En tur till villan

Tänkte ta och bjuda på några foton från helgens besök till villan som jag blev rätt nöjd med.
 
 
Sen har jag även en bild som jag inte riktigt vet vad jag ska göra av.. På ett sätt gillar jag den men det är något som inte stämmer. Vet inte om den kanske borde beskäras lite, ta bort en del av det stora ljusa tomrummet. Nån som har något förslag?

 
 

Dags för inköp?

Konstaterade nyss när jag vek in lite tvätt att högen med bodyn börjar vara väldigt liten sen jag för nån dag sedan rensade bort det som började bli för smått. Likaså börjar t-shirtsen ta överhand i den kortärmade högen. Vår lilla knapp börjar inte vara så liten mer, drar numera 80/86 i kläder. Borde kanske ta o köpa nån body till, för inte kan man komma från de facto att de är otroligt behändiga!
 
 
 
 

Vår fredag

Vi har haft en riktig städ- och lekfredag idag. E har hjälpt mig att rengöra pallen som fått se en hel del skopar och annat skit sen den blev gjord av mig i lågstadiet. Enjo levererar som vanligt, likaså ballongen som alltid är en uppskattad leksak :)
 
 

Första steget

 
Igår kom det, första steget! Har varit på gång ett tag, stått utan stöd har han gjort sedan slutet av juli. Senaste 1-1½ veckan har han stått och jag har nästan varit säker på att nu tar han första steget, men så har han satt sig ner.
I förrgår när vi hade några vänner på besök så tog han ett trevande kliv framåt med en fot, sen kom ett liknande på kvällen också. Igår när jag kom hem från jobbet upplyste mamma mig om att E hade tagit sitt första steg. Innan kvällen var över var han inne på 10 (+) steg i rad. Innan helgen springer han?
 
 
 
 RSS 2.0