Sissi


"Hitta snygga studentklänningar, festklänningar och cocktailklänningar på mode
webshoppen Fashionbox.se. Fashionbox har även badmode i form av bikinis och monokinis."

Tävlar om valfri klänning från Fashionbox hos Sissi.

Avslutas idag!


Evas underkläder - Isabellees

 

Tävlar om en av dessa hos Isabellees.
Avslutas idag!

Min första kostym

Har under mina 22 år ägt två kavajer, en som används rätt flitigt trots att den är vit men den är rätt vardagslig. Sen har jag även ägt en beige som köptes till konfiration men användes aldrig. Men inte en endaste kostym har jag ägt! Så går det när man är för liten o klen för såna kläder.
Idg hittade jag dock en snygg kavaj när jag var på stan med A, som vanligt provar jag en 34 bara för skojs skull. MEN, denna gång var den (hör o häpna) för liten! Tror A kan intyga att jag fick nåt slags märkligt lyckorus ;) Efter två samtal (ett till mamma betalar o ett till sambon lånar) så fick en hel kostym följa med mig hem då även byxorna satt bra :) Nu blir det bara o vänta in ett bra tillfälle o använda alltihopa!

Nu väntar jag in DHL som ska komma med mina bröllopsböcker direkt från förlaget! Ibland kan det vara bra att inte ha återförsäljare av svenska böcker i Finland ;)

Sen blir det att vänta på Min J för o utföra diverse ärenden, bl.a. köpa en asigt snygg lampa till skrivbordet (om det finns såna i Vasa?!). Sen ska vi fortsätta klura lite på våra inbjudningar :)

Lyckans lycka!

Styv som tusan och känner mig som en gammal tant efter helgens bravader! Dock hjälpte nog gårdagens Zumbapass mot stelheten lite tror jag :) Fick dessutom min Zumbatopp som jag beställde för två veckor sen, dyr men ack så snygg! Blir att inviga den inkommande söndag :)

Sen gav en av våra vispar upp för sådär 2 veckor sen, själva vispdelen är fast i skaftet med plast, ochför vå som använder vipsen sådär 350 dagar om året så är det väl ganska självklart att plasten murknar till sist. Blev alltså en vispjakt idag, förbannat svårt att lyckas hitta en som lever upp till våra krav:
  • Helmetallvispar
  • Snygg
Vissa har drömt om OBH Nordicas Chilli-serie ända sen reklamen kom på tv för första gången. Såg med andra ord min chans idag och efter ett missöden där vi trodde visparna bestod av plastdelar då fel vispar vad påsatta (konstaterade sen på ett annat ställe att så inte var fallet då vi öppnade en förpackning) så fick jag trots allt min Chillivisp :D Så snart ska den invigas av en mycket glad Nina!

Vandrande reklam?!

Vem fan e det som säger jag bara gör reklam?!Ready for a roadtrip and weekend in Helsinki! Kan tillägga att det jag har på mig nu består inte av svart! Utan blått, vitt, grått med lite stänk av korall ;)


Note: Tröjan som det står Mercy på har ytterligare reklam på ryggen.

I-landsproblem

Dags för lite uppdatering igen då kanske?! Är nyss hemkommen från skolan, sista chansen på farmakologitenten o jag är faktiskt 99,99% (kan ju inte säga 100% ;) ) säker på att jag klarade det. Busenkelt kändes det som!

Nu är då frågan om jag borde duscha eller inte, är lite väl frusen a mig idag o dessutom kommer jag få ta till hårtorken. Kan meddela att hårtork + mitt hår = omöjligt! Har aldrig lyckats få det torrt, ibland vore det bättre med tunnt hår..

Nästa fråga är om jag ska orka packa nu eller stresspacka senare? Vi ska nämligen bege oss till Hufvudstaden på en partyweekend. resulterade även i att Turbo fick åka till föräldrarna igår, och en viss matten håller redan på att dö av längtan! Fanns ingen som bökade omkring igår, ingen som såg sorsget på mig när jag skulle till skolan, ingen som kom o åt upp yoghurten jag slängde på golvet o ingen som kom med hopp o skutt när jag kom hem!

Btw har jag otroligt svårt med skillnaden på å & ä, där det ska vara å blir det hela tiden ä och vice versa..

Omtanke

Nyligen hemkommen från Malax, nu är hund och gubbe på promenad. Min J ringde nyss för o meddela att det pågår skumma saker i våra kvarter, polisen åker omkring o letar efter nån.. Fast ganska snabbt kom det fram att han egentligen ringde för o kolla så jag hade kommit oskadd o ovåldtagen de 40 meter som det är mellan bilen och huset. Hur sött är inte det <3

3 år

Tänk att Min J stått ut med att bo under samma tak som mig i 3 år. Världens slarvigaste människan måste jag vara, men ändå har man stått ut. Men på sistone har jag faktiskt skärpt till mig, har inte städat mindre än fyra gånger på en vecka(!). Djiisus kraist! Tänk om jag håller å o växa upp?!

Neej.. så illa kan det väl ändå inte vara ;)

Första april - en annan betydelse

För många e första april bara en dag när man med gott samvete kan luras och skoja med andra. Men sedan 3 år tillbaka har första april även en annan betydelse för oss. Det var nämligen på första april 2007 som flyttlasset drog iväg till vår första lägenhet.
Bara Min J hittar hem från jobbet blir det pepparbiff och mys resten av dagen. Sen har jag en liten present åt honom också, men den kommer det bild på sen när han fått den :)RSS 2.0