Klänningar till salu

Testade varenda klänning jag hade hängade i garderoben igår o nu ligger tre ute på findit till försäljning.

Sommarklänning.
Svart festklänning i spets.
Svart festklänning.

I need Malta!

Dum som jag var gick jag o engagerade mig i en tråd på ett forum som handlade om att resa till Malta. Nu vill jag dit! Letade upp cd-skivan med foton från projektresan 2006 o vilka minnen! Mer mer! Vackra landskap, god mat, galna taxiturer, härligt sällskap. Ge mig en maltaresa anyone!

Åter en gång

Fick vakna av solen idag igen. Mycket bra början på dagen! Första dagen av sex lediga *peppar peppar*. Undrar vad man ska hitta på, förutom att sy en massa kuddöverdrag. Kanske fortsätta leta saker till vår önskelista :)

Nästintill nya festklänningar i onödan

Jag insåg på nyår att nästintill alla festklänningar jag äger är för små! Har varken gått upp eller ner i vikt men tydligen har det skett nån omfördelning av den gnutta fett jag har så jag nästan fick svårigheter med att andas i 70% av klänningarna. Slutsatsen blir att prova alla igen o troligen lägga ut de flesta till försäljning, synd då jag bara hunnit använda dem 1-2 gånger.. (Men tur för de eventuella köparna).

Skynda skynda

Nu hem från jobbet fort så jag hinner bänka mig framför Let's Dance med nånting gott. Tror det får bli chips ;)

Utöver det

Utöver dethär med kuddöverdragen som jag ska ta itu med har jag även några högt flygande planer om att det ska bli en bröllopsduglig linneklänning av detta. Återstår att se om det blir till något eller om jag får dra på mig något gammalt på kommande bröllop i sommar.

Får se hur det slutar

Inbillar mig fortfarande att jag verkligen ska få vara ledig må-fre nästa vecka, men innerst inne vet jag väl nog att de troligen kommer ringa från jobbet o be mig komma o jobba. Hur som helst har jag tänkt ta tag i det här med att sy nya kuddöverdrag till soffkuddarna, vi hade ju en liten skit som älskade att bita sönder saker när han var mindre.

Tygen som är tänkt ska bli x antal kuddöverdrag.





Blondinskämt

Två blondiner satt och pratade lite allmänt sådär, då berättade den ena blondinen att hon gjort ett graviditetstest, varpå den andra frågade:
-Åh, hur gick det? Var det svåra frågor?

Tackar svärmor för det roliga mejlet.

Glada nyheter

Fick höra en glädjande nyhet idag som bl.a. troligen ändrar lite på vår gästlista :)

Upp på rätt sida



Tänk vad mycket det kan göra för humöret att man får vakna klockan 10 av att solen skiner in i sovrumsfönstret :)








Nu var det slutt

Kom till den trista insikten i förrgår kväll att det var slut på våran gratismånad med alla Discoverykanaler. Julklappen från Anvia. Jaja, vi får väl återgå till alla "finnkanaler" nu då.

Jobb eller skola?

Har börjat fundera lite på det här med jobb. Nu när man jobbat mer eller mindre i sträck sedan sommaren så börjar det locka mindre o mindre med att återgå till skolbänken i höst. Trivs dessutom som fisken i vattnet på nuvarandet stället. Önskar det skulle dyka upp en tjänst där så man fick chans att få fast anställning där, för just nu är det bara jobb enligt hur mycket extra timmar som råkar finnas på arbetslistan. Sen är det förståss det också att jag vikarierar som närvårdare, inte sjukskötare som jag egentligen är. Vilket kanske är lite bortkastat.. Men men.. Får se vad framtiden har med sig.

Hur som helst.. Bara babblar på här nu. Men jag skulle verkligen måste börja bestämma mig nu då det snart börjar vara dags att söka in till skolorna.

Bestäm dig!

Blir snart galen på detta väder, ena dagen är det -18 o luften står still av kylan. Nästa dag är det +2 och nästintill slaskväder.. Bestämd dig hur du ska ha det jäkla väder!

Skönt i alla fall när det börjat komma lite sol igen :)

Vilken mardröm!

Teater igår då, har sett bättre men jag har även sett sämre. Stundvis var det roligt och då var det verkligen roligt! Nästan så tårarna började rinna emellanåt. Men mellan varven var det också väldigt oredigt. Men överlag en bra pjäs. Men jag hoppas verkligen inte vårt bröllop blir sådär.

En vän som får nervous breakdowns nu som då när hon ska styra upp det hela dagen före, hemligheter uppdagas på bröllopsdagen, partnerbyten, språkfel. Kort sammanfattat rena rama kaoset!

