VIP-kväll

Igår var jag tillsammans med 14 andra bloggare inbjuden till Amalia Flowers & Interior i Vasa. Jag har varit dit nån gåmg förr, men oftast bara på snabbvisit när jag behövt snittblommor. Det fanns otroligt mycket fint där och med husbygge på G så hade jag gärna köpt med mig halva affären!
När vi kom dit fick vi först höra lite om trender som är påväg i vår, vad som finns i Amalias sortiment och självklart lite tips om hur man sköter sina blommor. Det var skönt att höra att det fanns andra som hade svårt att hålla liv i sina grönväxter ;) Vi blev bjudna på lite smått och gott samt skålade i skumpa. Sen var det bara att fortsätta mingla och börja shoppa loss.
Lamporna här ovanför blev jag lite smått förälskad i, tror en sån skulle passa superbra i hallen!
 
Vi hamnade f.ö. hipp som happ och titta på lite kakelprover där vid 16-tiden så lite halvt stressad kom vi hem 45 minuter innan jag skulle infinna mig vid Amalia så kameran lämnade hemma. Därav blev det inte så många foton men den som vill kan kika in på några av de andra bloggarna som lyckades med desto mer foton!
Linda
Elin
Caroline
Pamela

Dagen då livet blev enklare

Idag var det en stor dag, det var nämligen första gången på snart ett år som jag fick duscha ifred! Tidigare har E antingen gråtit för att jag stängde in mig bakom duschdörrara eller så har han suttit så gott som i duschen med mig.. Men idag var han nöjd med att sitta på pottan med en bok medan jag duschade. Livet blev plötsligt mycket enklare igen ;)

Ikväll blir det Vip-kväll på Amalia så kanske bäst att städa lite här nu så jag med gott samvete kan dra hem lite fina blommor eller nåt sånt!

Kan inte annat än älska rea!

Årets reastart började trögt, hittade absolut noll och nada när rea startade. Den senaste veckan däremot har varit en riktig fyndvecka. Först fyndade jag sju mammutpallar på Huuto för ynka 70 cent/st och underbara Godmother J ställde upp och hämtade dem i Hufvudstaden. Har även hittat en hel del åt Eddi, bl.a. tröjan från Po.P som jag dreglat efter ett bra tag (en avstått p.g.a. priset), nu var den nedsatt -70%. Det gäller att ha is i magen. Har också hittat en del inför sommaren åt både Eddi och mig via alla dessa Facebookloppis. Sist men inte minst plockade vi ihop en förnyad garderob åt maken, belv en hel del nytt till plånboksvänliga priser. Till på köpet får vi tillbaka en del pengar då vi handlade via Ostohyvitys. Om ni inte är medlem där så gå med! Det är helt gratis och att få tillbaka pengar på sina inköp via nätet är väl aldrig fel?!RSS 2.0