19 juni 2013


Still nothing..

Det blev ingen bebis på Moffas 95-årsdag heller.. och torsdagen närmar sig med stormsteg. Då har jag tid till mödrapkl för övertidskontroll, och då blir det säkert tal om igångsättning. Lagom till midsommar...
Väntan fortsätter..
 
 

40+5

Är redan en del som gissat fel, bl.a. jag själv, o nu börjar jag nog bli lite trött på denna väntan. Många "tröstar" med att innan helgen är över så är vi nog föräldrar. Hmm.. det återstår att se. Så uselt väder som vi haft ikväll så skulle nog inte jag heller vilja komma ut ;)
 
 

Due date

Så var vi här då, 8:e juni som vi har väntat på. Tydligen tycker Liten att vi kan vänta lite till för än så länge finns inga som helst tecken på att h*n vill ut. Så vi fortsätter vänta...
40+0 och min nyköpta klänning!

Buzzador: Veet II

Nu har jag testat av vaxa benen två gånger med Easy wax roll on-kittet. Kändes först nästan lite avskräckande att komma igång men när jag väl studerat bruksanvisningen så var det ju inte så svårt.
 
Första gången lämnade det en del hår och massor med vaxrester. Idag när jag vaxade andra gången gick det lite bättre så det krävs lite övning, speciellt med att försöka få vaxet jämnt då det gärna kom en klump om man stannade upp mitt i en rullning. Resultatet har ändå båda gångerna varit helt ok.
 
Det överblivna vaxet är däremot ett rent h****** att få bort, tog mer ont att försöka gnugga bort det än att riva bort vaxremsorna. Rätt kladdigt blev det också men från händerna tyckte jag kladdet gick bort rätt bra med medföljande rengöringsservetter.
 
Överlag kändes det väldigt tidskrävande att använda kittet i jämförelse med att raka då vaxet först ska värmas i 20-40 min och sen appliceras ett drag - på med en remsa - dra bort - lägg undan remsan - dra ett nytt drag o.s.v. Sladden till apparaten sitter dessutom fast i själva rollern vilket gör att den är i vägen mest hela tiden. Man kunde ha rollern lös i upp till 15 min stod det i bruksanvisningen men jag tyckte att redan efter ca 5 min blev vaxet svårare att applicera. Om de skulle designa om så sladden sitter fast i själva stativet så skulle det redan bli en del pluspoäng och bli lättare o snabbare applicering.
 
Hållbarheten var bra tyckte jag och jag kan nog tänka mig att fortsätta vaxa. Testade en av de medföljande vaxremsorna också och kände att det är nog ett bättre alternativ då det gick betydligt snabbare att värma o applicera.
 
Som Buzzador har du möjlighet att prova nya produkter och tjänster. Allt du behöver göra är att berätta om dem för dina vänner, öga mot öga och/eller via sociala medier. Att vara Buzzador är gratis och innebär många spännande möten mellan dig, dina vänner och nya produkter eller tjänster. Jag tycker Buzzador är ett superbra sätt att få prova på nya saker. Om du också vill bli medlem kan du registrera dig här!

Tävlingsvinst åt Liten

Var med i en tävling för ett litet tag sen där man skulle berätta ett kul sätt att berätta om sin graviditet. Mitt bidrag som vann var något som jag kom att tänka på när vi planerade bröllop o sökte en caketopper.
 

"Ett sätt som jag kom att tänka på när vi planerade vårt bröllop är att lägga denna caketopper högst upp på bröllopstårtan. Sen se hur många som märker det o se hur ryktet sprider sig bland borden."

 

Vinsten var ett 300 kr presentkort från Lilla grodan design. Igår damp vinsten ner i brevinkastet! Jättefina saker så nu är det bara att vänta på att få börja använda dem :)

Kan för övrigt varmt rekomendera att handla därifrån, ägaren Elisabeth var jättetrevlig o även fast man handlar från Finland så tyckte jag det var enkelt att beställa via mejl.


Hej Michelingubbe

Inte fullt ut Kim Kardashian men en bit på vägen var mina fötter efter gårdagens examensfest. Mina fötter (o händer) börjar minst sagt få nog av denna värme nu. Var nätt o jämnt så jag fick av mig förlovningsringen med tvål o vatten igår så den får nog ta o hänga i en halskedja ett tag nu. Vigselringen funkar ännu att ha som tur är, kändes väldigt tomt utan nån ring alls. Otroligt skönt med andra ord att det regnat från o till hela dagen idag!

Examensfest

Gårdagen spenderades med examensfest hos S som blivit färdig läkare. Det varm olidligt varmt, inte hjälpte det direkt heller att jag var tvungen att ha långbyxor då inget annat "sofistikerat" gick på mig. Trevligt hade vi och examinanden var så snygg för dagen!
 

Miljögifter?

Man kan fråga sig vad dom har i vattnet vid travbanan. Är den månne lika värdefull som en fyrklöver?
 
 

Överraskning

 
Igår kväll ringde det plötsligt på dörren o utanför stod hela tjejgänget. Tanken om en babyshower hade väl nog slagit mig nån gång under graviditeten men inte tänkte jag desto mer på det. Det bjöds på både mat, lekar o skratt. O riktigt fina presenter! Tusen tack till er tjejer :)RSS 2.0