USA - Finland

Tror många finländare kommer sitta bänkade framför dumburken ikväll när USA-Finland spelar hockey. För att göra det ännu mer spännande ska måste man ju tippa lite också ;) Blev just 2€ till Finlands favör, man ska tro på sitt lands spelare :D Bara att hålla tummarna, bättre +5,40€ än -2€ ;)

Vilken var er första skräckfilm?

Min första skräckfilm kollade jag på sommarstugan tillsammans med min kusin en lördagsnatt. Jag minns inte hur gammal jag var, kanske gick jag i 2:an eller 3:an.. Jag minns ännu idag en scen där ett barn kröp ur sängen sent efter att hennes dockan hade försvunnit från stolen nedanför sängen. Hon letade efter dockan, och plötsligt drog den in henne under sängen. Förbannat vad vi skrek! Ända sen dess har jag velat se filmen igen för att se om den fortfarande är lika skrämmande.

Senaste avsnittet av Ghost Whisperer handlade om olika skräckfilmer, det fick mig plötsligt att tänka på denna film när offret hamnade ut för talande dockor. Melinda (Jennifer Love Hewitt) nämnde två filmer som det kan ha kommit från varav den ena var Chucky. Kollade upp båda filmerna, och jepp, I think I finally found my first horror movie.. Ikväll blir det med andra ord att kolla den :)

Minns du din första skräckfilm?

Bored..


Taco och hetta
Underbara -4 grader har mätaren visat hela dagen :) Tur man tog sig hem tidigt från sitzen igårkväll, blev att stiga upp utvilad kl. 8 idag. Lägga in lite foton och sen bege sig till skolan för lite ärenden. Sen en skön promenad med Turbo och lite lek i snön :)

Nu blir det Glee med hund och salta kex + Cremé Bonjour Taco medan karln är ute i skidspåret.
Byte, IGEN!

Hur kan man vara slut efter ½ dags praktiskt övande. Tar på hjärnan när man måste tänka igen.. Och ännu en gång ska vi byta handledare för vårt LP, blir det typ 6 gången nu?! Jaja, bara att gilla läget, bita ihop och börja analysera artiklar (eller städa som just nu känns hundra gånger mer lockande..). För inte kan man väl göra skolarbete när det bullrar i hela huset av att de hackar bort is och snö från taket?! ;)

Nämen sidu - en uppdatering!

Har varit en lång död period av bloggande nu. Min lust har uppenbarligen totalt försvunnit att berätta om alla mer eller mindre trista vardagar. Mycket skola, inte riktigt mitt favoritämne heller för den delen. Är inte så värst fan av akutvård sådär överlag, är lite slö så jag behöver få tänka i lugn o ro över vad som ska göras ;)
För övrigt har jag o C bestämt att fortsätta våra studier när vi är klara. Jag har egentligen alltid vetat att sjukskötare inte är något för mig, C konstaterade samma här för nån vecka sen. Så vi ska troligen söka oss vidare inom barnvärlden oh bli barnträdgårdslärare, socionomer eller nånting ditåt.

MEN! Först ska vi försöka komma nån vart med vårt underbara LP. Har varit en hel del strul eftersom vår beställare aldrig kommit fram till vad de vill ha. Så för ca en vecka sen bytte vi ämne. Bara att börja om från noll, med planframförande om mindre än en månad! Snabba ryck är vad det är!

Jaja.. ett kaos till lägenhet väntar, bara att sätta igång.

Nya tag!

Fy skäms o aja baja på oss! Efter att jag aldrig lyckades komma igång med mina max så ebbade våra sex armhävningsveckor ut totalt. Men idag innan jag börjar städa ska jag försöka mig på max o sen tar vi nya tag med sex nya veckor!

Skidandet.. jaa.. det blev liksom aldrig nånting av det eftersom vi aldrig tycks få annat än asigt kallt väder..RSS 2.0