Hälsosam frukost

Blev frukost med brorsan idag. En *ehum..* väldigt hälsosam sådan dessutom ;) Nu ska här städas, för min del i alla fall. Jag gissar att A inte är speciellt intresserad av att hjälpa till.

 

650D eller 60D?

Hmm.. såg att Canon släpper sin EOS 650D nu vilket är precis vad jag väntat på. Men nu blir det svårt, har från flera håll fått tankeställaren "Ska du köra samma eller ska du uppgradera ytterligare". Det vill säga 600D/650D eller 60D?

Inte alltid så lätt att veta

Även facebook kan bli lite förvirrad ibland, speciellt när både mamma o jag sitter vid datorn ;)


Blogg.se med nytt utseende

Måste prova lite hur det känns att skriva med det nya blogg.se. Har inte hunnit kolla så noga på allt nytt/förändrat o det känns ännu lite ovant att navigera. Men nog ska jag väl vänja mig, precis som med facebooks tidslinje ;)

Semesterpina

På måndagskvällen ringde mamma o övertalade mig att fara o visa upp handen. Sagt o gjort, en sväng via jobbet för o kolla upp hur det ligger till med sjukskrivning under semestern o sen vidare till hvc. Blev en (stark) antibiotikakur o sjukskrivning under semestern i två dagar.

 

Det här måste nog vara värsta jag varit med om, visste knappt om jag skulle skratta eller gråta när jag såg storleken på tabletterna. Att det dessutom ska pinas ner en mjölksyrekapsel till morgontabletten är bara en plågsam bonus.

Tolv kvar!


Tur med semestervädret


Hade faktiskt inte riktigt väntat mig sånt här väder i juni :)

Jag gjorde annat också..

Förutom att tampas med den jäkla katten igår så blev faktiskt yngsta brorsan konfirmerad också.

Skaffa aldrig katt..

Hamnade i fejd med brorsans katt igår då vi försökte fånga henne när hon smet ut. Gissa vem som vann...RSS 2.0