Teater

Nu blir det att sticka iväg på teater. Hoppas pjäsen är bra, den passar i alla fall bra att se idag då den handlar om bröllop ;)

Syskrin

Letade som sagt efter ett syskrin när jag var på lopptorg idigare i veckan. Frågade på flera ställde o svaret blev alltid det samma "Vi brukar ha men inte just nu..". Så jag gjorde ett sista försök innan jag åkte hem och traskade in till en handarbetsaffär. Vilket jag skulle gjort direkt.. Hittade ett som jag gillade och slog till direkt, även om priset inte var det lägsta..


Berg som rasar..

Måste nog sluta beställa nu, har säkert närmare 20 olästa böcker nu. Eller så börjar jag helt enkelt läsa mer ;)

Loppisfynden

 

Här kommer skörden efter onsdagens lopptorgsletande. Slutsumman blev hela 8,80€.


Slaven?

Kolla just bakåt i kalendern då jag tyckte det var ett tag sedan jag hade en helt ledig helg. Jodå, helgen 4-5.12 var senast jag unnades en helt ledig helg. Jobbar ännu fyra helger, sen byter det lista så med lite tur jobbar jag även första helgen på den listan. Det blir 11 helger i rad! Lucky me..

Är verkligen värd den inbokade kryssningen med goda vänner 25-27.2 :)


Söka skatter

Onsdag då, idag är jag nog väldigt glad att jag är ledig. Har inte alls nån lust att behövt gräva fram bilen under den halvmetern snö som kommit under natten. Helt otroligt hur mycket det vräkt ner inatt!

Men ut ska jag nog ändå, ska o rota på stadens lopptorg med mommo o hennes väninna. Målet är ett syskrin och kanske nånting till bröllopsdekorationen. Man vet aldrig vad man hittar för fynd!

Happy Bday!

Happy Bday to me! Så var man 23 då, eller officiellt i eftermiddag om jag inte minns fel. Dock kommer dagen spenderas på jobbet 14-21..

This is me

Vem är det som bloggar här riktigt?

Nina
heter jag, modell -88. Gift sedan 2011 med världens underbaraste man. Bor i Korsholm tillsammans med maken, sonen (född -13) och sheltien Turbo. Utbildad och jobbar som sjukskötare. På fritiden brukar jag fotografera när vädret tillåter och andan faller på. Ni hittar mig även framför datorn rätt ofta i full gång med att redigera foton eller spela spel. Det brukar även kunna bli en kaffe eller två med vännerna.

Så träffades vi.

Äntligen en egen!

Den första födelsedags-/examenspresenten ligger nu i hallen. Jag blev ÄNTLIGEN ägare av en egen symaskin! En Bernina med ledlampor ;) Lite extrafunktioner och annat smått o gott som kan vara kul och bra att ha. Nu fattas bara tråd så får jag sätta igång o tillverka.. jaa.. allt möjligt ;)

Tack mamma, pappa o brorsorna!




"Skär du dig eller skadar du dig på något annat sätt?"

En vän håller på med sin gradu (Akademiska avhandling) om självskadebeteende. Hon har en enkät man kan svara på helt anonymt. Läs mer på hennes blogg.


Födelsedags-/examenspresent

Var meningen jag skulle o shoppa med A idag, men det sköt vi upp då hennes "tvillingar" hade en sämre dag idag. Så nu blir det att slappa även idag i väntan på att klockan ska bli två. Igår shoppade mamma sina bröllopskläder, nästan så hon kommer bli snyggare än bruden ;) Idag ska vi o kolla på symaskiner aka. min födelsedags-/examenspresent. Tog många herrans år innan jag skulle få en symaskin! Hur som helst.. Sen ska vi o kolla på nya soffbord då sambon hittar hem från jobbet. Också en födelsedags-/examenspresent. Vet förståss inte om han endast menade ge ett bidrag eller om han menade köpa ett. Den som lever får se..

Ny kärlek

Har alltid gillar Britney Spears men de senaste skivan/låtarna har jag inte alls övetygade om. Men nu har hennes nya singel " Hold it against me" släppts o den är bra! Ser verkligen framemot det nya albumet nu :)





Tomt prat

Härligt, nu väntar tre lediga dagar :) Det är precis vad mina ben behöver efter flera dagars spring på jobbet.

Hämtade annars hem både Bubbleroom- och Ellospaketen idag. 90% av Ellos blir att skicka tillbaka, vilken flopp.. Bubbleroom däremot blev det att behålla allt utom en sak, allt var dessutom på rea (ingenting över 10€). Bästa köpet blev nog klänningen som kostat 60 ege o nu var den 9,90 :) (observera att den är hundra gånger snyggare i verkligheten).








