Promenaden 17 mars


Dejt

Har egentligen massor att berätta, men jag har även massor att uträtta så tyvärr får fotona från lördagens promenad o från helgens utgång vänta (jepp, vi har varit på krogen!)

Däremot måste jag bara få meddela att jag ska på dejt imorgon! Anela frågade på jobbet idag om jag ville gå på dejt till Cubus med henne! Visst vill jag det! Sätt på dig något snyggt! ;)

Ett litet steg för mänskligheten...

Ett stort steg för mig i min städvärld, jag har tvättat alla mina Enjotrasor! Återsår bara att de torkar så ska vi se hur länge det tar innan jag använder dem ;)

Skämt åsido, är väldigt spänd på att prova den vita. Lär ska ta bort tvålrester från duschkabinen i ett nafs. Den blåa som syns uppe i högra hörnet är för övrigt guld värd!

Oskulden tagen.

Nu är min sockoskuld tagen, stickade klart min allra första stickasocka imorse. Inte är den perfekt, men jag är mycket nöjd med den ändå. Återstår bara att lyckas med en till nu :)

Weekend

Bokade en weekend i Köpenhamn tills slutet av april, så nu har vi något att se fram emot :)

vardagslyx

Snacka om jag jag valt mig en bra make. Här ligger jag o slappar på soffan efter en rätt hektisk arbetsdag o Min J doonar i köket o gör mockarutor åt oss :]


vårens baksida

Insåg nyss en negativ sak med vårsolen, jag måste tvätta fönstren i år. Annars kommer vi nog inte se så mycket..
RSS 2.0