Älgfynd

Tog en snabb sväng via Adam & Eva-loppis nu på fm. Hittade en löpare där för nån dag sen som jag av nån anledning inte köpt. Har gått o funderat på den sen dess så tänkte att jag måste nog fara o ta en ny titt om den är kvar. Visst var den kvar, men kunde med gott samvete lämna den där för den var nog inte lika fin som jag mindes. Däremot kunde jag bara inte lämna älgen jag också hade tummat på vid ett tidigare besök då jag såg att den ännu fanns kvar. Har konstaterat att jag har en förkärlek till Teddykompaniets nallar o denna är bara för söt! Sen blev det även en randig mössa åt liten för en ynka euro.

Produktiv dag i hettan

Trotsade den olidliga värmen o har hunnit med både hemmasysslor o stadsbesök idag. Hittade äntligen en sval o snygg maxiklänning som jag sprungit o letat halva våren. Sen mat på Strampen (fast jag kommer nog få gräva i kylskåpet ännu ikväll, ingen stor portion där inte) o nu har jag planterat lite blommor på balkongen. Blir inte så mycket i år då även en vagn ska ha rum där nu. Men lite smått o gott o några morötter i en kruka.

Från senaste tiden

Så skönt med äntligen en dag utan nå som helst saker inbokade. Tycket det har varit ett evigt rännande hit o dit senaste veckan med bank-, optiker-, loppis-, rådgivnings- o diverse andra besök. Har dock fyndat en del på loppiset o även hunnit med en runda på stan med svärmor, så nu har liten en lekmatta!
Mumin lekmatta - blombord - löpare - glasvas - 5-pack sockor (nya!).

Sur hund

Nog är det då för jäkligt att man inte kan få sova ifred..

Gårdagens projekt

 
Nu blir det att vänta på att den vacuumförpackade madrassen ska få sin rätta form. Skulle bara ta 72h stod det på paketet.

Pappersbröllop

Idag är det två år sedan vi gifte oss. Vädret är precis lika vackert som då, t.o.m. blåsten har infunnit sig.

När blir vi föräldrar?

Jaa.. det börjar ju närma sig nu så jag tänkte det kunde vara lite kul o se när folk tror vi kommer bli föräldrar. Beräknat datum är 8:e juni - både enligt ultrat o senaste mensen.
 
7 juni - A.
9 juni - Sofia
10 juni - Min J, Björn, Mommo
11 juni - Johanna
12 juni - Jag & Sara
13 juni - Anonym
14 juni - Stefanie, Johanna, Emma & Terri
15 juni - Annika, Mamma
16 juni - Annika
18 juni - Daniela
21 juni - Mia W

Gårdagen

Slutresultatet av klädkrisen blev inga nya plagg (Den här stan borde verkligen skämmas över sitt usla utbud av gravidvänliga kläder) utan istället en väldigt svart utstyrsel. Men det gick väl an det också. Provade även på en ny frisyr, till 80% stylad av sig själv tack vare (eller p.g.a.) mitt självlockiga hår.
 
Något jag verkligen "harmades" över igår med att vara gravid var att inte kunna vara med o spela volleyboll. Så sällan man får chansen o det var det roligaste programmet på gympatimmarna i skolan!
 
Igår gick jag även in i 37 fulla veckor (20 dar kvar!), vilket betyder att Liten räknas som officiellt klar. Så ikväll ska vi väl försöka ta o få ihop spjälsängen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Klädkris

Vi ska på 30-årsfest senare idag och jag har sedan länge (nåja en vecka bakåt) bestämt vad jag ska ha på mig. Jeans, hellånga svarta jeans.. Kommer dö av värmeslag så nu har jag en smula kris. Funderar om jag trots allt ska behöva bege mig in till stan o se vad jag kan hitta (till en billig peng). Inte lätt att vara höggravid denna tid på året, känns bortkastat att köpa sommarkläder för så kort tid men samtidigt vill man inte direkt springa omkring i jeans när det är +20 i skuggan redan.

Minskat utbud av.. allt!

