Märkliga matrutiner

De senaste två dagarna har vi infört en något märklig matrutin. E har i vanliga fall gapat som en liten fågelunge när skeden kommit med de senaste dagarna är det tvärstopp (såvida det inte handlar om persikopuré). Enda som får honom att gapa är att placera Turbo antingen brevid eller framför honom. Nåja, fint så! Tur att Turbo är sammarbetsvillig och ställer upp på E:s fasoner (om än det nalkas muta efteråt). Sådär överlag har E blivit otroligt intresserad av Turbo, så fort han kommer nära ska E försöka "paja" honom! :)

Kroppen är fantastisk

 

Ny vecka

Hade storslagna planer för idag men efter att ha konstaterat vilket ursligt väder det var idag så rann all lust av mig på morgonen. Tog mig dock i kragen o när det var dags för E:s andra tupplur så drog jag på mig regnkläderna, packade ner ungen i vagnen o traska in till centrum. Hem kom vi en timme senare (relativt torra!) med två tavelramar, lite kantband (till vad får ni sen sen) och en korg åt E:s leksaker.
 
När jag väl skulle fotografera korgen så blev relutatet 2 foton på korgen o sådär 50 foton på pojken, bara för att han är ju så söt!
 
Hep hopp här går det med fart när man ska svänga. Blev nästan 360 grader på en gång, men armen bromsa så det blev "bara" 300 grader.
 RSS 2.0