Kryp


Blixtar o dunder

När jag ser på det fin fina vädret idag är det nästan så jag tror jag drömde senaste natt. Blev ingen vidare sömn då jag först o främst hade planer på att sitta uppe o vänta på maken som var på svensexa. Vakna kl. ett på soffan, somna om o vakna igen kl. tre för o förflytta mig i säng.
 
Vakna med buller o bång halv fyra för o bevittna det värsta åskväder jag varit med om på länge. Det gick sådär åtta blixtar på en knall, lite svårt att avgöra var det befann sig med andra ord. Så där satt Turbo o jag i soffan o visste inte riktigt vem som hade skrämt upp vem tills husse kom hem 5-tiden.
 
Läste tidningen kring kl. 6 för o ta en liten tupplur mellan 6.30 o kl. 9 för att sen gå ut med en stycken hund med lösskit. Det var min natt det. Nu ska det ställas i ordning för att fara på konfirnmation.

Ta sig en funderare


Hård uppväxt


En fågel


Fågeljakt

 
Turbo hamnade i fejd med en väldigt envis mås. Som vanligt..

Helgens solnedgångar


Snigelpost

De tar sig sakta men säkert, förhoppningsvis har jag ny kamera lagom till semestern :)

Knott


Tipun


Villaliv

Eftersom maken i huset befunnit sig i Änglarnas stad senaste veckan så bosatte sig Turbo o jag hos föräldrarna hela veckan. Hann faktiskt ut en sväng till villan också o arbetade (på min lediga dag..), var en hel del ris som skulle röjas.
 
 

Så kan det gå

Råkade klicka hem lite fotostuff för sisådär en 1300€ för en stund sen. Så nu väntar jag hem en ny kamera med tillbehör. Eftersom min Canon 400D börjat vara sig till åren (och jag tröttnat på att ligga på marken i tid o otid för att fotografera) så bestämde jag mig för att nu jäklar!

Vinterklåddin

 
Blev en sväng ut till mommos villa igår för Turbo o mig. Hela tre premiärer gjorde vi - meta - springa löst - vinterklåddin.

Metandet blev inget långvarigt nöje, var rätt tråkigt när det nappade så fort man slängt i. Första jag drog upp var faktiskt en abborre på hela 12 cm o sen diverse mörtar efter det. Samtligan fick såklart åka i blurret tillbaka o växa till sig.
 
Sov jättedåligt förra natten p.g.a. värmen. Vet inte om det var därför eller om det var det kvava vädret de senatse dagarna men fick plötsligt en fix idé om att jag skulle gå o simma. Sagt o gjort, vinterklåddin for (hela 10 dagar tidigare än ifjol) o otroligt skönt vatten var det!
 
 
 



RSS 2.0