Tummen ur..

Vet ni, om man skulle ta tummen ur röven o börja fotografera igen. Borde bara hitta nya ställen, känns som jag fotat allt häromkring. Ser likadant ut varje år vid samma årstid, what to do..

Ursäkta de många censurerna..

Ibland är nog Min J alldeles för underbar! Ska man sammafatta den här dagen i en mening så blir det nog "en dag man borde stannat i säng..". Först är jag så j*vla trött på morgonen att jag knappt vet hur jag tog mig ur sängen och iväg till praktiken, sen hade bli flera patienter som var i lite sämre skick o de var inte en tyst sekund under hela dagen.. Sen hinner man bara hem för att kasta i sig lite mat o säga hej & hejdå till Min J innan jag skulle iväg till mamma för att hålla ljusparty. När jag äntligen slipper hem för att få gå i säng med Min J så inser jag att jag glömt väskan med alla nycklar (OBS! praktiknycklarna!) i Malax.. F*n i H*lvete S*tans S*it! Orkar inte åka tillbaka, vill krypa i säng med Min J!
Nu for Min J tillbaka för att hämta väskan, fy f*n så underbar man kan vara <3

Enda positiva är att det blev bra försäljning o jag är ett steg närmare att klara utmaningen på 1000€ denna månad och få ett sött pingvinpar :)

Betydligt bättre

Receptet jag tog från nätet var nog betydligt bättre, dock hade det behövt vara dubbel sats för att kunna dela den i tre..

Nu äta och sen bär det av till praktiken..

Stenkaka

Jo tjena! Ikväll ska det bjudas på stenkaka.. Sämsta receptet ever som jag nyss bakat efter, undrar nog om mamma nånsin bakat det receptet själv. Tackar vet jag kakbottenreceptet som jag fick tidigare men som jag inte hittar.. Bara att börja leta på nätet nu då eller vara utan födelsedagskaka..

Grattis älskling!


Vad tror ni om denna?!


4 ägg 2 kkp socker 6 msk hett vatten 1 kkp potatismjöl 1 kkp vetemjöl 3 tsk bakpulver Vispa ägg och socker pösigt. Sätt i der heta vattnet skedvis. Blanda ner mjölen+bakpulvret. (Man kan också använda enbart potatismjöl.) Häll upp i stor kakform. Grädda i 2000 ca halv timme. Stjälp upp och låt svalna.

Day 3

Har varit ledig idag så det blev att stirra tv halva natten igår, eller rättare sagt till 23 för sen var jag så trött så jag somnade direkt.. Tycker dagen har gått rätt bra, hållit mig fullt sysselsatt så jag inte hunnit sakna så mycket. O nyss ringde Min underbara J, när vi lagt på kom nästan tårarna. Tydligen går det inte så bra som jag trodde, saknar honom så sjukt mycket när man fick höra hans underbara röst...
Kom hem!

Dag 1

Dag 1 har faktiskt gått förvånansvärt bra. En del att göra och dessutom har jag fått msn:a och tala med Min J :) Desvärre börjar det bli sängdags och jag är inte så säker på att det kommer gå lika smärtfritt...

Five more to go..

Döda saknaden

Funderar om man skulle döda de alldeles för långa dagarna med att ta en riktigt städvecka. Finns en hel del kvar att packa upp och ställa i ordning. Men först ska jag väl försöka att inte somna framför datorn utan bege mig ut med Turbo o sen fara o handla.. Visst finns det att göra för att inte sakna allt för mycket...

Så har han åkt..

Det var det.. Sex ensamma dagar väntar..

Wärtsiläänka

Då var det åter dags att förbereda sig på att bli änka i en vecka. Imorgon bitti åker Min J på arbetsresa till Holland.. Så nu sitter jag o förbereder mig mentalt på en vecka i ensamhet, eller nästan i alla fall. Som tur är har jag min sötsess som håller mig sällskap. Ska försöka hålla mig fullt sysselsatt hela veckan så  jag inte hinner sakna min sötis allt för mycket. Bl.a. ska hans födelsedagspresent fixas klart, praktikdagbok ska skrivas för två veckor, håret ska eventuellt klippas o A ska hinna träffas. Förhoppningsvis blir det en del annat också. Sen återstår bara att försöka klara av läggdags i en stor tom säng..RSS 2.0