Mysigt med kärlek


Ååh..

Tv i massor.
Mys,
soffmys hela dagen och ända in till sent på kvällen.
Mys, mysbad med massor av skum.
Kärlek, oändligt mycket kärlek.

Det är vår underbara tu-man-hand helg


Ny, gammal och lycklig

Blev en vända in till stan idag eftersom jag tidigare på dagen hade funderat på det och i omklädningsrummet träffade jag J som också skulle in. Chokladkaka och Coca-Cola på Loftet, lite shopping och prat. Fick min efterlängtade svarta textilfärg så nu är det bara att laga en schablon oh sen börja göra fina tröjor <3
Blev även en ny väska, ungefär kärlek vid första ögonblicket. Likaså igår när jag äntligen hittade mitt kärlekshalsband som varit försvunnet sedan praktikstarten.
Så småningom göra en regnbågsdesign åt A i väntan på att Min J ska hitta hem från gymmet. Men först duscha!Ny färgEftersom jag inte kom så långt vid frissan med att känna en förändrig så blev det lite ny färg i håret istället.

Kärlekstid


Freebra

Försöker desperat få tag i en Freebra, vilket inte är det lättaste när man är fattig som en kyrkråtta. Fast nu har jag kanske lösningen på problemet, det heter Viva la Glam. Hon lottar ut en Freebra från Ingelita.se

24 januari happening

Andra vaknatten över, fick förvånansvärt bra måste jag säga. Lite mer stressigt inatt och en mycket piggare studerande, antaglign för att jag som sagt sov bort halva gårdagen. Inte mycket bättre idag heller eftersom jag nyss vaknade, får se om jag hinner svänga dygnet innan måndag då det blir kvällsskifte.

Hur som helst...

Bara vi fått lite mat i oss ska vi vä börja bege oss mot föräldrarna och fira brorsan som fyller 12 år idag. Fy sjutton vad de växer, nyss var han ju 5 år och nu börjar även han snart i högstadiet!
Sen innebär inte 24 januari bara att brorsan fyller utom även att det gått ännu en månad med Min underbara J. Och ännu en månad närmare 3-årsdagen som förlovade. Och fortfarande är han bara så underbar, Min älskade J <3


Designvinnaren!

Ursäkta att det tog ett tag men jag hade helt glömt bort tävlingen. Och till råga på allt ville inte min lappdragare samarbeta idag så det blev att smeta in lapparna i leverpastej, vilket fortskred til att vinnaren blev uppäten.Så vi får ta uteslutningsmetoden baserat på de fyra kvarvarande.
Julia
Ulrika
Ammi
Maja
Ida

Majas lapp är alltså den som fattas, så ett stort gratti till dig Maja!bomull i öronen is the shit

Sova med bomull i öronen is the shit. Första vaknatten över, ganska sådär passligt takt. Kanske lite för lite att göra där kring 3-tiden för då var det tungt. O visst sjutton var det skönt att stupa i säng när ma kom hem. Har varit lite oroligt hur mycket jag skulle få sov eftersom de börjat med rörrenovering här, det hörs väldigt bra där byggkarlarna talar och speciellt när de borrar i betongen. Men som jag började, bomull is the shit. Här sitter jag nyvaken, trodde aldrig jag skulle få sova åtta timmar i sträck, snacka om att vända dygnet totalt.
Nu inta lite skinkfrestelse, jag är sjukt hungrig. Sen vänta hem Min J från jobbet och iväg och handla. Efter det är det bara att vänta på kvällen och ännu en vaknatt. Hoppas verklien att den går bättre än andra vaknatten på första praktiken som jag nästan sov mig igenom. Men då hade jag förståss bara sovit ca fyra timmar före inte åtta som nu.

Man ska ställa upp

Nu blir det en runda på stan och kaffe med söta A, hon kan behöva lite uppmuntran.
Sen hem och laga mat och efter det vänta på att fara och vaka till VCS. Hoppas det är ganska stressig natt så man inte hamnar att sitta så mycket, misstänker det kan vara risk för at jag somnar i sådana fall.

Men men, nu ut med Turbo och sen iväg och hämta A :)

Operationsuppdatering

Aah, inkomsten säkrad en tid framöver igen. Fick bekräftat idag att jag ska jobba över sportlovet och samtidigt meddelade hemvårdsledaren också att jag får sommarjobb där. Så var det fixat, behöver jag inte oroa mig över det :) Synd bara ifall VCS bestämmer sig för att erbjuda mig jobb, men det tvivlar jag på. Är garanterat många som kommit  längre i sina studier som också söker. Sen hinner jag nog jobba på sjukhus i framtiden, är trots allt där jag riktar in mig på jobb sen när jag blir klar.

