Blogaward


Fick för några dagar sen en award av Christina.

Tacka den som gett dig awarden, skriv sju fakta om dig själv och ge den vidare åt femton bloggare.


7 fakta om Nina:

 

1. Jag talar ofta innan jag tänker - det ska jag för övrigt sluta med.

 

2. Jag visste som 16-åring vem jag skulle gifta mig med.

 

3. Jag älskar att spela teater o många har sagt att jag borde bli skådespelerska.

 

4. Jag använder bara hälften av alla kläder i garderoben.

 

5. Jag älskar högklackat men kan inte gå i alla par jag äger då några är alldeles för höga.

 

6. Skulle kunna gifta mig igen bara för att få ha min brudklänning (självklart med Min J även denna gång).

 

7. Även om jag jobbar inom vården klarar jag inte av något som har med spyor att göra. Har inte själv spytt sedan jag gick i lågstadiet.


Jag vill ge awarden åt följande:

Anka
Ammi
Axi
Vickan
Sara
Josefin
Elli
Maria
Eva
Daniela

Nu tog fantasin slut..


Ny bil

Fick en blogaward för nån dag sen, o den är nog påväg! Måste bara komma på vad jag ska skriva först. Har varit rullt upp med jobb hela helgen o fortsätter ännu ikväll innan det blir en ledig dag.

Tänkte i alla fall ta o tipsa om lite godis för er andra godisråttor. Testade Ahlgrens sötsura bilar igår o himmelen så gott! Har ätit upp nästan hela påsen redan ;)

Såna kan också tystna

Fick ett lite kul samtal tidigare ikväll. En telefonförsäljare ringde o presenterade sig glatt o berättade att han hade ett prima DNA-erbjudande.

Han: Vad har du för abonnemang nu?
Jag: Jag bytte just till DNA.
Han: .......


Tror det var första gången jag lyckats få en telefonförsäljare mållös. Han välkomnade mig i alla fall till DNA efter att han återfann sig :]


så ska det lösas

Tagit ur mina agressioner på gymmet. Imorgon är mina armar officiellt döda skulle jag tro..


Nog kan man bli förbannad!


Ska banne mig ta reda på vem som gjort det!

Vaddå ledig?

Fullspäckad ledig dag har det varit idag (precis som det ska vara, eller hur?!). Väckning kl. 09, ut på långpromenad med Turbo. Sen shopping med Ammisen o vidare ut till Brändö för sen lunch med R o L. Vidare till Stenhaga för matuppköp o diverse andra uppköp. En tröja, ett bälte, ett par pyjamasbyxor, en sporttop o ett telefonfodral rikare. Nu slappa i soffan resten av kvällen efter att ha avnjutit fastlagsbulle nr. X för detta år.

Imorgon får jag äntligen ta min nya telefon i bruk!

Dåligt samvete

Nästan så jag fick en släng dåligt samvete nyss då de ringde från Elisa o undrade varför jag byter till DNA. Måste ju svara som det var att DNA erbjuder för tillfället ett mer passande paket åt mig. Men visst känns det lite vemodigt att jag om en vecka överger Elisa som varit mig trogen sedan jag var 15 år (eller var jag 14?!) o fick min första telefon.

Åhåå..


Skå va som råka kom häim me meg ikveld :D


Efter mycket velande o jämförnade, diskuterade med killarna på både Elisa Shop, Expertti o Gigantti så kom jag fram till att det är väl bara att köra på magkänsla. Såå.. inbiten Nokiaanvändare som jag är blev det en Lumia 800 :) Blev även nytt abonemang, så i två år framåt får jag se hur det är att ha DNA.

Dagens goda gärning

Trodde för en sekund att min telefon hade fått nippran när jag var ut o gick med Turbo nyss. Plötsligt började "Nokia Tune" spela o jag började gräva fram min telefon. Konstaterade sen att det var telefonen som låg på marken en bit från mig som ringde, så jag tog upp den o råkade trycka av. Hann fundera om jag skulle gå till polisen med den, var ju trots allt bara ~2 kvarter dit men sen ringde det igen så jag tog o svarade istället. Kom överens med killen som ringde (hans telefon..) att han skulle vända o komma tillbaka efter den. Tur som sjuttan att jag hann svara, för akkun var nästan slut i den.

Så nu har jag gjort dagens goda gärning då o lämnat tillbaka en upphittad telefon.

Lumia 800 vs Galaxy S II

Jakten på smartphonen fortsätter...

Nån som äger en Nokia Lumia 800 eller Samsung Galaxy S II o kan komma med lite info om dem.
Har läst som en tok på alla möjliga sidor från hela världen nu, där en säger ett o en annan säger något annat. Sådär utseendemässigt har jag väl fallit rätt pladask för Lumian, men oroar mig lite för det här med mängden appar o överföringen av musik o bilder till/från telefon. Är Zune krångligt att använda? Kan man göra flera saker samtidigt på dessa telefoner (ex. ha igång en löparapp samtidigt som man lyssnar på musik)?

Alla info om dessa, både postiv o negativ, är välkommen!

Thank good it´s friday!

Började känna en viss täppa i näsan igårkväll. Gick o la mig med befaran om det värsta tills idag, men nej.. Som tur är blev det bara lite snor. Idag skiner solen o kvicksilvret har krupit ner till -25, höll på att frysa ihjäl bara av att gå ut o lägga i motorvärmaren.

Jobbet kallar 13.30-21, sen väntar en ledig helg. Tur det så hinner jag förhoppningsvis reda upp förkylningen tills måndag.

Onsdagsångest

Sitter hos föräldrarna hungrig o bedövad upp till näsan i väntan på att fara i jobb. Faktastiska -19 grader ute, främst tack vare att solen ligger på mätaren antar jag. Inledde långkalsongsäsongen idag också, tycker jag varit väldigt duktig som klarat mig med strumpbyxor ända tills idag!

Munnen smakar äckelbananfluor o jag fryser. Underbara onsdag!RSS 2.0