Vill man vara fin får man betala

Har en längre tid funderat på det här med tandblekning, men har aldrig riktigt vågat mig på dessa hemmakit. Speciellt inte sedan en vän berättade att de inte fungerar ett piss. Kan se framför mig hur mina tänder blir gröna eller nånting efter ett misslyckat försök.

Hur som helst, man vill vara fin inför sitt bröllop så idag tog jag tjuren vid hornen o beställde tid till tandläkaren. Först ringde jag HVC men de utför inte tandblekningar då det är ett kosmetiskt ingrepp. Så då ringde jag Tidens Tand istället. Jodå, först en tid till tandhygienisten för en putsning sen kan jag börja fundera på hemmablekning, laser o allt vad hon nu räknade upp i luren. Så den 5.4. blir det hygienisten o sen troligen laser eller något, måste fråga upp priserna så jag inte väljer det allra dyraste alternativet. För jag har en otäck känsla av att det ändå kommer bli svinigt dyrt...

Officiellt vår!

Nu är det officiellt vår (även om mätaren idag visar -8..), för jag har rakat benen ;) Sen ska jag ta ner de mörkröda vinter-/julgardinerna också o lägga upp nånting ljusare o fräschare.

Säger som en klient, om inte annat måste man börja tvinga fram våren med våld!

I Jeppis o Kokkola


En Jeppisbo sitter och äter frukost på ett café. Vid sidan av honom sitter en Kokkolabo som tuggar tuggummi. Ouppfostrat inleder Kokkolabon:

'Äter Ni Jeppisbor hela brödet?'
Jeppisbon låter motvilligt frukosten ligga och svarar: 'Ja, naturligtvis!'.
Kokkolabon leker med tuggummit i munnen och säger: 'Det gör vi inte hos oss, i Kokkola äter vi bara det innersta av brödet. Brödkanterna samlas i en container, bearbetas och formas till croissanter och säljs till Jeppis.'

Kokkolabon frågar vidare: 'Äter Ni marmelad till brödet också?'
Jeppisbon svarar lätt irriterad: 'Ja, naturligtvis'.
Medan Kokkolabon ljudligt tuggar tuggummi, säger han: 'Inte hos oss, i Kokkola äter vi bara färsk frukt till frukost. Skalen och resterna samlas i en container, bearbetas till marmelad och säljs till Jeppis.'

Nu blir det Jeppisbons tur att fråga: 'Säg mig en sak, har Ni sex i Kokkola?'
Kokkolabon ler och svarar: 'Ja, naturligtvis har vi sex.'
Jeppisbon lutar sig över bordet och frågar: 'Vad gör Ni med kondomerna efter att Ni använt dem?'
'Vi kastar dem!', Svarar Kokkolabon.
Nu börjar Jeppisbon le... Sedan säger han: 'Inte hos oss, i Jeppis samlar vi alla använda kondomer i en container, bearbetar dem, smälter dem och säljer dem till Kokkola som tuggummi.


Läxor i arbetet

Nog är det hemskt att man jobbar men ändå måste laga läxor! Har två uppgifter som hemläxa i finskakursen jag går på. Inte sjukt svåra egentligen men det är lite irriterande att i flera år sett framemot den dag man börjar jobba så man slipper läxor.. och så gör man inte det heller...

Hittade för övrigt en grymt bra ordlista på nätet när jag letade efter en översättning på ett ord. Var fanns den när man kämpade i gymnasiet o med slutarbetet?!


Tisdagsmys

Såhär bra kan man ha det en ledig tisdagsförmiddag. Men nu blir det att stiga upp o hämta bilen från service.


Fräckis II

En ung man gick och lade sig, kysste sin fru och somnade. Plötsligt vaknade han och såg en äldre man i vit dräkt stå bredvid sängen.
- Vem är du och vad gör du i mitt sovrum?
- Jag är Sankte Per och du är inte i ditt sovrum, sa mannen.
- Va!? Menar du att jag har dött? Jag är ju så ung, sa mannen. Skicka mig genast tillbaka till min fru!
- Så enkelt är det inte, sa Sankte Per. Du har bara två möjligheter att komma tillbaka till jorden. Den första är som hund..
- Som hund? utbrast mannen. Nej det passar mig inte. Vad är den andra möjligheten?
- Det är att komma tillbaka som höna, svarade Herren.
- Okej, låt mig bli en höna! bestämde mannen.

