Väriestejuoksu!

Har försökt ett tag nu att få med mig nån på detta, ikväll fick jag äntligen napp! Blir att börja träna nu då så kanske jag lyckas springa en del i alla fall :)
 

Playtray & Mr Uggly

 
För ett tag sedan beställde jag en playtray åt E. Jag hade börjat lessna på att sitta redo med ett.. ehrm.. flera! hushållspapper att torka med så fort han kladdade på bordet. För det var verkligen en pärs att gnida bort matrester som hunnit torka på det eländiga köksbordet. Playtrayen är tusen gånger enklare, ju mer fastkladdat desto mer vatten på bara! Då den har kanter runtom så håll vattnet kvar och dessutom flyger inte alla leksaker i golvet direkt. Är mycket enklare att få saker gjorda i köket numera då E kan sitta med och pyssla med sitt då han har eget bord. Första kvällen vi hade den monterad tänkte ungen inte ens ha tid att gå och sova.  Brickan är jätteenkel att sätta dit och ta bort men sitter ändå stadigt på plats så E kan inte få bort den när han sitter i stolen. Är otroligt nöjd med den, värd varenda cent :)
 
Fick i samma veva en "Mr Uggly" sparuggla i silikon som vi också testat. Den är mjuk så jag kan bra låta E leka med den utan att vara rädd att den går sönder ifall den åker i golvet. Har inte ännu hittat några tandmärken så lite tålighet mot vassa babytänder tycks också finnas. Huvudet är avtagbart vilket gör det lätt att få ut pengar utan pill. Funkar prima att sätta nån liten sak i också så det låter när E skakar den. Den fungerar också ypperligt som godisgömma ;)
Kan även tipsa om bordunderläggen från KG Design som också säljs via Playtray.fi, köpte ett att ha under Turbos mat- och vattenkopp när vi var över till Umeå före jul. Det sitter som berget! Inte alls sådär sladdrigt och dåligt som det tidigare (som dessutom skulle föreställa att vara enkom åt hundar..). Snyggt är det också, hans blåa moln :)
 
Nu har jag ett litet erbjudande åt er läsare också, med rabattkoden NIINI får ni -15% på hela sortimentet hos Playtray.fi 14-19 februari!
 

 
 

Pilates och plankor

Plankutmaningen lämnade lite på hälft eftersom E lyckades smitta ner mig med sin förkylning efter x antal nysningar rakt i ansiktet. Tänkte nog ta upp det igen (idag) men efter gårdagens Pilatespass är jag sjuk i både armar o mage. Tänk att nånting så lugnt kan ge sån träningsvärk!RSS 2.0