Jobb 7-21?!

Jag tror jag är nöjd med designen nu. För tillfället i alla fall..

Nästan nyss hemkommen, min 7h dag blev en 11,5h dag då vikarien som skulle komma till kvällen aldrig dök upp. Tur i alla fall att en annan vikarie kunde komma från 18.30, annars hade det blivit 7-21 för min del. Nåja, klirr i kassan blir det i alla fall :)

Renoveringen fortsätter..

Det tar sig sa pyromanen ;) Minnet börjar sakta komma tillbaka så det börjar nästan bli nån ordning på bloggen igen. Dock vet jag inte om jag vågar kolla hur den ser ut i andra webbläsare...

Klar är jag inte, och resten lämnar väl till nästa vecka för plötsligt består resten av veckan av arbete.. Från att ha haft ca 20h har jag nu 80h. Money money..

suck..

Ger upp för idag.. Man borde nog inte haft så lång paus med kodandet...

Renovering

Efter mycket om och men har jag bestämt mig för att bege mig in i htlm-kodernas värld. Tror det börjar bli 2 år sedan jag bytte header sist. Om inte mer...

Så jag ber så hemskt mycket om ursäkt för röran..


Nya utmaningar



Nytt år, nya utmaningar
brukar dom väl säga.

Jag hade lyckan att vid tolvslaget få viska åt sambon att nu var sista året som ogifta över. Tänk, nästa nyår är man gift!

Första halvan av detta år kommer troligen bestå av planering, planering och mera planering. Efter det får vi se, kanske blir det att fortsätta jobba. Kanske blir det att börja studera igen. Vad som än sker kommer 2011 bli ett helt fantastiskt år!





Året som gått

Januari
  • Försökte oss på ett armhävningsschema, som dog ut..
  • Jobbade halvt ihjäl mig innan skolan började.
  • Betalade sista raten på min brudklänning - Min ♥
  • Jag fyllde 22 år!
  • Brorsan blev tonåring!
Februari
  • Var på begravning.
  • Besökte bröllopsmässan i Stadshuset.
  • Letade bröllopsklänning med M.
  • Kämpade med LP - och bytte ämne..
  • Min allra sista porrsitz.
Mars
  • Testade Zumba för första gången.
  • Min J åkte till Åbo 3 dagars på arbetsresa.
  • Min J åkte till Korea en vecka på arbetsresa.
  • Turbo fyllde 2 år!
  • Pampas Nationaldag - troligen sista Pampas för min del.
April
  • 3 år som sambos ♥
  • Partyweekend i Hufvudstaden.
  • Överlevde kliniska examinationen.
  • Hälsa på E, B & L i Närpes för första gången.
  • Fick väldens snyggaste Chilli-visp!
  • Köpte min första kostym.
Maj
  • Gjorde frissadebut på Min J:s skalle.
  • Träffade about hela Min J:s släkt på en o samma gång - 70-årsfest.
  • 1 år kvar till bröllopet ♥
  • Bokade kyrka & lokal.
  • 4 år som förlovade ♥
Juni
  • Inledde sommarjobbet.
  • Såg Prinsessbröllopet och och fick väldens sötaste sms av A.
  • Firade midsommar.
Juli
  • Njöt som en tok på villan.
  • Hade ett 10 dagars arbetspass inkluderat 2 nätter i mitten.
  • Kusin gick o gifter sig.
Augusti
  • Jobbade.
  • Pensionerade min perfekta telefon.
September
  • Jobbade.
  • Skrev LP.
  • Hade massor med deadlines & seminarier.
  • M & D:s bröllop!
  • Min J fyllde 27 år!
Oktober
  • Stödde rosa bandet x flera.
  • Inleder allra sista praktiken.
  • Jobbade ihjäl oss med LP.
  • Firade pappa som fyllde jämnt.
November
  • Avslutade sista praktiken.
  • Gjorde "One month of fun".
  • Sålde min moped.
  • Varvade jobb med det sista skrivandet på LP.
  • Lappade hål för första gången.
  • 6 månader kvar till bröllopet ♥
  • Beställde min brudbukett.
  • Köpte nya glasögon.
  • Köpte svinigt dyra (och snygga) gardiner.
December
  • Klickade hem en Wii.
  • Hade LP-framförande.
  • Jobbade.
  • Dimission - blev färdig sjukskötare!
  • Jobbade.
  • Firade jul med släkten
  • Hade en turdag och vann 10,40€ på lotter.
  • Firade nyår!



RSS 2.0