Sagt och gjort. Den unge mannen förvandlades till en vacker höna och befann han sig åter på jorden, i ett hönshus. Snart kände han en märklig känsla i bakdelen.
- Jag exploderar, tänkte han. Det här var kanske inte en så bra idé.
Då kom en tupp fram till honom
- Du måste vara den nya hönan som Sankte Per berättade om. Hur känns ditt nya liv? frågade han hönan.
- Ganska bra, men jag har en så märklig känsla, som om jag ska explodera, svarade mannen.
- Ja, skrattade tuppen, du måste lägga ett ägg!
- Och hur gör jag det? Jag har aldrig lagt ett ägg!
- Du gal högt två gånger och sen pressar du så länge du kan. Så gör alla andra hönorna, förklarade tuppen.

Mannen gol två gånger och pressade tills det inte gick mer och ut kom ett ägg!
- Det gick ju bra! Jag gör om det, tänkte mannen.
Han gol igen och tryckte, och ut kom ytterligare ett ägg. Och eftersom det kändes så bra, gjorde han det en gång till. När han gol, hörde han plötsligt en röst:

Oskar,vakna för helvete,du skiter ju ner hela sängen!


Kärlek på äldre dar

En 92-årig man flyttade in på ett ålderdomshem där han mötte en 90-årig kvinna - de två fann varandra på direkten. Efter att ha tillbringat ett par veckor tillsammans sa mannen:
- Vi har ju passerat våra sexuellt aktiva år, så jag undrar om du skulle tycka att det var okej att bara hålla min penis i din hand?

 

Kvinnan blev först något förvånad över förslaget, men sa:
- Ja, inte kan det vara till någon skada att bara hålla i den. Och de kommande veckorna kunde man hitta paret på en av parkbänkarna, kvinnan med mannens penis i sin hand. En dag dök dock mannen inte upp. Kvinnan blev orolig och gav sig ut och letade efter honom. Ett par bänkar längre ner i parken fann hon honom tillsammans med en annan kvinna. Den första kvinnan såg att den andra kvinnan höll mannens penis i sin hand, hon blev mycket upprörd och skrek åt mannen:
- Jag trodde att vi hade något speciellt, men nu hittar jag dig i parken med en annan kvinna som håller din penis i sin hand. Vad har hon som inte jag har?

 

Mannen tittade upp med ett leende och sa:
- Parkinsons.


Trevlig överraskning

Har sänt in ansökan om tjänstledighet för bröllopet + resan (17.5-7.6). Blev uppringd på jobbet idag av chefen. Hon satt med min tjänstledighetsansökan i handen sa hon. "Shit, hon kommer inte bevilja mig tjänstledigt" tänkte jag. O ja.. jag hade delvis rätt, för tjänstledigt blir det först från 28.5 innan dess blir det SEMESTER! Hade tydligen hunnit skrapa ihop till 7 dagar semester :)Lördagsfräckis


Man and wife are making a new password for the computer.
Man types "mypenis",
wife falls to the floor laughing cause the computer says
"error: too short"!

Vad har ni för problem?!

Vad sjutton är det för fel, dras jag till idioter som inte kan packa rätt eller?! Nu hade jag beställt en svart korsett från Ellos, men hem kommer den fulaste BH jag nånsin sett och dessutom i fel storlek.. Börjar bli himla trött på att dessa postoderställen inte kan packa rätt vara i rätt påse. Hur svårt kan det vara??

H&M är trots allt regerande mästare på detta..

Nya tag

Frissan ringde o väckte mig i måndags o meddelade att hon blivit sjuk. så idag kl. 13 gör vi ett nytt försök!

Onsdagsfräckis

En amerikansk turist hade nyligen varit i Kina, där han levt väldigt promiskuöst, utan att använda kondom. Då han varit hemma i USA i en vecka, vaknar han en morgon med gröna och lila fläckar över hela sin penis. Förskräckt går han genast till sin läkare. Läkaren, som aldrig sett något liknande förut, tar flera prover och instruerar mannen att återkomma efter ett par dagar för provresultaten.

