

Förkylningen börjar ge med sig, det är ju bra till skillnad från vädret som är allt annat än bra...

Kommer att bli en lång dag dethär känner jag på mig. Ska ut och leta studentklänning med mamma på eftermiddagen, vi lär ha väldigt olika funderingar så blir väl en del sura miner där antar jag. Sötisen är i skolan till 18 och sedan far han och hans mamma till hans mommo som vanligt. Så honom får man inte se förrän en 20-tiden ikväll :/

Nån var nyss och donade på med vår dörr tror jag, lät som de gjorde något med namnskivan på dörren. Kanske borde gå och kolla, man vet ju aldrig ifall de har tagit bort min hemgjorda lapp för att jag inte anmält via nån skitlapp att jag flyttat in. Tyckte det räckte med att jag skickade ett mejl till disponenten, som inte behagat svar heller så då får de väl skylla sig själva tycker jag.. Jävla underligt system de har här med postlådor, lappar och böter. Eller om de bara varit snälla och lagat dit äkta bokstäver. Nå, återstår att se sedan när jag går ut.

Nu ladda datorstackaren innan den dör :)

Känns så overkligt

Vill bara åka hem till vårt hem och ligga i sängen och mysa tillsammans. Känns helt overkligt att faktiskt bo med dig nu, på riktigt! Har inte känt mig såhär lycklig sedan dagen vi förlovade oss, för snart ett år sedan. Alltid du och jag älskling. Jag älskar dig!

Jag är inte vad jag varit förut

Jag är inte vad jag varit fick jag nyss konstaterat, numera suger jag på minesweeper :/

Blah, vi ska och äta till Böle idag igen. Skulle inte orka fara nånstans, om hon verkligen måste laga mat åt oss kan hon väl fan komma hit själv. Är väl ändå lättare det då hon är frisk än att vi två som är sjuka ska måsta ränna dit varje dag. Fan om folk skulle tänka lite nån gång... Diskat fick vi gjort igårkväll i alla fall, eller Jonas fick det diskat :)

Tror jag ska aktivera mig med att gå och äta, sötisen ligger och sover ännu så hade tänkt vänta på honom men han stiger ju aldrig upp. Eller å gosar man bara ner sig tillbaka brevid honom :D

Står här ännu med dunjackan :/

Kom på nu också att jag borde börja fundera på lite ny layout igen till bloggen. Bilderna är så vinterrelaterade, borde laga lite mer vår/sommarmotiv. Fast kanske borde vara kvar nu när det har kommit mer snö :/ väntade nog bara på det när det varit så blått de senaste dagarna. Men det skulle verkligen få smälta bort, jag vill ju ha min nyköpta vårjacka!

*atjoo*

Usch, känner mig riktigt nere nu p.g.a. förkylningen.Trött som bara den är man, orkar ingenting alls. Huset ser ut som ett bombnedslag, disken svämmar snart över och ingen av oss har någon som helst ork att göra något åt det. Känns nästan lite som att hela påsken farit åt skogen när man är förkyld. Fast igår var det skoj ändå, var ute och cruisade med Jonas, Dan och Kesti. Tror de försökte känna sig unga igen, talade hela tiden om att nu känns det som gamla goda tider, sånt här gjorde vi alltid förr o.s.v. Stackarna ville inte inse att de börjar vara stora ;P Kul var det i alla fall, lekte drogade då nån körde förbi för att se om nån skulle ringa farbror polisen, körde 10 km/h när nån kom bakom oss, bara sådär annars körde som värsta nybörjaren. Länge sedan jag skrattat sådär mycket måste jag medge! Ganska kul gäng de där tre :D

Läsa klart Allas nu och sen kanske man börjar få lite mat.

8 skivor bilder

Suttit och bränt filmer/bilder nu i snart 1½ timme skulle jag tro. Känns lite hemskt, litar inte riktigt på att allt blir som det ska och så tror jag inte på det där med att ha bilderna på cd-skivor. Men skulle väl bli lite väl jobbigt att börja sända allt via mejl, är ju trots allt 8 skivor med bilder. Är strax klar så vi kan börja fara hem. Ska på kaffe till ABC senare också, fast helst skulle jag nog ta en hemmakväll. Förkylningen har slagit ut helt nu, så man sitter och snorar som bara den. Hoppas det är en snabbförkylning, skulle verkligen inte orka vara sjuk nån längre tid :/

*kram kram* Kati ;D

Jobbigt internet vi har, vill bara disconnecta när jag ska börja surfa. Men Jonas får nog surfa på bäst han vill.