Annars har andra praktikveckan på ny avdelning börjat, går riktigt bra tycker jag. Handledaren är lite sträng och det är egentligen bra så lär man sig ordentligt. Och riktigt trevlig är hon också. Har redan hunnit med massor! Första kvällen blev det att blanda iv-mediciner och sticka i.m. (i muskeln). Unde vekcna blev det rätt många i.m., både i armar och ben. Ett x-test har jag också gjort, lite nervöst när man bara tagit blodprov en gång förut men jag fick beröm av patienten hur bra det gick så det var skönt. Var på en operation iadg också, men handledaren ska nog försöka fixa ännu en för denna var väldigt liten. Bara en kanal vid handleden som skulle frigöras (minns inte vad det hette), med lokalbedövning så vi for inte helst via uppvaket. Men men, en början i alla fall.

Nu spela lite PS3 i väntan på att Min J ska hitta hem från gymmet, sen blir det lite tv och sen i säng inför ett nytt morgonskift.

17 Januari - en bra dagI eftermiddag blir det kalas, så före det ska det bakas och donas. Sen hade jag tänkt hinna spela lite på min födelsedagspresent också som är en PS3 + BLP-spelet, samt Ratchet & Clank: Quest for Booty som jag fick av min älskade J.

Gick i tryckInte bara publicerad, var även största bilden i tidningen. Det kan inte hjälpas, jag gillar att se mitt namn i tryck under foton.

Huset står i högan lågor

Grannhuset står i högan lågor! Och självklart är jag där med kameran. Eller som J uttryckte det, "springer du runt o leker fotograf iställe för å läs på tent?" Jamen såklart! Grymma bilder som kan hamna i tidningen, finns redan på nätet.


Update kl. 20:23

Lite smått kaos här utanför är det också, bilar som kommer och svänger, backar och vad de nu sysslar med. Nyss stod nån tvärs över vägen också.. Fullt med blinkade sirener ännu, men jag ser inga lågor i alla fall.

Update 20:29
Nehepp, stora lågor nu..

Update 21:12
Var nyss ut och kollade en stund, inte mycket tak kvar och fortfarande lite lågor som dyker upp nu som då.

Kom igen och tävla

Kan lika gärna förlänga tävlingen eftersom jag ändå inte har tid just nu att avsluta den. Fullt upp på praktiken, tenter, styrelsearbete, visningar, kalas... Tävlingen avslutas istället 20 januari. Så kom igen och tävla nu :)

Utmärkelse även jagFick denna fina utmärkelse av Malin.

Har man mottagit en utmärkelse ska man:
  • Lägga upp en bild
  • Länka till den du fått den av 
  • Ge vidare till 7 andra (eller fler) 
  • Lämna ett meddelande på deras bloggar så de får veta att de fått en utmärkelse

Jag vill ge utmärkelsen åt:

Rapport på 2 timmar

Fick veta nånting ganska jobbigt på slutvärdeingen av första praktikhalvan, praktikrapporten för första halvan ska uppenbarligen vara skriven och inlämnad inom v.3. Inte direkt vad min första handledare påstod, så jag blev lite sur med tanke på att jag har de två svåraste delarna kvar av MD02-tenten att läsa på och som ska skrivas på fredag. Men med lite diciplin gå allt, på ca två timmar har jag skrivit min lite på tre sidor långa praktikrapport bara att printa ut och lämna in. Jag är inte alls stolt över mig själv ;)

Glöm inte min designtävling

Wall E

Tävlar om filmen Wall-E här!

Har hört att det är en jättebra film som är väldigt eftertraktad så att vinna vore väldig roligt :)

Design!


Glöm inte bort designtävlingen som avslutas den 14:e.
Tävla här.

Nya trick

Fånga + höger & vänster tass.


Carina Berg-frisyr?

I förrår kollade jag en jättebra dokumentär (eller vad man ska kalla det), handlade om hårets hemlighet. De visade bl.a. hur man gjorde extensions i Indien, en helt urflippad hårshow och n tävling där absolut ingen frisyr var lik den andra. Och av det sistnämnda inslaget fick jag en riktig lust att göra något radikalt med mitt hår, visste inte vad men nåning ville jag göra. Kan nämnas att jag hade frissatid kl. 17 igår.

