Still in paradise

Aah, slappa vid poolen med min MAN och datorn :) Fattas bara Turbo så skulle det vara perfekt! (och möjligen att det slutade regna o solen skulle titta fram, med det är inte nödvändigt för det är rätt varmt o skönt ändå). Annars har vi haft kanonväder de senaste dagarna :) Igår åt vi dessutom i pardiset, bokstavligen! Imorgon bitti bär det av till Dubai!

På bröllopsbloggen la jag upp några foton igår från resan, kommer uppdatera om vartannat på bloggarna under resan. När vi kommer hem ska jag sen se ifall jag för över inläggen och bara fortsätter blogga på en av dem. Eller en helt ny!

http://maj2011.blogspot.com


I paradiset

Sitter i paradiset på Maldiverna, sol och regn om vartannat ungefär men ändå varmt som sjutton hela tiden! Har fått lära oss att man kan bränna både fötter o panna!

JAA!!

Vi hade gått o lagt oss, men efter att man hört både rop o stamp i golvet inte bara en, två utan TRE gånger från grannarna måste jag bara stiga upp o se vad det var frågan om. Och vilken mtach jag fick se, utklassning!!

Bittert Sverige, bittert!


Champagneoskulden

Öppnade min första champagneflaska igår kväll (eller skumvin som det väl egentligen var). Hur som helst, ingenting gick sönder ;)


ESC 2011

Enligt vår utsago med hjälp av vbl:s röstningsblankett så blev resultatet följande:

Ukraina - 28 points
Tyskland - 26 points
Estland - 26 points
Sverige - 26 points
Danmark - 24 points

Rumänien - 22 points
Finland - 20 points
Slovenien - 19 points
Island - 18 points
Ryssland - 18 points

Irland - 18 points
Ungern - 17 points
Storbritannien - 17 points
Spanien - 16 points
Bosnien-Heecegovina - 16 points

Georgien - 15 points
Schweiz - 12 points
Moldavien - 12 points
Azerbajdzjan - 12 points
Österrike - 12 points

Serbien - 10 points
Italien - 8 points
Litauen - 6 points
Grekland - 6 points
Frankrike - 6 points


ESC-night

Nu blir det ESC-kväll med Min J, A och lite drickbart :)

Kvällens outfit - glittrigt!


Lyckans dag

Solen skiner o det är otroligt härligt väder! Min J kommer hem från arbetsresan inatt. Och jag hämtade nyss hem min dator! En lyckans dag! Att lite sämre nyheter kom per post idag skiter jag i, inte ens det kan förstöra mitt humör idag!

Angående datorn då, sände den på service strax före påsk med orden att det skulle ta två veckor. Men det trodde jag såklart lagom mycket på, man har hört hur det brukar vara med datorer på service.. Så jag började så småningom inse faktum att jag skulle få klara mig utan word och photoshop inför bröllopet. För jag trodde då verkligen inte att den skulle vara fixad o tillbaka på under en månad. Men så fel man kan ha! Ten points to Stockholm!

Vårtecken

Eftersom det kom ett gäng karlar imorse o nappade Min J så var jag tvungen att ta hand om Turbo som blev snuvad på sin morgonpromenad. O detta fann vi en bit hemifrån: MÖSSÖRON! :)Råkade också ut för en humla som nästan krockade med mig. Och efter att ha rotat ytterligare en stund på telefon fann jag denna bild tagen 18 april utanför mammas jobb.
Tyvärr får ni nu stå ut med helt oredigerade bilder eftersom Gimp enligt min mening är "drajji direkt ur reve..". Vill ha tillbaka min dator så jag får återgå till Photoshop :/


Fått på käften

Natten gick rätt bra trots allt. Men nu känner jag mig minst sagt mörbultad. Gick av skiftet 7.30, tandläkaren kl. 10, med andra ord knappa två timmar sömn hos mamma o pappa hann jag med. Väl vid tandläkaren fick jag den trevliga överraskningen att det inte alls var det minimala hålet uppe i munnen som skulle lappas, utan det enorma där nere som legat under medicinkur i 6 månader. Didn´t see that coming.. Så nu känns det kort sagt som om man fått stryk av tandläkaren (för bedövning var en självklarhet).

En liten tröst är väl att jag tänker smygprova min vigselring.. igen ;)

Levnadsbevis

Nämen hej! Jag lever ännu!

Snart dags för jobb, hur tusan man sen ska orka hålla sig vaken.. Livet består just nu av att sova och planera bröllop.RSS 2.0