Festen igår blev riktigt lyckad, tror nog folket hade trevligt. Jättefina saker fick vi av alla också, speciellt tavlan på oss två. Måste nog göra om det nån gång :D Och inte har vi fått något klagomål från grannarna heller så då är väl väggarna festsäkra kan man anta, för högljudda var vi nog skulle jag gissa. Ska ladda upp lite bilder senare också.

Ikväll ska vi bara ta det lungt, Jonas har varit lite krasslig senaste dagarna och imorse vaknade jag med sjuk hals också. Ska se om Filmtown eller Makuuni har upp så man skulle kunna hyra en film, alla våra filmer är såklart i Malax ännu. Nu ska vi fara ut efter lite påskris så jag får nån användning av fjädrarna jag köpte.

Nog kunde dom alltid

Joodå, siffror kunde hon nog på svenska för det ringde nog en typ för en stund sedan. Perfekt svenska blev det denna gång så det är ju bra. Tror inte jag skulle gjort så bra intryck på intervjun om dom bara skulle haft finskspråkiga där xD Men men, nu är det i alla fall inbokat så förhoppningsvis är man ett steg närmare ett jobb nu då. Tycker verkligen någon skulle kunna vara så snäll och ge mig ett jobb, börjar vara lite rastlöst nog av att sitta hemma hela dagarna. Speciellt nu när lägenheten börjar vara klarfixad så har man inget att göra.

Språkproblemen i detta land

ah, jag fick just uppleva problemen med att inte kunna finska/båda språken i detta land. Skulle ringa och beställa tid för en intervju, men vi fick det lilla problemet att hon kunde ingen svenska och jag kunde ingen finska. Som tur var så blev det hon som hackade fram "kaan jak få tit telefönnomer så jag ha kollega ringa dig tillpaka". Jo, vi tog det långsamt och nu hoppas jag bara att hon fattade det rätt. kanske borde ha sagt siffrorna på finska? Nåja, lär ju se det sedan då om nån ringer tillbaka, förhoppningsvis nån tvåspråkig eller svensk denna gång.

Ny dag men nya plikter

En gardin upphängd, två egentligen men ena måste jag nog ta ner tillbaka och stryka på. Men fy vad man får ont i armarna av det :/ är så jobbigt system då man måste knipa fast dem. Massa flyttande på kniporna och byta plats och ja, jobbigt helt enkelt. Men annars bara lite småplockande kvar sedan är det fit fot fight. Inflyttningsfest ikväll, borde väl dammsuga igen då. Men först ska pappa komma hit med sista soffan och skrivbordet, blir väl smutsigt då när dom kommer in med skorna.

Kom på, jag var ut med J igår och shoppade. Inte skulle vi käöpa något men ändå kom jag hem med 3 par underbyxor och en jacka och J kom hem med en sjukt snygg läderjacka och nya jeans. Så fär blev vi panka, nog för att vi hade fått våra löner igår också men nog sved det alltid i plånboken för det. Var till McDonalds också på varsin McFlurry, smarta jag som stod och tänkte på annat då jag skulle beställa sa "en smarties med McFlurry". Men tror bestämt att han som tog emot beställningarna var väldigt finskspråkig av sig för han tycktes inte märkas att jag sa fel. Men vi hade otroligt roligt åt det i alla fall :D

Nu läsa ikapp sig på Vasabladen, sedan måste jag väl ta itu med disken och gardinupphängandet. Bara jag skulle komma underfund med strykjärnet, stod ju bara bruksanvisningar på finska och danska...

varför?

Det är nånting som yrer runt utanför köksfönstret, jag önskar att det skulle vara stora dammtussar, desvärre är jag ganska så säker på att det snöar...

Nu är jag tillbaka, för att stanna?

Hade massor att skriva hit för typ 30 minuter sedan men nu har jag inget. Eller egentligen har jag väl nog men orkar inte. Är jättehungrig så borde väl börja laga lite mat innan Janica komer hit. Ska bli skönt att komma ut och umgås med nån igen, känns som evigheter sedan man hittade på något. Men ska nog skriva hit nånting om lägenheten, en hel del faktiskt hade jag tänkt. Annars så är det snart påsk, såg nyss några dagisbarn som kom gående utklädda nedanför köksfönstret. Dom var så jättesöta!



RSS 2.0