Efter många om och men lyckades jag hitta en tröja som inte ser allt för korvskinn ut på mig. Börjar bli ytterst lite i garderoben nu som går på, har snart tänjt ut alla kläder jag har (utom dom som redan slutar på halva magen).
Därför är jag med i Terris bloggtävling för o försöka vinna ett presentkort till Vila så jag efter graviditeten kan shoppa loss lite nytt och fräscht :)

Kreativiteten flödar

Låg nästintill hela förmiddagen o hade förvärkar, kände mig ynklig o hade allmänt tråkigt. Slängde ihop varsin hemmagjord hamburgare + två extra biffar som åkte i frysen o passade i samma veva på o städa upp o kolla lite vad vi har där i mat- och bullaväg. Så kom solen mot eftermiddagen o med den kreativiteten, så jag passa på o slängde ihop påslakanet + matchande dynvar åt Liten. Blev rikigt bra om jag får säga det själv.

Buzzador: Veet

Som jag skrev tidigare så blev jag antagen till Veet-kampanjen o idag kom paketet så nu gäller det bara att ta mod till sig o testa. Har aldrig testat att vaxa förr, bara hört skräckhistorierna om hur ont det gör.. Bara vinterpälsen hålls borta lite längre än med rakning så är det fullt godkänt för mig. Återkommer med den saken!
 
Som Buzzador har du möjlighet att prova nya produkter och tjänster. Allt du behöver göra är att berätta om dem för dina vänner, öga mot öga och/eller via sociala medier. Att vara Buzzador är gratis och innebär många spännande möten mellan dig, dina vänner och nya produkter eller tjänster. Jag tycker Buzzador är ett superbra sätt att få prova på nya saker. Om du också vill bli medlem kan du registrera dig här!

Gårdagens resultat

En stycken haklapp o ett stycken babynest blev resultatet av gårdagen (samt ett missat avsnitt av Greys Anatomy..). Men jag måste nog säga, babynest ska man inte sy när man här höggravid! Usch o fy så jobbigt det var att komma sig upp o ner från golvet mellan allt tygklippande och nålande.
 

Våren

Resultatet från tisdagens fotokurstillfälle. Funderar om jag skulle göra dem till en tavla av nåt slag.
 

En månad kvar!

Så var det bara en månad kvar till beräknat datum, jag som tyckte det var sex månader kvar just. Har nyss varit till rådgivningen o allt var bra. Liten har t.o.m. lyckats fixera sig nu efter att ha legat med huvudet ner åtminstone sedan v. 27. H*n har även haft en roligt natt med tanke på hur himla sjuk jag är vid revbenen på vänster sida idag, nästan så man får börja fundera hur tusan jag har kunnat sova mig igenom det.
 
Tjockismagen a'la v.36 (35+4)

Inspiration och kreativitet

Nu har jag införskaffat tyger i mängd o massor, här ska sys påslakan + dynvar, babynest och 2x haklappar. Eventuellt nånting annat smått också (om jag hinner). Denna vecka börjar dock vara fullbokad, eller i alla fall i den mån jag orkar som höggravid så blir väl att börja på första nästa vecka.
 
Fick annars fyra fönster tvättade i helgen, så nu återstår bara de fyra sista i vardagsrummet så får det lov att duga. Mellan fönstren tar vi ett nytt år.

Mammaledig

Idag inleder jag officiellt mammaledigheten. Det firades med att ligga på soffan största delen av dagen för att Turbo skulle få lugn o ro efter sitt veterinärbesök (öronspolning med tillhörande sövning). Utöver två inbokade rådgivningsbesök o två fotokurstillfällen så gapar min kalender helt tomt numera. Har några små syprojekt jag tänkt hinna med ännu innan Liten kommer + få ihopmonterat spjälsängen o bb-väskan packad men det är väl i princip allt. Eller ja, de sex fönsten i köket/vardagsrummet har jag tänkt få tvättade. Blir väl att ta ett per dag så har jag projekt en vecka framåt.
 RSS 2.0