Vi lever!

Länge sen sist nu igen. Finns roligare saker att göra än att skriva blogg nuförtiden! E växer och utvecklas i en riktigt racerfart! Skrattar fortfarande mest hela tiden och sover så gott som hela natten fortfarande (med några undantag). Svängde sig från rygg till mage första gången på 4 månadersdagen men föredrar fortfarande att snurra från sida till sida och runt som en klocka.
 
Smakportioner har vi börjat med för nån vecka sen, banan och päron var först ut varav det sistnämnda var bättre men inte riktigt gott. Sedan förra torsdagen har vi försökt oss på schemat som vi fick från rådgivningen så nu blir det potatis eller morot vid lunch och frukt/puré till middag o däremellan mjölk. För tillfället kör vi på hallon/äpple som är supergott, speciellt om man jämför med potatis ;)
 
Idag invigde vi även haklappen, lite stor kanske då den täcker nästan halva pojken! Han ahr även hunnit prova att sitta i sin matstol men ännu är det nog babysittern som är bättre när man ska äta.

Julafton?

Mommo hittade "lite" leksaker på vinden!
 
 

Bananmin

Idag har vi provat på att äta banan. Det var väl.. inte riktigt som mjölk. Roligt hade vi i alla fall åt E och hans miner, och nog ska han väl lära sig gilla det så småningom.
 
Nu ska vi fortsätta med svängövningarna. Än så länge ligger herrn endast på sidan längre stunder.RSS 2.0