Vardagslyx!

Sista dagen på jobbet imorgon innan mammaledigt, o dessutom vappen o första maj på inkommande. Passade därför på o lyxa till det med lite fransk manikyr, måste passa på o fixa naglarna nu när man inte jobbar mer (o så länge man har tid). Dessutom fick jag besked om att jag slapp med i Buzzadorkampanjen för Veet EasyWax o Veet Precision Wax & Care. Så snart har jag så silkeslena ben så ni kan inte ens föreställa er.

Fredagsmys

Veterinärbesök, rådgivningesbesök o begravning + regn o rusk. Vad passar bättre än att krypa in i Onepiecen o inte göra nånting alls mer idag!
32+5

Babynest

Hade inte tänkt skaffa nåt babynest men nu har jag börjat höra från alla möjliga håll att det är bästa som finns. Så bäst att passa på o försöka vinna ett, därför tävlar jag om ett babynest från emmiesbabynest hos Ida.

Dålig dag

  • Dåligt väder
  • Dåligt ljus att fotografera i
  • Tråkigt
  • Ingen ork
  • Trög dator
  • Ingenting på tv
Behöver jag säga att det var fullt nödvändigt med ½ kg godis när vi var till butiken?! Det som gjorde dagen liite bättre var att jag fick min nya datormus. Och lugnet som lade sig när jag äntligen fick börja klicka utan behov av öronproppar.

I jakten på fåglarna

I tisdags var det dags att bege oss ut till Söderfjärden med fotogruppen för o jaga lite flyttfåglar. Fanns en hel del svanar och även lite gräsänder.
 
Blev en hel del väntanden då telezoomen inte alla gånger räckte till när diken o annat kom ivägen. Eftersom jag alltid tyckt att dessa mer o mindre fallfärdiga ladorna varit intressanta så fastnade en del såna på bild medan vi väntade. Det fanns inte direkt brist på dem där vi var.

Sen fanns det även annat än svanar som kom i flock..
 
 
 

Rekomendation

Köpte nytt "skal" till min telefon i somras efter att maken ett antal gånger traskat iväg med fel lur (vi har likadana). Blev ett limegrönt i mjukplast, snyggt då men nu är det mest missfärgat då det är så ljust. Konstaterade att utbudet till Lumia 800 är minst sagt begränsat - hela fyra olika färger på skal har jag hittat att köpa här i stan (varav jag har två av dem).. Googlade lite o kom in på Hudomishop, o där fanns massor med snyggt! Efter att ha konstaterat att 6000+ personer gillar sidan på Facebook så tyckte jag den verkade rätt säker att beställa från. Sagt o gjort, beställde i söndags kväll o idag damp paketet ner (eller rättare sagt trycktes in halvt med våld i stil med telefonkatalogen) i brevinkastet. Dessutom hade dom erbjudande så om man beställde för över 20€ så fick man en putsduk o en tpouchpenna på köpet. Touchpennan är f.ö. urkul att använda ;)

Gråa dagar

Så skönt att se termometern som visar +6 trots att vädret är grått o trist idag. Det ger en gnutta hopp om att våren faktiskt tänker komma även i år. Ska bege mig in till centrum strax o försöka se om jag lyckas hitta en ny datormus åt mig, den gamla har jag scrollat sönder gummit på.

Lite uppdatering

 
 
Är ett tag sen sist. Har varit full rulle både på jobbet och efteråt med diverse kurser.
 
Har hunnit vara på ännu ett rådg.besök där det konstaterades att jag är född till att vara gravid. Blodtrycket ligger ännu på toppennivå (bättre än innan grav.), vikten ligger på +10 men syns ingenstans. Mitt Hb har sedan inskrivningen stigit från 127 till 141 och på SF-kurvan ligger jag prick på genomsnittslinjen. Man får väl bara vara nöjd :)
 
Var på Hitz genom tiderna igår o konstaterade att det kommer bli en liten hårdrockare till sommaren, blev ett himla bökande till bl.a. Kiss och Scorpions. Så nu vet vi vad som gäller i musikväg framöver.
 
Konstaterade även igår att jag har semester! Hela 8 dagar ledigt innan det är dags att ta tag i den sista 1½ veckan innan mammaledigheten börjar.
 
32+0
 

Förnyelse

Behövs inte mycket för att köket ska kännas nytt. Lite städning o en ny vaxduk så har vi nästan ett nytt kök ;)

Liten skillnad eller vad?

Första arbetsdagen efter nästan 3 veckors sjukskrivning då. Känns.. okej. Trött är jag med ryggen är inte död ännu. Tre skiften ännu innan det blir en ledig dag. Rådg.tanten har inga höga förhoppningar om att jag ska orka, själv vet jag inte. Bäst att bara ta en dag i taget.
 
Märkte för övrigt att magen har nog växt lite sedan jag var i jobb sist, var nästan väl tajt med de bylsigare arbetströjorna. Får nog ta o leta upp en nummer eller två större tills en ny dag.
 
Sen passade jag även på att ta ett kort i den numera alldeles för lilla tröjan innan jag for hem. Fick mig ett gott skratt av skillnaden på 10 veckor.
 RSS 2.0