Dock blev det nog bara finputsning denna gång, vill inte förhasta mig ifall jag kommer på något bra radikalt att göra. Hur som helst diskuterade vi i princip allt mellan himmel och jord eftersom det var min favoritfrissa som klippte mig. Där på slutet berättade jag om dokumentären (som hon också sett på) och sa att jag hade funderat på något riktigt radikalt. Hon föreslog att eftersom jag har så fina drag och är ganska liten så skulle det passa med riktigt kort hår, har själv funderat på det flera gånger men eftersom jag har lite självlockigt hår är jag lite fundersam. Nåja, lösningen jag fick var Carina Berg-kort hår. Men ärligt.. vet inte om jag vågar vara så radikal, ska se till sommaren ifall jag slår till när Min J lagar sommarkort hår ;)

Bild från google

Designtävling!

Gissa vad gott folk, i in lilla söndagstristess och plåga att ledigheten är slut så knåpade jag ihop e n ny design. Dock diggar jag min nuvarande design förtfarande så jag tänkte ta och lotta ut den nya till någon annan istället :)


  • Precis som förra gången så lägger jag till en header för var tionde tävlande som är med så det kan bli både ett andra och tredjepris också. 
  • Allt du behöver göra för att vara med är att lägga en kommentar i detta inlägg och om du har en blogg tipsa om tävlingen där.
  • Vinnaren publiceras på min blogg och meddelas! så om du inte har någon blogg ska du skriva din mejladress. så jag kan kontakta dig vid vinst.
  • Tävlingen avslutas 20 januai 2009!
Lycka till!

Klicka på bilden för att se hela designen.PromenadVår lilla promenad blev sist och slutligen inte så liten, vi var ute hela två timmar. Men solen sken och det var riktigt skönt trots att det nästan var -6 grader. Sen lekte vi lite och fotade en hel del, resultatet av promenaden kan ni se här.

Nu kommer min underbara sambo hem så vi ska väl börja bege oss mot affären snart.


Mysljus


Igår blev det mysdag hela dagen, eller jaa.. vi sov bort halva eftersom vi vaknade kl. 14. Men sen satte vi oss i soffan resten av dagen/kvällen och såg filmer. Påbörjade mitt underbara, stora 3-veksljus också :)
Ikväll blir det nog myskväll också, ska se om vi hittar nånting riktigt gott till kvällen när vi åker till affären senare idag. Nu blir det mat och sen en promenad med Turbo, kanske lite fotande också om det inte är allt för kallt.Om inte annat så tror jag nog det ina vädret håller i sig över helgen så kanske kan det bli en kärlekspromenad imorgon <3
2008 byts till 2009

För att göra en summering, det blev ett bra slut på 2008. Ingen av oss misslyckades med något av rätterna, även om det blev aningen snävt med tid och snittarna gjordes efter att gästerna anlänt. Tur att man är två så vi kunde byta av varann och nån alltid satt med våra gäster.

Menyn såg ut såhär:

Men vi var ganska överens allihopa att kakan hade varit bättre med glass. Sen funderade vi även lite över receptet, nästa gång jag gör den så ska det nog vara mer vätska och lite mindre mjöl för den var aningen torr.
Efter maten såg vi lite av Nothing Hill i väntan på att bege oss mot stranden och avnjuta fyrverkerierna. Som vi för det första missade 5 minuter av och sen fick jag knappt några foton eftersom batteriet inte riktigt orkar hänga med längre. Tills i år får jag nog fundera på att införskaffa en ny kamera, för det är lika dyrt som att skaffa ett nytt batteri. Desperat som jag var blev de några foton med mobilkameran också, den är trots allt 2 mpxl. Men nästa år om även det blir ett nyktert nyår så åker nog systemkameran med!


Det är endast den stora bilden som är tagen med Ixusen, resten är mobilbilder så inte är den så fy skam egentligen min telefon. Duger åtminstone i nödfall. Men som tur var hann jag få den årliga nyårskyssen innan kameran gav upp helt.

Sammanfattningsvis kan jag bara konstatera att 2008 har varit ett bra år och jag tror att 2009 kommer bli ett minst lika bra år. Och jag vet att Min J kommer vara en stor bidragande anledning till det, precis som han varit de senaste fyra åren. Älskar dig!

Början på ännu ett kärleksfullt år tillsammans.RSS 2.0