Då mannen ett par dagar senare återvänder, säger läkaren: 'Jag har  tyvärr dåliga nyheter. Du lider av Mongolisk VD, det är en väldigt  ovanlig sjukdom som är nästan helt okänd här.'
Mannen ser lite perplex ut, och säger: 'Jamen, ge mig en spruta eller nåt, och gör mig frisk.'

Läkaren svarar 'Jag är ledsen, men det finns inget känt botemedel. Vi blir tvungna att amputera din penis.'
Mannen skriker skräckslaget 'Absolut inte! Jag vill ha ett utlåtande från en annan läkare!'
Läkaren svarar 'Det kan få om du vill, men en operation är ditt enda val.'

Nästa dag uppsöker mannen en kinesisk läkare, övertygad om att denna  vet mer om sjukdomen. Den kinesiska läkaren undersöker hans penis, och säger därefter 'Ah, ja. Mongolian VD. Väldigt ovanlig sukdom'.
Mannen svarar läkaren 'Ja, ja, det vet jag redan, men vad kan vi göra? Min amerikanske läkare vill amputera min penis.'
Den kinesiska läkaren skakar på huvudet och skrattar: 'Dumma  amelikanska doktol, vill alltid opelela. Tjäna mel pengal så. Behövel inte opelela!'
"Tack gode Gud!' svarar mannen.
'Ja', sade den kinesiska läkaren, 'Du inte oloa dig. Vänta någla veckol. Penis lamla av själv.'

Undrar när vi ses

Nu var Mazdan såld!

Mazdan lever vidare

De ringde nyss till sambon från bilaffären, tydligen är nån intresserad av Mazdan o hade nu några frågor. Kul att den fortfarande kommer rulla runt i stan, kanske vi ses på vägarna ;)

Färdig!

Blev lite uppdatering i utseendet här nu. Vet inte om jag är helt nöjd men det får vara tills vidare :)

Renoveringsvarning

Ser lite hmm.. amatörsmässigt hur här nu på bloggen. Men men.. ni får stå ut ett litet tag tills jag orkar göra något åt det!

Så rätt de kan ha

Efter en trevlig kväll på jobbet igår, men mycket beröm åt en duktig klient fick man vackert höra innan man gick ut  ur rummet på kvällen "Du bord far o klipp de, kan int va roligt ti si ut såde i håre.." Man tackar! Dock insåg jag sen att klienten i fråga hade rätt, mitt hår ser verkligen en aning risigt ut. Så nu e frissan bokad till måndag!


Do I need to say more..?


End of the world

Här slutar internet

Du har nu kommit till den allra sista sidan på Internet. Det går ej att komma vidare.

 

Förslag till vad du kan göra där när du nu lämnar datorn:

  • Ta en promenad. Det är bra för din hälsa, och ditt skelett.  Om du har glömt hur, så gäller det att sätta det ena benet före det andra i en stadig takt. Man kan faktiskt ta sig en tur även om man är rullstolsburen, och om du är sängliggande, be någon dra den till fönstret och öppna detta.
  • Jogga en aning. D.v.s. öka takten en aning, det kan kännas ovant i början, men det har dramatiskt bra effekt på din kondition. Om du ökar takten ytterligare kallas det att springa. Du har nog inte sett så mycket av det i datorn.
  • Cykla runt i naturen. Detta är äkta 3-D, och har dessutom något din dator inte fixar än, dofter, vind och natur. Du kan stanna ibland och bara känna på träd och stenar.
  • Om det är varmt i vattnet finns det en gammal fin teknik som kallas simtur. Men hoppa inte i förrän du är säker på att du kan simma, du har nu lämnat den virtuella verkligheten, och här finns ingen ångerknapp.
  • Besöka någon du känner. Oslagbar aktivitet. Men se till att denne inte har datorn på, det kan ta lång tid innan din kompis kommer till denna sida.

Vilken nordbo är starkast?

Blir det Finland, Norge eller Sverige? Spännande, nästan äckligt spännande. En medalj blir det i alla fall!RSS 2.0