Buzzador: Valio PROfeel II

Nu har jag provat några av Valios ProFeelprodukter, närmare bestämt hallon- samt jordgubb-blåbäryoughurtarna, proteindrycken med chokladsmak och vaniljkvargen.

Joghurtarna var tjockare i konsistensen än andra joghurtar. De hade en lite sträv eftersmak av syrlighet som var både bra o dåligt beroende på smaken.
Hallonjoghurten passade tyvärr inte riktigt mig. Den kändes sträv och lite grynig o jag började mer tänka på jordgubb än hallon. Den blev dock bättre då jag blandade i lite mysli. Jordgubb-blåbärsjoghurten däremot var riktigt god trots den aningen tjocka konsistensen. Jag fick känslan av att de var mer mättande än vanliga joghurtar och passade väldigt bra som morgonmål o under mina vaknätter då hungern finns men inte lusten att äta så mycket.

Vaniljkvargen var väldigt syrlig i sig själv, så jag provade att blanda den med lite frukt. Med apelsin blev det rätt bra, lite socker till så hade det blivit ännu bättre. Banan funkade inte alls ihop med kvargen. Äpple däremot var riktigt gott att blanda med.

Proteindrycken hade jag förväntat mig skulle smaka som oboy men den smakade nougat vilket faktiskt var lite av en besvikelse. Tror den hade varit godare om den hade smakat mer choklad. Det som var väldigt bra med denna var att den kan förvaras i kylskåp några dagar efter att man öppnat den.

Det finns även naturell joghurt, jordgubbskvarg samt proteindryck med kaffesmak och jordgubbssmak. Hann tyvärr inte prova dessa.
Sammanfattningsvis så kan jag tänka mig köpa mer av joghurtarna och ifall vi nån gång gör nån efterrätt så kan kvargen också vara ett alternativ. Proteindrycken var tyvärr något som jag inte kommer köpa fler gånger.

24 maj 2012

Idag har vi varit förlovade i hela 6 år! Tänk det, 6 år sedan man var 18 o lova sin framtid åt J i regn o rusk på mommo o moffas villa. För ett år sedan låg vi på Maldiverna o njöt av att vara nygifta.

O ikväll kommer äntligen Min J hem från kursen i Åbo


Ja ha vuri på auktion ikveld!

Budade nyss hem lite bensin, närmare bestämt till ett värde av 150€ (wiee, jag tjäna 10€ på det) och 5h belysningsplanering till kommande huset (som jag gick betydligt mer på vinst med). Om det var inspirerat av filmen vi såg igårkväll på jobbet (Emil på auktion i Backhorva) låter vi vara osagt ;)

21 maj 2012

Vår 1-åriga bröllopsdag!Bomullsbröllop

Solen skiner från klarblå himmel, termometern visar 14/22 grader och det fläktar friskt. Precis som för exakt ett år sedan. Jag har t.o.m. varit i både Malax o Munsmo idag.Hämtade hem en blombukett åt maken, lyckades faktiskt få med både nejlika o kalla som även fanns i min brudbukett. Bara han hittar hem nu så blir det mys på tu man hand för att fira vår första bröllopsdag!


Som pricken över "i" så damp det dessutom ner en bröllopsinbjudan i brevinkastet idag.


Förkylning säljes!

En stycken förkylning i form av stockad näsa, rethosta och allmänt nedsatt funktionsförmåga säljes. Kommer vackert förpackad i en använd barnmatsburk med rosett omkring. Fungerar bra som orsak för att ta en extra dag ledig. Eller varför inte ge bort som present till sin värsta fiende.

Priset kan diskuteras. Först till kvarn!

Buzzador: Valio PROfeel

Jess, kom med i buzzadorkampanjen för Valios proteinjoghurt! Inte så illa att få prova på nånting nytt, den vanliga morgonfilen börjar trots allt bli lite uttjatad.

Kom med i Buzzador själv o prova nya saker gratis! Glöm inte att ange Mayx som värvare ;)

Väntar..

Bjuder på ett foto från i måndags i väntan på bättre väder..

Feedjit

Rekommenderar verkligen att alla skaffar Feedjit Live eller motsvarande program till sin blogg. Man kan komma underfund med rätt roliga saker, exempelvis följande:

Lerum, Vastra Gotaland arrived from google.se on "Niini -" by searching for vilka porrsidor är bäst?.

Vaddå förnekelse?

Ingen åldersnoja här inte, Kom osökt att kika på min presentation här på bloggen. Såg att det stod 23 år, blev lite osäker. Är jag 23 eller 24? Kanske nog det är 23 ändå, eller..? Fram med miniräknaren, 2012-1988. Jaha, jaja.. Det var nog 24 ändå.RSS 2.0